Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz içinÖncelikle başınız sağ olsunesin bes para etmez rezil biri. Normalde ailesine tavır almasi gerekirdi. Bi de sizi zorluyor. Rezil insan . Bosanma asamasina getirdiyse siz ona ondan once tekmeyi basin
Bir erkek karısını, onunla ilgili şeyleri yok sayıyorsa, çok rahat bir şekilde de aldatır, tanıdığınızın sonu şaşırtıcı olmamış.Bence de gidecek de, dinlememek için buraya konu açanlar var, anladık artık bunu. Konu sahibinin ailesine üzüldüm. Damat cenazeye bile gelmemiş ama kızları görümceye misafirliğe kadar gidiyor. Benim kocam da kocam diyen bir tanıdığım kocası izin vermedi diye kendi kardeşinin cenazesine gitmedi. Sonuç? Adam birkaç yıl sonra kadını aldattı, başka kadın için terk etti.
Böyle bir konuda bunu diyebilen bir adamla hiç olmaz deseydiniz. Baba ya bu baba. Siz babanızı kaybetmişsiniz. Size bunu diyenle olmaz asılFakat kendisi neredeyse bu konuyu boşanma aşamasına getiriyor, seninle böyle olmayacak gibi şeyler söyledi gitti salonda uyudu.
Allah razı olsun güzel yazmışsınızBaşınız sağ olsun öncelikle.
Böyle bir durumda aramayan, eve gelip bir teselli cümlesi söylemeyen birde utanmadan kocama eğlence videosu atan (yazınızdan öyle algıladım, videolar eşinize özel) birinin evine gitmem, evime öyle kolay kolay sokmam. Eşiniz size destek olmak yerine zorluyorsa, kıymetli annesine yada kardeşine laf etmiyor/ ettirmiyorsa paket halinde iade edin.
Eşinize derdinizi anlatın ama anlamadığı takdirde kavgayı ve huzursuzluğu göze almanız lazım. Eğer bu aklı kıt adamla uğraşamam derseniz gidin ve kavga edin içinizde kalmasın.
Esınız sizi zaten yok sayiyofBenimde amacım böyle aslında düşünün bu davet dört gün önce yapılıyor ve benim bugün bilgim oluyor. Muhtemelen gitmezsem eşim beni yok sayarak cezalandıracak gitsemde kendime saygım kalmayacak
Yoo arada kaynamış bile olur bosanmisliginizin hüznüEvet doğru hatırlıyorsunuz şuan biraz kalma sebebim annemi üzmemek yeni bir yastayız ailem şuan ruh hali olarak iyi değil bi de benim bu yakın zamanda boşanmam ailem için ikinci bir kötü süreç olur o yüzden dayanmaya çalışıyorum
Şu erkeklerin evlilikleri üzerinden kök ailesine kendini adam hissetirmeye çalışmaları yok mu deli ediyor beni.Daha düne kadar aynı evde yaşıyorlardı çok mu saygı mesafe biliyorlar sanki de küçük düşermişmiş (yersen) ama karısına karşı mahcubiyet nedir bir de onu öğrensinler.Merhaba, kısaca eşim tarafından kız kardeşinin evine gitme konusunda zorluyor. Kısaca özetlemek gerekirse size evlendikten kısa süre sonra babamı kaybettim farklı bir şehirdeyim ve burada kimsem yok. Eşimin kız kardeşi çok uzak olmayan bir mesafede oturuyor o hafta planlanmış bir nikah vardı oraya gidip abisine yani eşime videolar atıyor fakat kendisinde numaram olmasına karşın bir mesaj atmaya baş sağlığı dilemek için evime gelmedi. (Şurada yanlış anlamanızı istemem planlanan şeyi benim için iptal etsin demiyorum ama oraya gidip bir baş sağlığı için destek olmak bu kadar zormu dedirtiyor) O yüzden bende mesafe koymak durumunda kaldım. Eşime söylediğimde kardeşi için patavatsız kötü niyetle yapmadı yarın gelmezsen ailemin karşısında ben küçük düşeceğim diyerek kendi yas sürecimi bana yapılan saygısızlığı yok saymamı istiyor. Ne yapmalıyım cevaplarınız için teşekkürler
Allah razı olsun sağolun, boşvermek en iyisi kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorumBen sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Eş aileside yasinizi hafife almışlardi. O yüzden bosverin. Tekrardan basınız sagolsun
Bu sebepten bosayacaksa bosasin da kurtulun yani cocukta yok sanirimFakat kendisi neredeyse bu konuyu boşanma aşamasına getiriyor, seninle böyle olmayacak gibi şeyler söyledi gitti salonda uyudu.
Evet çocukta yokBu sebepten bosayacaksa bosasin da kurtulun yani cocukta yok sanirim
keske kardesine deseydi benzer cümleleri, bjr aramaya teşvik etseydi, "ara bir ayip oluyor" deseydi madem bunca akli varEşime söylediğimde kardeşi için patavatsız kötü niyetle yapmadı yarın gelmezsen ailemin karşısında ben küçük düşeceğim diyerek
emin misin? istanbula dönersen annene yaren olursun aslinda. evine ses olursun, bir ihtiyaci olsa görürsün, beraber cay icer kahvalti yaparsiniz. bence annen bir iki üzülür ama yaninda olmana kolay alışırEvet doğru hatırlıyorsunuz şuan biraz kalma sebebim annemi üzmemek yeni bir yastayız ailem şuan ruh hali olarak iyi değil bi de benim bu yakın zamanda boşanmam ailem için ikinci bir kötü süreç olur o yüzden dayanmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?