Nasıl Davranmalıyım?

MutlulukVeSevgi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
31
5
1
26
Merhaba. Benim hayatimda birisi var. Üniversitede yaz okulundaydı,ailesiyle birlikte bayram için Cumartesi günü geldiler. Yaşadığım şehre. Bayram tatili olduğu için sadece bir hafta burada. Öyle çok ciddi bir ilişki yok aramızda onu belirteyim. Zaten yaşlarımız 19. Bu arada bu bir haftadan sonra bir daha bir yıl boyunca görüsemeyeceğiz çünkü bu sene bir yıllıgina yurtdısina gidiyor. İlk geldiği gün yani Cumartesi günü çok güzel vakit geçirdik. Ama işin ilginç kısmı o gece eve döndükten sonra bana mesaj atmış. Evet seninle vakit geçirmekten hoşlaniyorum ama ben buraya 1 haftalık tatil için geldim ailemle,lütfen beni sıkma yazmış. Her neyse. Ondan sonraki gün de gece dışarı çıktık ve tarif edilemeyecek kadar güzel vakit geçirdik. Onun da çok mutlu olduğu gözlerinden belliydi. Zaten gelecektim yarın yanına,ama şimdi daha çok isteyerek geleceğim dedi. Ama ertesi akşam yani dün gelmedi çağırmama rağmen. Ailesiyle gündüz gezmişler çok yorgunmuş. Bilemiyorum insan çok hoşlandıysa gelmek için can atmaz mı? Sunun şurasinda kac gun kaldi ki zaten. Evet ciddi bir ilişki değil ama ben bu bir haftayı doyasıya onunla yaşamak istiyorum. Hayatımın ilklerini onunla yaşadım ilk kez onu öptüm,ilk kez onun elini tuttum. Zaman da kısıtlı bana yardımcı olur musunuz

Ohoo daha 1 güncük flortken beni sıkma diyorda 1 sene yurt dışında ne cevizler kırmakta gözü vardır. Zaten baglanma niyetinde degil, pesin pesin de soylemis zaten. Yaz aski olsun diye cerezlik takilirim diyorsaniz siz bilirsiniz. Ama baglanirsaniz cani yanacak taraf tek siz olacaksiniz. Ayrica ben ilklerimi boyle kerevizlerle harcamazdim.

1 günlük flört ama daha önceden de bir mazimiz var ,uzak mesafe ilişkisi yaşadık. Evet yaz aşkı olarak takılmak istiyorum ama doğru düzgün yanıma bile gelmiyor.

Üstüne düşmeyin bu kadar.O sadece anı yaşıyor , devamı olmasa da sorun değil gibi düşünüyor.Siz de öyle yapın bence.

Nasıl bir yardım bekliyorsunuz bizden anlamış değilim

Çocuğun sizi geçici heveslerine alet etmesine mi yardımcı olalım?

Ya bu kadar da kör olmayın Allah aşkına
Azıcık gururlu aklı başında olun

Size tek tavsiyem ARAMAYIN SORMAYIN!

istese gelirdi, gelmediğine göre istememiş.

yorgunluktan gözümüzü açamadığıız zaman bile sevgilimiz aradığında tüm gece uykusuz kalırdık biz, yeni nesil mi değişti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…