konu sahibesi arkadaşım konunu dağıttığım için öncelikle özür dilerim...
yaşadığın dayak olayı için çook üzgünüm. bunun hiçbir gerekçesi olamaz.
ama merak ettim, eşiniz içtiğini kabul etseydi tepkiniz daha mı hafif olacaktı? ben ve eşim alkol kullanmayan, başka durumlar için de olsa asla evine sokmayan insanlarız.. fakat benim eşim içseydi "hoşlanmıyorum" dışında hiçbir şey söylemezdim. çünkü allahtan çekinmeyen insan, kul hakkına girmekten, yalan söylemekten mi çekinecek ki siz hakkımı helal etmem dediniz..
kusura bakmayın ama eşinizi yalana tavırlarınızla siz teşvik etmişsiniz... sonra işin içine arkadaşlarını sokup eşinizin gururunu incitmişsiniz. o da o hırsla sizinkini incitmiş malesef.. ayrıca diyorsunuz ki ben insan yemiyorum.. evet yemiyorsunuz ama eşiniz olayı ne kadar büyüteceğinizi tahmin ettiğinden yalana başvurmuş.. yani sizin fazla abarttığınızı, eşinizin ise dayak olayına kadar kısmen haklı olduğunu düşünüyorum..
bu arada arkadaşlarınızdan hoşlanmadım. o ne öyle karı-koca arasında laf taşıyan bir bayan, arkadaşının eşine "dediğini yapana adam denir" gibi mesaj atabilen erkek arkadaş....kim bilir bu insanlar eşinizi nasıl gazladılar ya da şimdi kimlere laflarınızı taşıyorlar..
allah yardımcınız olsun. bence eşinizle biraz mesafe koyun sakinleşene kadar...