Nasıl davranmalıyım sizce

Öncelikle başınız sağ olsun esin bes para etmez rezil biri. Normalde ailesine tavır almasi gerekirdi. Bi de sizi zorluyor. Rezil insan . Bosanma asamasina getirdiyse siz ona ondan once tekmeyi basin
Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

Bir erkek karısını, onunla ilgili şeyleri yok sayıyorsa, çok rahat bir şekilde de aldatır, tanıdığınızın sonu şaşırtıcı olmamış.

Size rest çektiyse siz de rest cekin . Böyle bir eş nasıl olur.İyi gün kötü gün lafından bi haber bir eş.Kesinlikle gitmeyin tabiki.Bosanma konusunu kullanarak istediklerini yaptırmaya çalışıyor . Kimsenin egosunu tatmin etmeyin.Allah rahmet eylesin babanıza, basınız sağolsun.

Fakat kendisi neredeyse bu konuyu boşanma aşamasına getiriyor, seninle böyle olmayacak gibi şeyler söyledi gitti salonda uyudu.
Böyle bir konuda bunu diyebilen bir adamla hiç olmaz deseydiniz. Baba ya bu baba. Siz babanızı kaybetmişsiniz. Size bunu diyenle olmaz asıl

Allah razı olsun güzel yazmışsınız

Benimde amacım böyle aslında düşünün bu davet dört gün önce yapılıyor ve benim bugün bilgim oluyor. Muhtemelen gitmezsem eşim beni yok sayarak cezalandıracak gitsemde kendime saygım kalmayacak
Esınız sizi zaten yok sayiyof

Ben sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Eş aileside yasinizi hafife almışlardi. O yüzden bosverin. Tekrardan basınız sagolsun

Yoo arada kaynamış bile olur bosanmisliginizin hüznü

Şu erkeklerin evlilikleri üzerinden kök ailesine kendini adam hissetirmeye çalışmaları yok mu deli ediyor beni.Daha düne kadar aynı evde yaşıyorlardı çok mu saygı mesafe biliyorlar sanki de küçük düşermişmiş (yersen) ama karısına karşı mahcubiyet nedir bir de onu öğrensinler.

Ben sizin önceki konunuzu hatırlıyorum. Eş aileside yasinizi hafife almışlardi. O yüzden bosverin. Tekrardan basınız sagolsun
Allah razı olsun sağolun, boşvermek en iyisi kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum

Bence burada sorun kızkardeş, eş ailesi filan değil.Sorun olan eşinin ta kendisi.Adam olup arkanda dursaydı,saygı duysaydı burada konu açma gereği duymadın.

Gitmeyin. Görgü züğürdünün büyük düşmesi eksik kalsın.

Eşime söylediğimde kardeşi için patavatsız kötü niyetle yapmadı yarın gelmezsen ailemin karşısında ben küçük düşeceğim diyerek
keske kardesine deseydi benzer cümleleri, bjr aramaya teşvik etseydi, "ara bir ayip oluyor" deseydi madem bunca akli var
gitme tabii ki. sorarsa soylersin

emin misin? istanbula dönersen annene yaren olursun aslinda. evine ses olursun, bir ihtiyaci olsa görürsün, beraber cay icer kahvalti yaparsiniz. bence annen bir iki üzülür ama yaninda olmana kolay alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…