Nasıl davranmalıyım??

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar erkek arkadaşımla bir süre önce çok ufak bir yanlış anlama yaşadık karşılıklı olrak yaşadık bu sorunu birbirimizi yanlış anladık ve ben ilşkiyi bitirdim.sonra birbirimizi yanlış anladığımızı fark ettik konuşmaya devam ettik.Açıkçasıı ayrı şehirlerdeyiz ve gelecek yıl aynı şehirde olma olasılığımız var.Ve bu şekilde tatsız olay yaşanınca erkek arkadaşım o olay yaşandıktan sonraa demişti kii eğer bu yaşadığımızı unutursam sende burda olursan devam ederiz vs. vs. Sonra ben bir daha konusunu açmadım bu olayın.Yanii şuan bilmediğim şey ne olduğumuz.Konuşuyoruz genelde hergün.

Fakat şu sıralar erkek arkadaşımm sankii pek fazla ilgilenmiyor diyebiilirim yanii şöyle mesela dün msjlaşıyorduk , sonra 1 dk az işim var sonra dönücem dedi ve bunu dediğinde saat 16.00 falandı ve bütün gece birşey yazmadı.Baktım face e girmiş kendi sayfasında bişeye yorum yazmış.Bende yazmadım açıkçasıı o dönücem deyip dönmeyince .Dün o şekilde bir davranışı olduğu için Bugünde yazmadım.Oda yazmadı sadece 3 saat önce faceten burda mısın? yazmış.Bende o yazdıktan sonra gördüm fakat cvp yazmadım.Çünkü dün yaptığı davranışa bozuldum.Yazıcak diye bir kural yok fakat 1 dk işim var sonra dönücem vs. deyip dönmemesi canımı sıktı.

Sizce nasıl davranmalıyım ve ne yapmalıyımmm??:44:

bu şekilde tatsız olay yaşanınca erkek arkadaşım o olay yaşandıktan sonraa demişti kii eğer bu yaşadığımızı unutursam sende burda olursan devam ederiz vs. vs. Sonra ben bir daha konusunu açmadım bu olayın.Yanii şuan bilmediğim şey ne olduğumuz.Konuşuyoruz genelde hergün.

Yaşadığını unutursa, aynı yerde olursanız devam edecekmişsiniz...

Bu mantıkla yaşadığını unutmasaydı sizinle iletişime devam etmemeliydi...

Yine de erkeklerin mantığı farklı çalışır. İleride o olayı unutamadğını söyleme ihtimali de varken onunla görüşmeye devam ederek zaman kaybediyor da olabilirsiniz...

Neticede sevgiliydiniz hala görüşüyor olduğunuza göre iletişiminizin niteliğini konuşabilirsiniz. En azından yanında olursanız ne değişir, neler olur diye bir muhabbet açarak sizinle alakalı bir planı var mı hala yoksa eskinin hatrına mı görüşüyor anlayabilirsiniz.

Yaşadığını unutursa, aynı yerde olursanız devam edecekmişsiniz...

Bu mantıkla yaşadığını unutmasaydı sizinle iletişime devam etmemeliydi...

Yine de erkeklerin mantığı farklı çalışır. İleride o olayı unutamadğını söyleme ihtimali de varken onunla görüşmeye devam ederek zaman kaybediyor da olabilirsiniz...

Neticede sevgiliydiniz hala görüşüyor olduğunuza göre iletişiminizin niteliğini konuşabilirsiniz. En azından yanında olursanız ne değişir, neler olur diye bir muhabbet açarak sizinle alakalı bir planı var mı hala yoksa eskinin hatrına mı görüşüyor anlayabilirsiniz.

Açıkçasıı bu tarz bir soru soramamm.Çünkü dediğim gibi sankii bu aralar pek önemsemiyormuş gibi geldii.Birşeyler için çaba harcamak istemiyorum çünküü önceki ilşkilerimde buyüzden çok yoruldum.Ve şuan neyiz? ne olacağız tarzında birşey soramam , sormam.Dediğim gibi ileridee aynı şehirde olursak bu duruma karar vereceğimizi konuştuk o olaydan sonrra.Ve ben imalı imalıı şuan arkadaş olarak konuşuyoruz vs. bu şekilde bir cümle kurmuştum onun ne düşündüğünü anlamak için ama tepkisiz kaldı.Sonrada ne olduğumuz hakkında hiç konuşmadık.
Ama her gün konuşuyorduk genelde dediğim gibi , dün yaptığı davranış hoşuma gitmediii ve bende yazmak istemedim.Bugünde faceten yazmışş.Sonuçta faceten yazabiliyorsan telimede msj yazabilirdi nasılsın vs. diye.Bende çok üstüne düşmek istemiyorum açıkçasıı.Sadece nasıll davranmam konusuna karar veremiyorum.

Açıkçasıı bu tarz bir soru soramamm.Çünkü dediğim gibi sankii bu aralar pek önemsemiyormuş gibi geldii.Birşeyler için çaba harcamak istemiyorum çünküü önceki ilşkilerimde buyüzden çok yoruldum.Ve şuan neyiz? ne olacağız tarzında birşey soramam , sormam.Dediğim gibi ileridee aynı şehirde olursak bu duruma karar vereceğimizi konuştuk o olaydan sonrra.Ve ben imalı imalıı şuan arkadaş olarak konuşuyoruz vs. bu şekilde bir cümle kurmuştum onun ne düşündüğünü anlamak için ama tepkisiz kaldı.Sonrada ne olduğumuz hakkında hiç konuşmadık.
Ama her gün konuşuyorduk genelde dediğim gibi , dün yaptığı davranış hoşuma gitmediii ve bende yazmak istemedim.Bugünde faceten yazmışş.Sonuçta faceten yazabiliyorsan telimede msj yazabilirdi nasılsın vs. diye.Bende çok üstüne düşmek istemiyorum açıkçasıı.Sadece nasıll davranmam konusuna karar veremiyorum.

Elbette açık açık "evlenecek miyiz" ya da o anlama gelecek bir şey sormayacaksınız...

Size tepkisiz kalmış, kendisi de adım atmıyor, konuş konuş nereye kadar...

Bence her gün konuşmanız değil son olan kopukluk daha hayırlı bir gelişme...

Ben sevgilimle sorun yaşasam, sonra tekrar iletişime geçsek, sadece arkadaş muhabbetiyle devam etse, yarın bir gün bana yeni ilişkisinden bahsedebilir diye düşünürüm ne de olsa "sadece arkadaşız"...

Hesap da soramazsınız, yaşadığınız olayı bahane gösterir...

Bu kişiden kişiye değişir tabi, ben netliği severim, sevdiğim adam bana kırıldıysa affetmeyip yoluna gitmeli, affedip hala muhabbet kuruyorsa da bana tepkisiz kalmamalı, eskisi gibi üzerime titremeli...

Aramızdakii problem çözülmeyecek birşey değildi.Sonradan birbirimizi yanlış anladığımızda da ilşki devam edebilirdi yanii affedebilrdi.Ama yapmadıı.Dün yaptığı davranıştan sonraa içimden birşey gelmiyor yanii durumu netleştirmeye çalışan taraf olmak vs. şu durumda yapamam en azından.Bende net olunması taraftarıyım.Az önce facebooktan cvp yazdım şimdi gördüm yazdığını diye.
Cidden bilmiyorumm.Dediiğiniz gibi ya devam edilmeli yada bitmelii fakat şu durumda ona bu konuları açamam.Yaptığı davranış normal gelmedi çnküü.

Back
X