- Konu Sahibi BirTatliHuzur
nerden başlasam bilmiyorum...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok garip ya baya korkmuş herhalde
nasıl böyle göz göre göre yalan söyler koskoca adam
Kurana bile el basmış Allah ıslah etsin...
Sanki yaptığı çok güzel bir şeymiş gibi inanamıyorum..
bence burda asıl üzerinde durman gereken:
1) Dayak
2) Yalan
3) Arkadaşları ile arkandan iş çevirmesi
Ben böyle bir adamla hayatıma devam edemzdim..
Seni gaza getirmiş gibi olmayayım herkesin yaşayısı sabır katsayısı farklı...
mesajınızı okuyanlardan nasıl bir tepki beklediğinizi anlayamadım tam olarak
ama bana öyle geliyorki yapma bunun için yuva yıkılmaz denmesini bekliyorsunuz
yoksa zaten terketmişsiniz neden buraya konu açasınız ki öyle değil mi?
durumunuza gelince öncelikle siz abartmışsınız.belli ki eşiniz arada sırada da olsa alkol almak istemiş ve buna da engel olmamanız içinde değişik yollar aramış.haklıdır demiyorum ama kişisel tercihidir sonuçta bu kadar üzerine gitmeyebilirdiniz
eşinizde daha sonrasında büyük hatalar yapmış yalan yere yeminler etmiş ve haddini çok çok aşmış dayak atarak.
siz kendi duygularınız doğrultusunda hareket edeceksiniz muhtemelen
ama ben olsaydım; hiçbirşey için eşimin üzerine bu kadar gitmezdim,onu kışkırtmazdım.
Ancaaak bunlar yaşandıysa da bana yalan yere yemin eden bir adama bir daha güvenemez,bana değil dayak tokat atan adamla evli kalmayı sürdürmeyi düşünmezdim
bu arada belirtmek istiyorum benim çocuğumda var buna rağmen bu şekilde düşünüyorum
benim şahsi düşüncem arkadasım ama bence olayı cok büyütmüşsün...Adam bence sana saygısından ve sevgisinden dolayı evi bırak başka yerde bile senin yanında içmemiş.Gidip ortalığı ayaga kaldırman feryat figan etmen bence hiç hoş olmamış..Bırak ne yaparsa yapsın evde içip seni huzursuz etmediği sürece sorun yoktu..Ben seni biraz hatalı buldum..
Üzerinde durduğun zateen içmesinden ziyade diğerleri... Sadece kişisel olarak ilk kavgamız olması belkide beeni durduran diyebilirim...
Oncesinde içtiğini bilip de sonrasında böyle bir şart koşmanız yanlış olmus bence. Bu kadar ustelemeniz, bu kadar ısrarla sormanız arkadaşlarına sormanız yanlış olmus.
Ve bence gururunu kirmissiniz. Biraz zaman geçtikten sonra daha sakin kafayla sorsaydınız karşılıklı anlaşasaydınız.siz biraz fevri davranmissiniz.
Ben de sizinle aynı konumdayim. Benim esim de evlenmeden önce içerdi ben de aynı durumu anlatıp ailemde böyle bir sey görmediğimi kabul edemeyeceğimi söyledim. O da zaten evlenip düzenli bı hayatım olunca icmeyecek dedi. 3,5 yıllık evliyim simdiye kadar şahit olmadım. Ama icse de tepki göstereceğimi sanmıyorum. Eskisi kadar katı düşünmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Benim evimin içindeki huzuru bozacak konuma getirmesin bunu cok sık yapmasin.Ama binde bir arkadas ortamında, bi yerlerde içtiğini duysam ne sorgularım ne de bir arkadasinı arayıp ta esimi mahcup ederim.
Şuanda sağlıklı düşünebildiğimi sanmıyorum,bu yüzden farklı bi bakış açısıyla düşünmek istedim,yoksa kimsenin evliliği kimseninkine benzemiyor...Korkmak kelimesi komik geliyor bana...adam yemiyorum...ilkel biride değilim vede olmadım..Ama yalanı ve arkamdan iş çevrilmesiii,bu kadar şey ortaya cıkıyor hala yalanında ısrar etmesi beni kıran....
Üzerinde durduğun zateen içmesinden ziyade diğerleri... Sadece kişisel olarak ilk kavgamız olması belkide beeni durduran diyebilirim...