Merhabalar,insan gerçekten sinirliyken veya kızgınken sağlıklı karar veremiyor bu yüzden başka bir bakış açısıylada durumumuzu görmek istedim,olay aslında çok basitmiş gibi görünsede anlatıyorum arkadaslar...
Öncelikle biz 4 yıllık evliyiz ve çok şükür bugüne kadar hiç kişisel anlamda büyük kavgamız olmadı ama bu yaşadığım incir çekirdeğini doldurdu...Eşimle evlenmeden önce çok nadir alkol alırmış evlendikten sonra ona benim baba evimde bunun zikredilmediğini bile o yüzden kesinlikle uzak durmasını rica ettim oda sağolsun uzak durdu ya da ben durduğunu biliyorum..Ta ki pazar gününe kadar..Eşim bir arkadaşıyla balığa gidecekti göle yanına başka bi arkadaslarıda dahil olmus.Bizde c.tesi günü balığa gittiği arkadasının eşiyle bulustuk bıseyler yaptık(Gayet yakın arkadaşımdır) Muhabbet acıldı,bizde balığa gidelim onlarla dedi,bende eşime belirtmiştim oda hayır isstemiyorum,ben siz gelince adapte olamıyorum demişti,bende kıza eşim böle böle dedi dedim oda ya kusura bakma ama sana bişey sölicem dedi,aksam oda eşine soylemıs gelelim diye ve benim eşim benden gzili alkol alıyormus balıga gıttıgınde bu yuzden benı ıstemıyormus yanında rahat edememesıde bahaneymiş..Şaşırdım ama ihtimal vermedim,dedim bak yanlış anlamışsındır içmez benim eşim yok gercekten böyleymiş dedi,tamam o zaman yarın biz balığa gitmiyoruz,aksam eşin geldiğinde bunu benim için lütfen ögren dedim oda tamam dedi..o aksam gıtmeden oncede böyle bişeyin muhabettini actım dedim bak yarın gıdecegın kısıler belli içersen ben görmesem deAllah goruyo hakkımı asla helal etmem hakkım sana haram olsun ıcersen dedim...neysee aksam oldu dönüldü eşim benden hep uzak duruyor,öpmedi bile sonra duşa girdi ben o esnada hemen arkadasıma msj attım oda içmişler eşinde 3 tane içmiş dedi dedim bak ismen sor eminmisin eminim yaa ismen bu kadar içti demiş eşi....Ben sinirden çatlıcam,sıkıyorum kendimi,neyse gectım karsısına...sordum hesabını bu yeemin etti içmedim dedi,msjıda soylemek istemedim bastan çünkü arkadaşım zor durumda kalacaktı...bu 2 saat boyunca devam etti ben aglıyorum hüngür hüngür bak bana dogruyu soyle dıyorum yemınler edıyo dedım ınanmıyorum kurana el bastı..içmedim dedi,dedide dedi....ınanmadım dayanamadım o zaman arkadasın yalan mı solıcek içmişsin dedim itti beni neye inanmak istiyosan ona inan dedi...yattı sabah oldu bende onalrla beraber gıden dıger arkadasına yem attım ooo dun içmişsiniz kocamı yoldan cıkarmıssın gıbısınden..oda yaa işte kocan onceden planlamıs kızım ben ne yoldan cıkarcam bı ıctıler faln msjlastık içtiği kesiin...Aradım eşimi dedim Aksam sakın eve gelme ahlaksız Allahtan korkmayandan ben korkarım dedim kapattım aradı aradı acmadım eve geldi gosterdım mesajları hala inkar ediyor,onlar senle dalga gecıyor ınanma falan dedi...hala içmedim neye inanmak istiyosan ona inan dedi...cekti gitti...Arkasından o bana soyleyen kızı aramıs..kız aradı eşin beni aradı acamadım dedi...dedim açma giyindim gittim dükkana dedim nıye arıyosun telını aldım aramayı silmiş nıye sildin dedim sen gorme olesıne sildim dedi...neyse hala yemınler edıyoo ıcmedım uzattın yeter artık senle bosanıcam hayatımı mahvettın,arkadaslarrım dogru soluyomus ben geercekten cocukla ugrasıyomusum dedi....bagrıstık falan...o an ıs geldı sen otur ben halledıcem dedı o sırada pat sabah mesajlastıgım içti diyen arkadası 'bacım sen benle dalga mı geçiyosun yazdı' dedim heralde cidden bana makara yapmıs ıcse nıye bana bole msj atsın nyse eşim geldi dedim ara o arkadasını haporloru ac' yaa ne içtik kanka o gun falan de,zaten ıcmemişsen bu sana ya sen ne dıyosun sen ıcmedın der dımı dedım ' bu bastan kabul etmedı asagı ındı geldı tama yaa arıcam bu yaptıklarına pişman olcaksın dedi aradı basladılar 'ya kanka nıye eşimle makara yapıyosun oglum ınanıyo falan dedı oda dedı hee yaptım oglum o bana yazınca bende saka yaptım falan dedı nyse konustular ınandım bu gorudnmu ıste cok cektırdın benden özür dile fln dedi barıstık ben eve geldim ama içim rahat değil o kızı aradıgını silmesi içime dert olmuştu,nete girdim vodafonun sıteısnden arama dökümüne ulastım birdee neee goreyim...butun arkadaslarını aramıs tembıhlemıs merve sıze sorarsa ıcmedı dersınızz falan o arkadasıyla konusmasını o planlamış hepsini hepsiini aksam eve geldi vurdum yüzüne bu evde ıkımız fazlayız artık ya sen ya ben gıdıcem dedim senden nefret edıyorum dedım hala yalanlıyooo onlar saka yapıyolar sana ıcmedım yaa bu kadar sey olmus hala içmedim dıyo ben gıdıyorum dedım aldım elıme bı akc esya cıkıcam gıdemezsın ıcmedım dıyorum gec otur suraya dedi gecmedim....Beni öyle bi dövdü ki

(((((( ben sinir krizi geçirdim basladım feryat figan aglamaya bu bunları bana soyleyen kızı araadı eşini al gel merveyi sakinleştirmeiyorum dıye heryerı dagıttım kolyelerı bıleklıklerımı cektım elımle kopardım hala ızlerı var...onlar geldı benı dısarı cıkardılar sakınlestırdıler anlatttrdım herseyı içmiş....eve gıtmıcem bıtmıstır ablama gıdıcem dedım hayır bızde kal dedıler onlarda kaldım o gece....sonraki gün eşim geldi kapıya yarım saat ehp zile bastı aradı acmak zorunda kaldım...basladı aglamaya çok pişmanım sölicek sözüm yok özür dilerim,sadece aramızın kotu olmasındna korktum soyleyemedım ....30 yasına geldim en büyük pişmanlığımmm..konustuda konusstu aldı zorla beneı eve getırdı saatlerce konustu benı sakınlestırmeye calıstı...suan evdeyim ama ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım,ne söyelemeliyim inanın bilmiyrum çünkü kafam o kadar karışıkki....HAKSIZ YERE YEDİĞİM DAYAĞI....SALAK YERİNE KONMAMI,ARKAMDAN DÖNEN OYUNU...KURANA EL BASMASINI...BANA SÖYLEDİĞİ YALANI unutamıyorum...Bundan sonra sesini bile yükseltmeyceğini yukselttıgı anda bıle ben goturucem ben gııdcem dedi.....kara kara düşüncelerdeyim....Ben mi fazlaa büyütüyorum,yanlısmı davranıyorum....Bunca sey yapmasına ragmen ıyı davranıyorum onun yaptıgı crkınlıklere ragmen...HERSEYİ UNUTUP GELECEK GUNLERE BAKMAMI BEKLIYOR BENDEN...Akılllll........
sen çocukla ugrasıyosun dıyen arkadası,o buyuk kavganın yasandıgı aksam bıle bıle bana msj aıto aklına koyanı yapana adam denir dıyo.. ve bunlarla gıttımızde eşimle onun karısı cok sırnasık evlendıgımızden berı bu hıc hosuma gıtmıyor....gecen gun bı yere gıttık esım onun sandalyesını cekıyoo,cantası ıcın sandalya getırıyo..(bunları bana yapmadı ) sordugumda saclamıyosun o benım eskı arkadasım gayrı ıhtıyarı dedı..dedim bitmiştir artık o gıdıp gelmeler...rahatsız oluyorum dedim onların sucu yok gıbısınde savunuyo...