• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranmalıyım kızlarr?

Kv benim evimde misafir evet. Bunu kabul edene kadar bayagi ugrastim ama sonunda bende orda misafirim o da gelirse ki 2 yildir gelmiyor misafir olur.

Simdi konu sahibi bence hakli esinin once karisini arayip soylemesi planimiz var mi yok mu annemi cagiralim mi demesi gerekli. Olay bu bence.

aynen. Bana böyle sorsa zaten çağırmayalım asla diyemem. tmm oğlunun evi kendi evi sayılır gibi, ama bu evinde bir düzeni var.

bi kaç ay idare edin.

eşinizle sizin haberiniz olmadan annesini davet etmemesi konusunda anlaşın. baktın anlamıyor annesinin yanında bir iki kere telefonla görüşün duysun. 'canım gelcktim ama eşim annesini davet etmiş, haberim yoktu' gibi.

Hayır asla tavır falan yapmıyorum zaten ama eşim çok yoğun çalışıyo zaten haftada birkaç gün yüzünü görebiliyorum ondada kafa dağıtmak için plan yapayım derken böyle bir şey çıkıyor ondan. Kısıtlanıyorum sanki gibi hissediyorum :110:

bazen insan küçük şeylere takar, gözünde büyütür ya sizinki de öyle inanın.
ne güzel kayınvalideniz iyi biriymiş, etliye sütlüye karışmıyor erken yatıyormuş.
belki siz hassas bir döneminizdesinizdir.
4 ay az bir zaman. iyi bir kayınvalideyi haftada birkaç gün ağırlamak zor değil gözünüzde büyütmeyin.
kötü düşünmeyin. kendinizi motive edin.
bir bakmışsınız kayınvalideniz işten ayrılıp eşinin yanına dönmüş hatta siz onu özlemişsiniz :)

aynen. Bana böyle sorsa zaten çağırmayalım asla diyemem. tmm oğlunun evi kendi evi sayılır gibi, ama bu evinde bir düzeni var.
Her evin ve herkesin bi duzeni var. Kimse kendi evinden baska yerde ev sahibi olmaz. Misafir iste niye kizarlar buna anlamam.

Sen esine tatli dille soyle canim once bana haber ver aniden bi plan olursa annene mahcup olmak istemem gibi. Annesini düşünerek istedigin icin anlayacaktir.

haftada 2 3 gün az değil ama onun size gelmesi sizin başka bir plan yapmanızı engellememeli bence. geliyorsa gelsin otursun oğlunun evinde, sizin dışarı çıkmanıza neden engel bu? çünkü nadiren gelmiyormuş, aylar boyunca haftada 2 3 gün gelen birisine de az gelen misafir tavrı takınmaya gerek yok.

Yeni evli olduğunuz için eşinizin yaptığı hoş değil. Biraz daha uzun süredir evli olsanız zaten evliliğiniz oturmuş olur, eşiniz de size danışması gerektiğini bilir. Rahatına düşkünlükten kastınız nedir acaba? O da önemli. Misal kayınvalidem gelince rahat sevişemiyorum diyorsanız haklısınız :) ama ayaklarımı sere sere oturamıyorum derseniz, bilemiyorum. Sizin yerinizde olsam kayinvalidemin gelmesini değil de eşimin kafasına buyruk davranmasını dert ederdim. Adam tek yaşamıyor sonuçta, kendi annesi de olsa tek başına karar almamalı.

Yeni evli olduğunuz için eşinizin yaptığı hoş değil. Biraz daha uzun süredir evli olsanız zaten evliliğiniz oturmuş olur, eşiniz de size danışması gerektiğini bilir. Rahatına düşkünlükten kastınız nedir acaba? O da önemli. Misal kayınvalidem gelince rahat sevişemiyorum diyorsanız haklısınız :) ama ayaklarımı sere sere oturamıyorum derseniz, bilemiyorum. Sizin yerinizde olsam kayinvalidemin gelmesini değil de eşimin kafasına buyruk davranmasını dert ederdim. Adam tek yaşamıyor sonuçta, kendi annesi de olsa tek başına karar almamalı.

eşimin mantığı şu, burası benimde evim anam babamı çağırmak için de izin isteyecek değilim...

E madem öyle sen de kendi aileni ona söylemeden çağır, hatta o bir plan vs yapana kadar da bekle. Ne kadar bencil ya, sinir oldum şu an.
İyi de orası 'onun' evi değil, 'ikinizin' evi. Ortak paylaşım alanınız yani. Bence bir an önce bu fikri aşılamaya başlayın eşinize.

eşimin mantığı şu, burası benimde evim anam babamı çağırmak için de izin isteyecek değilim...

Ben de sevmem öyle. Ayrıca eşinin planlarını bu şekilde mahvetmesi çok kötü. Ben olsam herhalde üçüncü kez falan beni böyle bozuşunda telefonu kapatıverirdim falan yüzüne. Tamam o gelsin arada kalsın ama o yüzden siz yaşamayacak mısınız artık, sürekli misafir var gibi mi olacaksınız? Gelsin de kalsın da ama adı misafir olmasın artık. Siz dışarı çıkın gezin eve gelin.

herkesın hayata bakısı farklıdır
beklentileri, yaşam tarzı farklıdır
siz anneyi misafir olarak görmüyor olabilirsiniz
bir başkası görebilir
niçin saygı duyulmuyor ?
Zaten misafir olarak görmüyor olsalar o evdeyken de planlarını yapabilmeleri gerekirdi değil mi? Eve tıkılıp kalmazlardı.

Ayyy empati demeyin bana sinir krizi geciriyorum artik :KK53:
Sayili gunmus konu sahibi cabuk gecer. Ama esinizle konusup habersiz sekilde eve misafir kabul etmemesini rica etmelisiniz

Eşler birbirinden izin istemezler ama haber verirler. Orası sizin de eviniz olduğuna göre o evde birisi kalacağında haberiniz olması lazım, müsait misiniz değil misiniz bildirebilmeniz lazım karar mercii olan zata. Onu öğretmeniz lazım eşinize.

Eşler birbirinden izin istemezler ama haber verirler. Orası sizin de eviniz olduğuna göre o evde birisi kalacağında haberiniz olması lazım, müsait misiniz değil misiniz bildirebilmeniz lazım karar mercii olan zata. Onu öğretmeniz lazım eşinize.

erkeklere birşeyi söyledikçe inadına davranırlar ya hani, inada binmesinden korkuyorum.. Bir seferde de kafası almıyoo :KK61:

erkeklere birşeyi söyledikçe inadına davranırlar ya hani, inada binmesinden korkuyorum.. Bir seferde de kafası almıyoo :KK61:
Zaten bunları böyle dan dan diye söyleyerek olmaz. "Ayy canım keşke haber verseydin ben de plan yapmazdım, canım da istemişti, neyse artık"larla başlayıp yavaş yavaş işlemen lazım. Sürekli küsüp kavga etmeden. Üzüldüğünüzü, alındığınızı belirterek ama bunu dünyanın sonu gelmiş gibi abartmayarak.

Zaten bunları böyle dan dan diye söyleyerek olmaz. "Ayy canım keşke haber verseydin ben de plan yapmazdım, canım da istemişti, neyse artık"larla başlayıp yavaş yavaş işlemen lazım. Sürekli küsüp kavga etmeden. Üzüldüğünüzü, alındığınızı belirterek ama bunu dünyanın sonu gelmiş gibi abartmayarak.

daha bugün yaşadık bu mevzuyu, dedi ki: "annemle beraber gideriz " :/

daha bugün yaşadık bu mevzuyu, dedi ki: "annemle beraber gideriz " :/
Nereye bu? Ben olsaydım bu durumda eğer anneyle gitmek istemeyeceğim bir yerse, "neyse boş ver ben böyle romantik olsun diye istemiştim sonra bakarız" derdim. Buna da kızar mı?

Nereye bu? Ben olsaydım bu durumda eğer anneyle gitmek istemeyeceğim bir yerse, "neyse boş ver ben böyle romantik olsun diye istemiştim sonra bakarız" derdim. Buna da kızar mı?

hayır yani romantiklik değil, bir avm de alışveriş, yada sinema vs. sonuçta benim spontane yaptığım planlar. Demek istiyor ki annem engel değil bize.

Ya bu adam hiç anneci de değil halbuki, dedim ya inada binecek anneci olacak diye korkuyorum :)))

hayır yani romantiklik değil, bir avm de alışveriş, yada sinema vs. sonuçta benim spontane yaptığım planlar. Demek istiyor ki annem engel değil bize.

Ya bu adam hiç anneci de değil halbuki, dedim ya inada binecek anneci olacak diye korkuyorum :)))
Sinema, avm için o gelmesin demek olmaz sanırım. Avmye çağırırsınız büyük ihtimal gelir. Ama sinemaya bence siz çağırın ama o gelmeyebilir zaten.
Bugün ne dediniz?
Ve evet onu inada bindirmemeniz çok önemli.

Sinema, avm için o gelmesin demek olmaz sanırım. Avmye çağırırsınız büyük ihtimal gelir. Ama sinemaya bence siz çağırın ama o gelmeyebilir zaten.
Bugün ne dediniz?
Ve evet onu inada bindirmemeniz çok önemli.

dedimki akşam çıkalım şöyle güzel bi hava alalım, ne zamandır takılmıyoruz, ama annem gelcek gidemeyiz dedi. Hmm öyle mi dedim, neden sesin düştü dedi,
sesim düşmedi ama keşke önce bana sorsaydın canım akşama müsait misin bi planın var mı annemi çağırayım mı diye. Dedi ki annemde gelir bizle ne var ki. Tamam dedim tabi gelir tabi ama bana haber vermeden çağırman doğru değil. O da anne babamı çağırınca da izin isteyecek değilim dedi,

İzin değil haber vermen lazım, dedim. öyle kapattım telefonu.

yahu surda 4 ay daha kalsa kalacak ne bu tepki vallaha pes
bide rahatıma düşkünüm demişsinz iyi o zaman bosanın rahatlayın ogluda gitsin o onun annesi
siz cıkın baba evinize rahatca ayagınızı uzatıp dinlenin

Back
X