• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Davranmalıyım

Manolya999

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
395
338
103
32
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim umarim bir hatam olmaz.
Yaklasik 9 yıllik bir iliskim var. Bugune kadar bir sorunumuz olmadan geldik.
Okullar bitti haliyle evlilik muhabbetleride basladi. Baslarda gayet iyiyidi her sey guzel olacak askm vs. Ancak süreçle ilgili ciddi sorular sordugumda tartismalar oluyor ve devaminda agiz dolusu küfürler, normalde erkekler evlenmek istemez ben senle evlenmek istiyorum gene de yaranilmiyo , boynuma.prangami vurcam vs gibi. Bugunde bulusma saatimizle ilgili bir tartisma cikti ve devaminda görüsmeyelim birbirimizi ozleyelim vs cümleler kurdu. Onu cok seviyorum. Nasil tasfir edilir bilmiyorum böyleyken evsiz gibiyim sanki.

Bugüne kadar hic bir tartismamizi disariya yansitmadim kendim üzüldüm kendim çözdüm. Sanirim gercekleri artik göremiyorum baska bakış açılarına ihtiyacim var. Bitiyorda yada bitti de ben mi göremiyorum. Inanin cok saskinim. Nasil davranacagimi bilmiyorum.

Zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim.

Merhaba canım.. ilişkilerde bu tarz şeyler olur..

ama sanki soğukluk mu girdi aranıza..

Çok uzun zamandır birliktesiniz aceba yordu mu onu bu ilişki? Kaçış mi arıyor? Eğer öyle ise aman aman evliliğe sakın adım atma. Sonu mutsuz bir evlilik olur. Bazıları var aynı senin gibi yıllarca sevgili dönemi yaşayıp sonun da evlenen ve çok mutlu olan ve bazıları da böyle bir ilişki sonunda zoraki evlilik yapıp sonu mutsuz olan. Eğer yan çiziyorsa bırak. Çaresi yok.

Asıl sorun ne söylerseniz üçüncü bir göz olarak bakabiliriz. Sorunlarınızı yazın, size nasıl davranıyor vs.

Birbirimizi özlemek için biraz ayrı kalalım denilen durumlarda ilişkinin bittiğine inanıyorum. İnsan sevdiğini yanında ister. Nokta.

Okullar bitti haliyle evlilik muhabbetleride basladi. Baslarda gayet iyiyidi her sey guzel olacak askm vs. Ancak süreçle ilgili ciddi sorular sordugumda tartismalar oluyor ve devaminda agiz dolusu küfürler, normalde erkekler evlenmek istemez ben senle evlenmek istiyorum gene de yaranilmiyo , boynuma.prangami vurcam vs gibi. Bugunde bulusma saatimizle ilgili bir tartisma cikti ve devaminda görüsmeyelim birbirimizi ozleyelim vs cümleler kurdu. Onu cok seviyorum. Nasil tasfir edilir bilmiyorum böyleyken evsiz gibiyim sanki.

Bugüne kadar hic bir tartismamizi disariya yansitmadim kendim üzüldüm kendim çözdüm. Sanirim gercekleri artik göremiyorum baska bakış açılarına ihtiyacim var. Bitiyorda yada bitti de ben mi göremiyorum. Inanin cok saskinim. Nasil davranacagimi bilmiyorum.

evlilik istiuyor ama korkuyor. bu korkusunu da sana diyemiyor. senin sorularında ne diyecegini bilmiyoır. bu cocuk hiçbirşey bilmiyor :KK70:sana karşıda üstün gelmek için klasik türk erkegi moduna girip höykürüyor.
bu konuları acma. paranızda yoktur şimdi sizin. parasız da birşey olmuyor. ailesine ne diyecek parasız biriyim ama evlnemek istiyorum ?! olmuyor anladım mı...
ayrıca ne kadar sahiplenirsen yarın o kadar üzülürsün lafını kulagına küpe yap. onu cok seviyorum evsiz gibiyim deme. siz bebeklik aşkısınız sanırım ve belki cocuk başka kızlarla da grşmek isteyecek ? veya ilişki tercihi değişti farklı şeylerde yaşamak istiyor ?
kızlar bunu pek istemezler ama erkeklerin cogu hormonları yüzünden farklı birşeyler yapmak isterler.
tabi sunu yazayım: ben onun farklı düşüncesi varsa kabul ederim gibi diyip. bir saflık yapma.
bu cok farklı bir şey çünkü..

Ya aslında öyle davranmiyordu ama isle ilgili askerlikle ilgili karar veremiyor bi türlü. Bu konularda geçince artık çok sinirleniyor. Kendimi cok degersiz hissediyorum oyle yapinca. Sonucta bende çalısacagim. Kimsenin eline bakma gibi bir durumum yok. Hemen olsun diye bir beklentim istegim de.
Ama en iyisi birsey yapmamak galiba.

İki bireyden biri evliliğe sıcak bakmıyorsa anlayışlı olmak gerekiyor biraz saygı şimdiden ağız dolusu küfürler baş göstermiş devamı böyle gider gibi ben de olsam bir duruklardım noluyor yahu şimdiden böyleyse sonrası ettiği küfürlerle nasıl baş ederim diye .

Şuan ki halleri bağırmalar,küfürleri filmin fragmanı gibi düşün. Daha şimdiden böyle davranmaya başladıysa ileride kötüleşecektir emin ol. İyi düşün sağlıklı karar al. Şimdiki haliyle bir ömür geçer dersen devam et yoksa karşına al rahatsız olduğun şeyleri düzeltmesini iste. Çaba gösterirse ne ala, göstermezse yolunu çiz kendin.

Sorun böyle tartismalar yasamamiz. Nasil alinti yapilir bilmiyorum. Kusura bakmayin.
Her seferinde sen bana sadece güven merak etme diyo ancak bir kac soru sorunca mantikli cevaplar veremiyor sanirim bu durumda da geriliyor. Onun disinda bir sorunumuz yok. Hattda yeni ise girdiginde söyle para biriktirim eylulde gelecegiz oma gore diyip takiliyordu. Ama isten cikinca tekrar gergin haline geri dondu. Benim derdim nisan yapalim.vs de degil işlerimiz oturmadan ben de istemiyorum. Tek istedigim adam gibi dusuncelerimizi fikirlerimizi paylasmak. Ama kendileri şu asamada bunlari konusmayip belgesellerden kitaplardan sohbet etmemi bekliyor.

Sana evlenmeden kufurvetme cesaretini 9 yilinizdan aliyor. Evlenicem senle daha ne istiyorsun demek ne demek farkinda misin?
Ortada mi kaldin
Cirkin kisin
Seni alacak tek erkek o mu
Dunya mi kurudu ... Vs
Bu ne rahatlik bu hakaretler o cumlenin altında yatıyor. Ben soylemedim valla sevgilin soylemis ben yaziya döktüm canim.
Sana saygi duymuyor

9 yıl flört için uzun bi dönem sanırım evlenme hevesi kalmamış adamın.biraz daha sabret ama böyle devam ederse sakın evlenme yoluna girme sonra daha çok üzülürsün canm

Sıkılmış; heycanı arzusu özlemi vs duyguları körelmiş
Bide sanırım cepte görüyo artık sizi
Bence gözlemle

9 yıldır birliktesiniz ve sizinle evlenmek istiyor ? Hmmm ...

Ya aslında öyle davranmiyordu ama isle ilgili askerlikle ilgili karar veremiyor bi türlü. Bu konularda geçince artık çok sinirleniyor. Kendimi cok degersiz hissediyorum oyle yapinca. Sonucta bende çalısacagim. Kimsenin eline bakma gibi bir durumum yok. Hemen olsun diye bir beklentim istegim de.
Ama en iyisi birsey yapmamak galiba.
eh cocugun aklında bir sürü cevaplaması gereken sorular var ki askerlik başlı başına bir eziyet. birde sen ne yapcaz dersen cocuk beyin felci yaşar.
kim olsa yaşar.

Küfür mü ediyo ?? Diğer söylediği şeyleri belki anlarım ama bunu yapamaz. Neden izin veriyorsunuz

Canim kendimi gördüm bir an. Eski sevgilim bana da böyle bir konuşma yapmıştı uzun zaman verdim geçmedi ve 7 sene üstüne ayrıldım

Back
X