Nasıl davranmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle boşanmak bir başarı değil, tercihtir. Nasıl ki evlenmek, sorunlu bir evliliğe devam etmek vb şeyler tercihse, aynı şekilde boşanmak veya boşanmamakta bir tercihtir. Başarı kıstasınız bu olmasın.

Konunuza gelince siz haklısınız ama o an çekip gitseydiniz, ileride olabilecek diğer hakaretlerinde önüne geçebilirdiniz. Eşiniz hatasını anlayıp özür dilemeyi bilen bir insanmış fakat umuyorum ki bunu alışkanlık haline getirmez, yapıp yapıp pişman olup özür dilemez.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Hanımefendi gerçekten canımı çok acıttı yoksa boşanmak nedir biliyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için
Hanımefendi gerçekten canımı çok acıttı yoksa boşanmak nedir biliyorum

Aslında eminim can acıtmak için yazmamıştır. Belkide kendi yaşadıkları göz önüne geldi ve o anın tepkisi ile, kendi yaşadığını sizde yaşamayın diye yazdı.

Bazen bende dahil sert yorumlar yazıp konu sahibinin derdini kendi derdimiz gibi sahiplenip, agresif olabiliyoruz. Bu demek değil ki konu sahibinin canını yakalım, üzelim. Kaldı ki üye zaten bende yaşadım diye belirtmiş. Aslında en iyi birbirini anlayacak iki kişisiniz.

Olayın sıcaklığı biraz geçince yorumları daha sakin okuduğunuzda sizi acıtmak istemediğine kanaat getireceksiniz eminim. İnşallah eşinizin yaptığı bu kabalık ilk ve son olur. Daha tatlı dertler de yazışmak dileği ile :)

Ne yaptınız ne ettiniz bilmiyorum ama eşinize net tavir koymazsaniz bir daha tekrarlar.. Eşim buna benzer bi tavrı ablam bizim evdeyken ona karşı yaptı. Uzun uzadıya konuşup bir daha yapmaması gerektiği konusunda ulaştık. Sonrasında tekrar yaşamadık. Uyarilariniza karşı tavrınız net olsun.. Suistimal ettirmeyin..

Eşinizin hatasına karşı ailesinin bir sucu yok Konu devamında başka konular gelistiyse bilmem.. Ama onların yanında surat asmaniz da hoş olmaz.. yapmayın eğer kötü niyetlilerse onları daha da sevindirmeyin..

Aslında eminim can acıtmak için yazmamıştır. Belkide kendi yaşadıkları göz önüne geldi ve o anın tepkisi ile, kendi yaşadığını sizde yaşamayın diye yazdı.

Bazen bende dahil sert yorumlar yazıp konu sahibinin derdini kendi derdimiz gibi sahiplenip, agresif olabiliyoruz. Bu demek değil ki konu sahibinin canını yakalım, üzelim. Kaldı ki üye zaten bende yaşadım diye belirtmiş. Aslında en iyi birbirini anlayacak iki kişisiniz.

Olayın sıcaklığı biraz geçince yorumları daha sakin okuduğunuzda sizi acıtmak istemediğine kanaat getireceksiniz eminim. İnşallah eşinizin yaptığı bu kabalık ilk ve son olur. Daha tatlı dertler de yazışmak dileği ile :)
Teşekkür ederim keşke hep böyle güzel ve sakinleştirici yorumlar gelse
İnsallah dediğiniz gibi olur

Ne kadar güzel anlamışsınız yorumlarımı. Teşekkür ederim.
Ben kendisine kötü tek kelam etmedim.
Sadece neden yapmıyorsun? Diyenler için şu an çözümü bilse bile uygulamak istemiyor dedim.
Yoksa Allah aşkına arabayı akşama kadar beklersin , yine de gidersin.
Sadece konu sahibi olayı büyütmek istememiş. Ama sandı ki ben boşandım diye ona nispet yapıyorum.
Bu övünülecek bir durum değil ki. Kim boşanmak için evlenir ?
Ben üzülen bir kadın görünce ve tepki vermeyince sadece “ah canım boşver” ve ya “alttan al” diyemiyorum.
Şimdi konu sahibi benim gibi durma orada diyenlere hep terslenip , ay canım sabır et diyenleri beğenince bende boş yere evden git demeyin , çünkü gitmek istemiyor dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X