• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım kızlarr?

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
herkese merhaba,

Kızlar size birşey danışmak istiyorum. 8 aylık evliyim.
Kayınpederim iş sebebiyle aynı şehir içinde ama uzakta olan kendi evine taşındı. Kayınvalidemde çalıştığı için burda bir tanıdığın dayalı döşeli evinde yalnız kalmaya başladı. Haftasonları eşinin yanına gidiyor. Temmuz sonuna kadar böyle olacak, Temmuz sonunda kayınvalidem işi bırakıp kayınpederimin yanına temelli yerleşecek.

KV yaşı genç, çalışacak kadar dinç. Çağırmadan gelmez. Ama eşim sürekli bize çağırıyo, neden yalnız kalıyosun bize gel, kalma başka yerde vs.vs.. O da sağolsun ısrara gerek kalmadan gelir. Haftada 2-3 gün bizde. Tam bir plan yapıyorum eşimi arıyorum, diyor ki "ama gidemeyiz akşam annem bizde.." O an haberim oluyor yani.

Bir zararı yok, iyi insandır. Şimdiye kadar hiç tartışmamız olmadı çok şükür. Akşam erken yatar, sabahta kalkar işine gider.
Ama ben biraz rahatıma keyfime düşkün biriyim. Yatılı misafir sevmiyorum, bende hiçbiryerde yatıya kalmam. Nasıl gececek bu 4 ay çok daralıyorum ya? Moralimin bozulduğunu falan çaktırmamaya çalışıyorum, ama canım çok sıkılıyor.

herkese merhaba,

Kayınpederim iş sebebiyle aynı şehir içinde ama uzakta olan kendi evine taşındı. Kayınvalidemde çalıştığı için burda bir tanıdığın dayalı döşeli evinde yalnız kalmaya başladı. Haftasonları eşinin yanına gidiyor. Temmuz sonuna kadar böyle olacak, Temmuz sonunda kayınvalidem işi bırakıp kayınpederimin yanına temelli yerleşecek.

KV yaşı genç, çalışacak kadar dinç. Çağırmadan gelmez. Ama eşim sürekli bize çağırıyo, neden yalnız kalıyosun bize gel, kalma başka yerde vs.vs.. O da sağolsun ısrara gerek kalmadan gelir. Haftada 2-3 gün bizde. Tam bir plan yapıyorum eşimi arıyorum, diyor ki "ama gidemeyiz akşam annem bizde.." O an haberim oluyor yani.

Bir zararı yok, iyi insandır. Şimdiye kadar hiç tartışmamız olmadı çok şükür. Akşam erken yatar, sabahta kalkar işine gider.
Ama ben biraz rahatıma keyfime düşkün biriyim. Yatılı misafir sevmiyorum, bende hiçbiryerde yatıya kalmam. Nasıl gececek bu 4 ay çok daralıyorum ya? Moralimin bozulduğunu falan çaktırmamaya çalışıyorum, ama canım çok sıkılıyor.
şimdi üzerinize zıplayanlar gelir
anne o atsın mı satsın mı diye :D

Aferim iyi yapmışsınız.
Gelmesin tabi kalsın onun bunun yanında..
Hatta gücü kuvveti de var girsin bi işe çalışsın,,
Mı dememiz gerekiyordu?
herkesın hayata bakısı farklıdır
beklentileri, yaşam tarzı farklıdır
siz anneyi misafir olarak görmüyor olabilirsiniz
bir başkası görebilir
niçin saygı duyulmuyor ?

herkese merhaba,

Kadının size zararı yokmuş zaten. İdare edin. Bazen vesveseye nefsimize teslim oluyoruz.

Bence gelip kalmasında bir sakınca yok da ...Bir plan yaptıysanız anne yabancı değil takılsın evde siz çıkın dışarı...Annesi gelecek diye her akşam evde olmak sorunda değilsiniz...

herkesın hayata bakısı farklıdır
beklentileri, yaşam tarzı farklıdır
siz anneyi misafir olarak görmüyor olabilirsiniz
bir başkası görebilir
niçin saygı duyulmuyor ?

Saygıdan bahsediyorsunuz ama şimdi zıplarlar diye bir cümle kurabiliyorsunuz..
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlar için..
Siz neden saygı duymuyorsunuz?

aranızda problemde yokmuş ki. ne olacak sayılı gün çabuk geçer.
ne eşinizin ne annesinin kalbini kırmayın bence. tavrınızla bile!

Hayır asla tavır falan yapmıyorum zaten ama eşim çok yoğun çalışıyo zaten haftada birkaç gün yüzünü görebiliyorum ondada kafa dağıtmak için plan yapayım derken böyle bir şey çıkıyor ondan. Kısıtlanıyorum sanki gibi hissediyorum :110:

Aslinda ortada bir sorun yok ,
Bu yeni bir sorun toplumda herkestre ,evleniyim ,kimse etlime sutlume karismasin ,esimin ailesindeki hic bisi beni etkilemesin ,
Bi anda esimin ailesi ona yedi kast el olsun ,
Aile olmak birbirine destek olmak,samimi olmask demek bugun siz iyi niyetli davranmazsaniz yarin nasil bir bekletiye gireceksiniz ,
Hasta oldugunuzda ,dogum yaptiginizda ,ev tasidiginizda ,
Kv gelmedi destek olmadi diye konu acmayin sonra

Kv benim evimde misafir evet. Bunu kabul edene kadar bayagi ugrastim ama sonunda bende orda misafirim o da gelirse ki 2 yildir gelmiyor misafir olur.

Simdi konu sahibi bence hakli esinin once karisini arayip soylemesi planimiz var mi yok mu annemi cagiralim mi demesi gerekli. Olay bu bence.

Back
X