nasıl davranmalıyım kızlarr?

Bence burada asıl sorun son dakika haberiniz oluyor olması. Sonuçta o ev iki kişiye ait ve bence eğer olaylar hep son anda gelişmiyorsa, son anda öğrenmekten rahatsız olduğunuzu söylemeniz lazım. İnsan bir beklentiyle plan yapıp uygulayamayınca morali bozulabilir. Bunun dışında rahatım bozuluyor olayı çok hoş değil, kendi anneniz gibi düşünün :) Tabii habersiz olduğu için eksikler normal ama evin üyesi gibi düşünün temmuza kadar, mükemmel bir ev sahibi olmak zorunda değilsiniz.

Evet tamda sorun bu. Esimin veya annesinin gelirken haber vermemesi.. esim annesi babasi icin getirirken izin alacak deglm diyor, izin degil haber ver diyorum, yabanci degil diyor. Anlatamiyorum bir türlu

Evet tamda sorun bu. Esimin veya annesinin gelirken haber vermemesi.. esim annesi babasi icin getirirken izin alacak deglm diyor, izin degil haber ver diyorum, yabanci degil diyor. Anlatamiyorum bir türlu
O halde birkaç seferliğine annesini ağırlamak için gerekli hazırlıkları onun yapmasını isteyin anlayacaktır bence birkaç defa yaparsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…