Nasıl davranmalıyım sizce

Başınız sağ olsun... Ben eşinize kızdım daha ziyade... Yani resmen seni görmüyor, acını görmüyor, yas sürecinizi ve oradaki hassas duygularınızı anlamıyor. Görümce neyse o el, ama eşiniz sizin en yakınınız ve acınızı anlaması lazım, yasınıza saygı duyması lazım. Ben olsam kesinlikle gitmezdim, yani görümceye tavır geri planda, eşime tavır için gitmezdim.

Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmam

Gitmesemde bana dediği şey evde arkadaş gibi yaşarız ben artık hic birseyimi seninle paylaşmam
Paylaşmasın bırak Allah aşkına.
Eşiniz çok bencil evlilik bu değil, sadece kendi çıkarlarını ve egosunu düşünüp tatmin ediyor kendisini. Bir acı daha eklenmesin diye kendinizi heba etmeyin bence birden bitsin zaten bu şekilde davranan adam uzun vadede neler yapar kendinize reva görmeyin bunu. Başınız sağolsun

Sakın hiçbir şey bundan elzem olamaz sizin için
Kusura bakmayın ama eşinizin kendi ailesi için sizi ve değerlerinizi yok sayıyor
Değersizleştiriyor

Allah razı olsun haklısınız

Bu paylaşmış hali mi?

Sonuç olarak gidecek gibi duruyorsunuz. Eşinizde bunu bal gibi biliyor. Sizi hafife almayı alışkanlık haline getirmiş. Bu kadar kısa evlilikte bu umursamazlık, sonraki yıllara varırsanız, o zamanları düşünmesi bile kötü.

Son düzenleme:
Allah izin verirse o kadar uzun süre evli kalacağımı düşünmüyorum

Başsağlığı dileseydi bile gitmezdim çok kısa süre önce kaybetmişsiniz babanizi gidip çiftetelli oynamanızı mı bekliyorlar?
Benim amcam vefat etti ben 6 ay sonraki düğünlere bile katılmadım doğru bulmuyorum açıkçası, başsağlığı dilememesi de ayrı bir şey zaten onun hakkında yorum bile yapamam ve hayatımdan sonsuza dek çıkarırım.

Burada asıl hatalı olan tek kişi var o da eşiniz. Sizi baskı altına almaya çalışıyor. Madem görümceniz size bir baş sağılığı dilemediyse sizde ondan uzak durun bi zahmet. İsteyen kırılabilir!

Anlamışlardır haklısınız bunu anlayamamak için onlar gibi duyarsız olabilmek gerek sağolun
"Yok üyeler yanlış anlamıştır. Hastalığı sürecinde gitmemiş ama cenazede eşinin yanındadır" dedim ki haklılarmış... Konu sahibi siz hala görümcenin başsağlığı için gelmemesine mi takılıyorsunuz. Kocanız gelmemiş yahu kocanız

Biraz acı konuşacağım misadeniz ile.Ama inanın tek isteğim sizin bir an önce kendinize gelmeniz.Şu ama kadar olduklarından anladığım tek şey bu evliliğin sürmesini isteyen tek kişinin siz olduğunuz gerçeği..hani yaptıklarınızı fedakarlık olarak adlandırmışsınız ya ! Ben eşinizin gözünden yazıyorum Siz fedakarlık yapmamışsınız bu adam ile evlenebilmek için yapmanız gerekenleri yapmışsınız adeta.Sonuçta siz kendinizden vermediğiniz sürece bu adam ile evli kalamazdınız.Evliliğinizin sürmesinin tek yolu sizin bu ailenin isteklerini yapmanız yapmazsanız da kapının dışında bırakılacak konumdasınız.Ablanız olarak yazacağım "olmayanı oldurtmaya çalışmayı bırakmalısın.Sana sevgi ve saygı duyulmayan bir evde de yaşamamalısın.Aile evine dönmen de anneni mutsuz filan etmez hatta belki mutlu bile eder..

Güzel yazmışsınız teşekkür ederim

Başınız sağ olsun öncelikle.

Böyle bir durumda aramayan, eve gelip bir teselli cümlesi söylemeyen birde utanmadan kocama eğlence videosu atan (yazınızdan öyle algıladım, videolar eşinize özel) birinin evine gitmem, evime öyle kolay kolay sokmam. Eşiniz size destek olmak yerine zorluyorsa, kıymetli annesine yada kardeşine laf etmiyor/ ettirmiyorsa paket halinde iade edin.

Eşinize derdinizi anlatın ama anlamadığı takdirde kavgayı ve huzursuzluğu göze almanız lazım. Eğer bu aklı kıt adamla uğraşamam derseniz gidin ve kavga edin içinizde kalmasın.

Ailecek gebersinler insallah icimden boyle geldi boyle yazdim kimse kusura bakmasin.

Öncelikle başınız sağ olsun esin bes para etmez rezil biri. Normalde ailesine tavır almasi gerekirdi. Bi de sizi zorluyor. Rezil insan . Bosanma asamasina getirdiyse siz ona ondan once tekmeyi basin

Bence de gidecek de, dinlememek için buraya konu açanlar var, anladık artık bunu. Konu sahibinin ailesine üzüldüm. Damat cenazeye bile gelmemiş ama kızları görümceye misafirliğe kadar gidiyor. Benim kocam da kocam diyen bir tanıdığım kocası izin vermedi diye kendi kardeşinin cenazesine gitmedi. Sonuç? Adam birkaç yıl sonra kadını aldattı, başka kadın için terk etti.

Merak etmeyin Allahın izniyle en kısa zamanda yol vericem böyleleriyle ömür mü geçer evlendiğime bin pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…