Nasıl davranmalıyım?

Seben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
226
0
46
İzmir
Merhaba kızlar...cok kısa bir zaman sonra evleniyorum butun hazırlıklarımızla kendimiz ilgilendik.organızasyonumuzu tamamlamak uzereyiz ama hala mustakbel esimin ailesi evlenecegımıze inanmıyor yeri dahi tuttuk.oncekı konularımda soylemıstım bizi cok uzduler.simdi nikah ve yemek olucak ben onlara nasıl davranacagım beni arayıp sormuyorlar.bize kustuler.BUTUN OLAY BABASINDA BİTİYOR.MEVZUDA 5 YILDIZLI OTEL TUTMAMIZ VE YEMEK VERMEMIZ.ONA SORMADIK AMA MUSTAKBEL ESİM SOYLEDİ TUTUCAM DİYE VE TUTTU.PARASINIDA KENDİMİZ VERDİK.BİR MEVZU DAHA VARKI ABLASIYLA KONUSMUYORUM AĞIR HAKARETLERİ YUZUNDEN.KOCASI ÖLDÜĞÜ İÇİN MADURMUS...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...cok kısa bir zaman sonra evleniyorum butun hazırlıklarımızla kendimiz ilgilendik.organızasyonumuzu tamamlamak uzereyiz ama hala mustakbel esimin ailesi evlenecegımıze inanmıyor yeri dahi tuttuk.oncekı konularımda soylemıstım bizi cok uzduler.simdi nikah ve yemek olucak ben onlara nasıl davranacagım beni arayıp sormuyorlar.bize kustuler.BUTUN OLAY BABASINDA BİTİYOR.MEVZUDA 5 YILDIZLI OTEL TUTMAMIZ VE YEMEK VERMEMIZ.ONA SORMADIK AMA MUSTAKBEL ESİM SOYLEDİ TUTUCAM DİYE VE TUTTU.PARASINIDA KENDİMİZ VERDİK.BİR MEVZU DAHA VARKI ABLASIYLA KONUSMUYORUM AĞIR HAKARETLERİ YUZUNDEN.KOCASI ÖLDÜĞÜ İÇİN MADURMUS...

Eeee zaten görüşmüyormuşsunuz ya.
Görüşmemeye devam edersiniz.

El opmesi var fotograf cekılmesi var yemek var moralım cok bozuk beni sevmeyen ınsanlar ve esim olacak ınsanın ailesi yabancı olsalar hadı kacayım ama ben en mutlu gunumde senelerdir beni uzen ınsanlara nasıl davranıcam.

El opmesi var fotograf cekılmesi var yemek var moralım cok bozuk beni sevmeyen ınsanlar ve esim olacak ınsanın ailesi yabancı olsalar hadı kacayım ama ben en mutlu gunumde senelerdir beni uzen ınsanlara nasıl davranıcam.

resmi davranırsın, eski defterleri düşünüpte ne güzel gününü mahfetme,, çok hayıflanırsın sonra, bu gecenin tadını çıkarmakta senin elinde cehendeme çevirmekte, kendin için yani

Evlenceginize hala inanmiyorlarmis
gerci nasil inanmiyorlar onuda anlamadim, söyledigin kadariyla bütün hazirliklar tamammis :)
Belki küstükleri icin dügününüzede gelmezler ??

resmi davranırsın, eski defterleri düşünüpte ne güzel gününü mahfetme,, çok hayıflanırsın sonra, bu gecenin tadını çıkarmakta senin elinde cehendeme çevirmekte, kendin için yani

evet boyle bır gun de kesinlikle eskı defterler dusunulmez.lakın beni sevmıyorlar.ablası olacak sahıs benı butun kuzenlerine kotulemiş.direk yuzume kımse bişey soylemedi ama tavırlılar.ben de ablasının yaptıklarını kımseye anlatmak ıstemıyorum kol kırılır yen ıcınde kalır misali ama o insanları dolduruyor.nikahımda bir suru negatıf insan olacak.:14:

​Onlara karşı resmi ve güler yüzlü davran bence. Böylece hem daha özgüvenli görünürsün hem de araya duvar örmüş olursun

evlenceginize hala inanmiyorlarmis
gerci nasil inanmiyorlar onuda anlamadim, söyledigin kadariyla bütün hazirliklar tamammis :)
belki küstükleri icin dügününüzede gelmezler ??

ben gidip gelmiyorum ya...herseyi ogullarından duyuyorlar o yuzden ınanmıyorlar.ben kusmedim babası kustu hep el opulcek hep ozur dilenecek herseye tamam denilecek.

[sıze=3]​onlara karşı resmi ve güler yüzlü davran bence. Böylece hem daha özgüvenli görünürsün hem de araya duvar örmüş olursun[/sıze]

bilemiyorum cok zor olucak. Cunku cok cehennemlerden gectım.gerci o cehennemlerden herkes geciyor.

Evlenceginize hala inanmiyorlarmis
Belki küstükleri icin dügününüzede gelmezler ??

Heh işte ben de bunu demek istedim aslında.
Bence düğüne gelmezler.
Gelirlerse de el öpersin oynamaya devam edersin.
Gelin-eş ailesi ilişkiniz çoktan bitmiş bence boşuna kasıyorsunuz şu anda.

sen sakın en güzel gününü berbat etme! eger gelirlerse zaten sen mutlu ol. sevdiğinle evleniyorsun! saygısızlık yapmamaya çalış. onlarda misafir gibi gelip giderler :)

önemli olan evlendikten sonra napacağın?? eşin ailesiyle görüşmicekmi??

Son düzenleme:
heh işte ben de bunu demek istedim aslında.
Bence düğüne gelmezler.
Gelirlerse de el öpersin oynamaya devam edersin.
Gelin-eş ailesi ilişkiniz çoktan bitmiş bence boşuna kasıyorsunuz şu anda.

dugun yok canım.nikah+yemek.gelmeleri durumunda ne yapacagımı soruyorum...

dugun yok canım.nikah+yemek.gelmeleri durumunda ne yapacagımı soruyorum...
Onlar zaten misafir gibi gelirler... çook uzak samimi olmadığın akraban gelmiş gibi davran nikah senin sen ev sahibisin! sen morelini yüksek tutmaya çalış mutlu görün!

sen sakın en güzel gününü berbat etme! eger gelirlerse zaten sen mutlu ol. sevdiğinle evleniyorsun! saygısızlık yapmamaya çalış. onlarda misafir gibi gelip giderler :)

önemli olan evlendikten sonra napacağın?? eşin ailesiyle görüşmicekmi??

tesekkur ederim.evet eşim ailesiyle gorusmeyı dusunmuyor.ben de gerginlik olmasın istıyorum.yaptıgım bır saygısızlık olsa ve aynen esimde inan gam yemicem.ama perisan ettiler abuk sabuk dusunceleriyle kavgada yok arada sureklı surat asma umursamama soz konusu.tuhaf tuhaf işler.yani sureklı bız egilicez babası da ıstedıgı gibi davranacak.

bir baba gibi davranıp olayları cozumlemiyor.kendiniz bilirsiniz deyip geciştırıyor.mesela ablası bana hakaretler etmıstı ne diyeyim kocası öldü ister gorusun ıster gorusmeyın diyor.sonrada surat asıyor.kendi basınızın caresine bakın diyor. surda nikah yapıcaz bunu yapıcaz deyınce surat asıyor yazlıgına gıdıyor gelmiyor...kusuyor sonrada benim yapacagım yok dıyor.

Geldiklerinde esinle ellerinden öpersin,
öptürmezlersede kendileri bilirler hiic suratini asma
oynamaya devam edersin, yüzünden gülücüklerde eksik olmasin,
Bence hic kafana takma, hem o gün senin en mutlu günün,
hicbiseyin senin morelini bozmasina izin verme :)

bir baba gibi davranıp olayları cozumlemiyor.kendiniz bilirsiniz deyip geciştırıyor.mesela ablası bana hakaretler etmıstı ne diyeyim kocası öldü ister gorusun ıster gorusmeyın diyor.sonrada surat asıyor.kendi basınızın caresine bakın diyor. surda nikah yapıcaz bunu yapıcaz deyınce surat asıyor yazlıgına gıdıyor gelmiyor...kusuyor sonrada benim yapacagım yok dıyor.

Emin ol herseye cok karisiklarinda daha cok sinir olurdun
Ne güzel hicbiseye karismiyorlarmis bosver böylesi daha iyi :)

Saygida kusur etmessin, güler yüzlü olursun bitti gitti

kusluk derken ona da acılım getıreyım ben gidip gelmıyorum ya onlar da neden gelmıyor demıyor.gorusmuyoruz diyelim nikaha gelmeme gibi bır durum soz konusu degıl.kavga yok aramız da ve ogullarıyla konusuyorlar soguk ve donuk bir biçimde.

Back
X