- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
- Konu Sahibi Tatszhayat
İyi yapmışsınız derdim, eğer 1950lerde yaşıyor olsaydık.Rahatsız olduğumu dile getirmesem belki de hafif kız alışkın demek ki diyecekti o yüzden söylemek istedim çünkü sadece canım da değil en son balımsın yazınca söyleme ihtiyacı hissettim
Daha ilişkiler ve hayattan öğrenecek çok şeyiniz var belliki.
Ama şimdilik temiz olun, bakımlı ve çekici, güzel olun, güzel gülün, dişleriniz güzel olsun, güzel kokun, mutlu olun hayatından keyif alan birisi olduğunuzu yansıtın, sevdiğiniz işiniz minnoş aile ve arkadaş çevreniz olsun, entelektuel olun (görünün değil, olun) , kendinizi geliştirin hem kariyer olarak hem vizyonel olarak, hayatta güzel misyonlarınız, hedefleriniz olsun, zevkleriniz, film müzik sanat giyim tarzınız olsun, bir duruşunuz bir tavrınız olsun, hayattan şikayetlenen değil hayatı seven söylemleriniz olsun, kendinize değer verin, çizgileriniz olsun onları bile isteye geçenlerin siz üzerini çizin, kendinize ihanet etmeyin, önce kendinizi sevin.
Böyle bir kadın olduğunuzda seçilmeyeceksiniz, siz seçeceksiniz.
Ne demişler: kelebeklerin peşinden koşma, sen bahçeni güzelleştir, en güzel kelebekler zaten bahçene gelecektir.