oooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ooooooffffffffffffffffffffffffff diyorum başka bişey demiyorum yok ben yinede 1 2 bişey söyleyim yaw
eşim büyük kurumsal şirketlerde önemli bi sektörde ve iyi bi pozisyonlarda çalıştı hep yakışıklıdır ve sempatiktir sıpa evli erkekler cazip geliyo şimdiki şıllıklara
ama ben yıllardır alıştım sende alışırsın gülüm benim eşimde çengilerle çalışıyo şirkette 10 15 kız var hepsi popodan 2 parmak aşağıda etek giyiyo hepsi azgın kocamın facesinde bi fotoları var hepsinin hele bi tanesi 333 yaparken resmini koymuş ve niceleri şimdi uzun uzun yazmayım allahtan eşim hepsine gerizekalı bunlar ya falan der ve gerçekten öyle düşündüğünü bilirim kızar giyim tarzlarıyla ilgili falan hatta müdür olduğu için uyarır eğer işine gelseydi kızmazdı çok eminim kocamdan ama erkek ve kızlar çok fena bi halt olcağından değilde işte insan böyle insanları görünce midesi bulanıyo azıcıkta şeytan aklına giriyo insanın
hiç gitmem iş yerine aman napim yaa üf gözüm görmesin şakalaşmalar falan katil matil olurum illa şakalaşma falan oluyodur normal yani ama dozu önemli sen takma benim gibi olursun zamanla bazen kendime hayret ediyorum kendime çok güvenirim eşimde bunu çok iyi bilir hemde çok belki ondan