MutlulukVeSevgi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Ağustos 2018
- 31
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi MutlulukVeSevgi
Merhaba. Benim hayatimda birisi var. Üniversitede yaz okulundaydı,ailesiyle birlikte bayram için Cumartesi günü geldiler. Yaşadığım şehre. Bayram tatili olduğu için sadece bir hafta burada. Öyle çok ciddi bir ilişki yok aramızda onu belirteyim. Zaten yaşlarımız 19. Bu arada bu bir haftadan sonra bir daha bir yıl boyunca görüsemeyeceğiz çünkü bu sene bir yıllıgina yurtdısina gidiyor. İlk geldiği gün yani Cumartesi günü çok güzel vakit geçirdik. Ama işin ilginç kısmı o gece eve döndükten sonra bana mesaj atmış. Evet seninle vakit geçirmekten hoşlaniyorum ama ben buraya 1 haftalık tatil için geldim ailemle,lütfen beni sıkma yazmış. Her neyse. Ondan sonraki gün de gece dışarı çıktık ve tarif edilemeyecek kadar güzel vakit geçirdik. Onun da çok mutlu olduğu gözlerinden belliydi. Zaten gelecektim yarın yanına,ama şimdi daha çok isteyerek geleceğim dedi. Ama ertesi akşam yani dün gelmedi çağırmama rağmen. Ailesiyle gündüz gezmişler çok yorgunmuş. Bilemiyorum insan çok hoşlandıysa gelmek için can atmaz mı? Sunun şurasinda kac gun kaldi ki zaten. Evet ciddi bir ilişki değil ama ben bu bir haftayı doyasıya onunla yaşamak istiyorum. Hayatımın ilklerini onunla yaşadım ilk kez onu öptüm,ilk kez onun elini tuttum. Zaman da kısıtlı bana yardımcı olur musunuz