- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
mrb. kızlar erkek arkadaşımla bir süre önce çok ufak bir yanlış anlama yaşadık karşılıklı olrak yaşadık bu sorunu birbirimizi yanlış anladık ve ben ilşkiyi bitirdim.sonra birbirimizi yanlış anladığımızı fark ettik konuşmaya devam ettik.Açıkçasıı ayrı şehirlerdeyiz ve gelecek yıl aynı şehirde olma olasılığımız var.Ve bu şekilde tatsız olay yaşanınca erkek arkadaşım o olay yaşandıktan sonraa demişti kii eğer bu yaşadığımızı unutursam sende burda olursan devam ederiz vs. vs. Sonra ben bir daha konusunu açmadım bu olayın.Yanii şuan bilmediğim şey ne olduğumuz.Konuşuyoruz genelde hergün.
Fakat şu sıralar erkek arkadaşımm sankii pek fazla ilgilenmiyor diyebiilirim yanii şöyle mesela dün msjlaşıyorduk , sonra 1 dk az işim var sonra dönücem dedi ve bunu dediğinde saat 16.00 falandı ve bütün gece birşey yazmadı.Baktım face e girmiş kendi sayfasında bişeye yorum yazmış.Bende yazmadım açıkçasıı o dönücem deyip dönmeyince .Dün o şekilde bir davranışı olduğu için Bugünde yazmadım.Oda yazmadı sadece 3 saat önce faceten burda mısın? yazmış.Bende o yazdıktan sonra gördüm fakat cvp yazmadım.Çünkü dün yaptığı davranışa bozuldum.Yazıcak diye bir kural yok fakat 1 dk işim var sonra dönücem vs. deyip dönmemesi canımı sıktı.
Sizce nasıl davranmalıyım ve ne yapmalıyımmm??:44:
Fakat şu sıralar erkek arkadaşımm sankii pek fazla ilgilenmiyor diyebiilirim yanii şöyle mesela dün msjlaşıyorduk , sonra 1 dk az işim var sonra dönücem dedi ve bunu dediğinde saat 16.00 falandı ve bütün gece birşey yazmadı.Baktım face e girmiş kendi sayfasında bişeye yorum yazmış.Bende yazmadım açıkçasıı o dönücem deyip dönmeyince .Dün o şekilde bir davranışı olduğu için Bugünde yazmadım.Oda yazmadı sadece 3 saat önce faceten burda mısın? yazmış.Bende o yazdıktan sonra gördüm fakat cvp yazmadım.Çünkü dün yaptığı davranışa bozuldum.Yazıcak diye bir kural yok fakat 1 dk işim var sonra dönücem vs. deyip dönmemesi canımı sıktı.
Sizce nasıl davranmalıyım ve ne yapmalıyımmm??:44: