- 20 Haziran 2024
- 1.840
- 2.274
- 53
- 49
Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmamBen eşinize kızdım daha ziyade... Yani resmen seni görmüyor, acını görmüyor, yas sürecinizi ve oradaki hassas duygularınızı anlamıyor. Görümce neyse o el, ama eşiniz sizin en yakınınız ve acınızı anlaması lazım, yasınıza saygı duyması lazım. Ben olsam kesinlikle gitmezdim, yani görümceye tavır geri planda, eşime tavır için gitmezdim.
Paylaşıyor da sanki... Babanız vefat etmiş... o sizin acınızı paylaşıyor mu? Ay kusuruma bakmayın kızdım eşinize.Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmam
Paylaşmasın bırak Allah aşkına.Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmam
Allah razı olsun haklısınızPaylaşmasın bırak Allah aşkına.
Eşiniz çok bencil evlilik bu değil, sadece kendi çıkarlarını ve egosunu düşünüp tatmin ediyor kendisini. Bir acı daha eklenmesin diye kendinizi heba etmeyin bence birden bitsin zaten bu şekilde davranan adam uzun vadede neler yapar kendinize reva görmeyin bunu. Başınız sağolsun
Bu paylaşmış hali mi?Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmam
Allah izin verirse o kadar uzun süre evli kalacağımı düşünmüyorumBu paylaşmış hali mi?
Sonuç olarak gidecek gibi duruyorsunuz. Eşinizde bunu bal gibi biliyor. Sizi hafife almayın alışkanlık haline getirmiş. Bu kadar kısa evlilikte bu umursamazlık, sonraki yıllara varırsanız, o zamanları düşünmesi bile kötü.
"Yok üyeler yanlış anlamıştır. Hastalığı sürecinde gitmemiş ama cenazede eşinin yanındadır" dedim ki haklılarmış... Konu sahibi siz hala görümcenin başsağlığı için gelmemesine mi takılıyorsunuz. Kocanız gelmemiş yahu kocanızAnlamışlardır haklısınız bunu anlayamamak için onlar gibi duyarsız olabilmek gerek sağolun
Güzel yazmışsınız teşekkür ederimBiraz acı konuşacağım misadeniz ile.Ama inanın tek isteğim sizin bir an önce kendinize gelmeniz.Şu ama kadar olduklarından anladığım tek şey bu evliliğin sürmesini isteyen tek kişinin siz olduğunuz gerçeği..hani yaptıklarınızı fedakarlık olarak adlandırmışsınız ya ! Ben eşinizin gözünden yazıyorum Siz fedakarlık yapmamışsınız bu adam ile evlenebilmek için yapmanız gerekenleri yapmışsınız adeta.Sonuçta siz kendinizden vermediğiniz sürece bu adam ile evli kalamazdınız.Evliliğinizin sürmesinin tek yolu sizin bu ailenin isteklerini yapmanız yapmazsanız da kapının dışında bırakılacak konumdasınız.Ablanız olarak yazacağım "olmayanı oldurtmaya çalışmayı bırakmalısın.Sana sevgi ve saygı duyulmayan bir evde de yaşamamalısın.Aile evine dönmen de anneni mutsuz filan etmez hatta belki mutlu bile eder..
Yasımı yaşamama bile izin vermediler annesi zaten baban yaşlıydı onunda ömrü o kadarmış üzülme diyor aklı sıra teselli ama nasıl bir teselli kız kardeşi deseniz durum anlattığım gibi abisi bile babam daha yeni vefat etmiş annen baban nasıllar diye sordu kalakaldım yani bunlar yaşadıklarımın bir kısmı
Bence de gidecek de, dinlememek için buraya konu açanlar var, anladık artık bunu. Konu sahibinin ailesine üzüldüm. Damat cenazeye bile gelmemiş ama kızları görümceye misafirliğe kadar gidiyor. Benim kocam da kocam diyen bir tanıdığım kocası izin vermedi diye kendi kardeşinin cenazesine gitmedi. Sonuç? Adam birkaç yıl sonra kadını aldattı, başka kadın için terk etti.Bu paylaşmış hali mi?
Sonuç olarak gidecek gibi duruyorsunuz. Eşinizde bunu bal gibi biliyor. Sizi hafife almayı alışkanlık haline getirmiş. Bu kadar kısa evlilikte bu umursamazlık, sonraki yıllara varırsanız, o zamanları düşünmesi bile kötü.
Allah razı olsun yazan parmaklarınız söyleyen diliniz dert görmesin Allah işlerinizi kolaylaştırsınAilecek gebersinler insallah icimden boyle geldi boyle yazdim kimse kusura bakmasin.
Merak etmeyin Allahın izniyle en kısa zamanda yol vericem böyleleriyle ömür mü geçer evlendiğime bin pişmanımBence de gidecek de, dinlememek için buraya konu açanlar var, anladık artık bunu. Konu sahibinin ailesine üzüldüm. Damat cenazeye bile gelmemiş ama kızları görümceye misafirliğe kadar gidiyor. Benim kocam da kocam diyen bir tanıdığım kocası izin vermedi diye kendi kardeşinin cenazesine gitmedi. Sonuç? Adam birkaç yıl sonra kadını aldattı, başka kadın için terk etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?