Nasıl davranmam gerekir?

Şu görüntülü konuşmayı bir ben sevmiyorum galiba.
Bir tek kocam iş gezisine gidince onu çok çok özleyip kamera açıyorum.
Uzak oturan aile fertleri,arkadaşlar vs. kameralı arasa ya açmam ya da kamerayı avizeye çeviririm.
Hele ki yeni flört ettiğim daha yüz yüze hiç görüşmediğim adama asla açmam kaldı ki fotoğraflarını da görmüş...
Yani storyde bile makyajsız halimi paylsşıyorum. Fotoğraflarım shopsuz anlamadım ki derdini. Kendine mi güvenmiyor

Bence de konuşun görüntülü. Özgüvenli kız imajını severiz 😎
Whatsap kız gruplarında gibi hissettim.konuşmayı aktarayım.A olsun A:buluşunca resimde böyleydin muhabbeti yapılmasın diye dedim.
X:yani o muhabbetleri yapacak kadar takıntılı değilim.
A: Ya belki dilden söylemezsin ama içinden böyle bir düşünce geçmesini de istemem açıkçası

Whatsap kız gruplarında gibi hissettim.konuşmayı aktarayım.A olsun A:buluşunca resimde böyleydin muhabbeti yapılmasın diye dedim.
X:yani o muhabbetleri yapacak kadar takıntılı değilim.
A: Ya belki dilden söylemezsin ama içinden böyle bir düşünce geçmesini de istemem açıkçası
Çirkin bence. Nasıl olsa beğenmeyecek bari okulda yaşanmasın rezil olmayım derdinde. 😐

Yani storyde bile makyajsız halimi paylsşıyorum. Fotoğraflarım shopsuz anlamadım ki derdini. Kendine mi güvenmiyor
Ben de beceremem filtre olayını da görüyorum millet bambaşka tipe bürünüyor.
Yapana da niye yaptın denmez.
Buluşursunuz,karşılıklı beğeni olmazsa yol verirsiniz.
Hem belki sen beğenmeyeceksin,illa onun düşüncesi mi önemli yani?

Çirkin bence. Nasıl olsa beğenmeyecek bari okulda yaşanmasın rezil olmayım derdinde. 😐
Hah işte acaba bunu mu dert ediyor? Yani çok yakışıklı değil ama ortalama tip. Dış görünüşe takıntılı değilim ya yine de görüşmeyi düşünüyorum.
Görüntülü konuşurken beğenemedim nasıl diyeceğim

Ben de beceremem filtre olayını da görüyorum millet bambaşka tipe bürünüyor.
Yapana da niye yaptın denmez.
Buluşursunuz,karşılıklı beğeni olmazsa yol verirsiniz.
Hem belki sen beğenmeyeceksin,illa onun düşüncesi mi önemli yani?
Büyük ihtimalle benim beğenmeyeceğimi düşünüyor ondan böyle ısrarcı bilemedim şimdi

özgüvensizin teki ya, özgüvensiz adamı da hiç sevmem şahsen. bildiğin beni beğenmez belki kafasına girmiş. ayrıca ne bu ısrar? insan teklif eder de böyle mi söyler yok dürüstlük yok bilmem nelik. saçmalamış iyice. aktarış tarzı da yanlış. dan dun birisi olabilir bence dikkat et. insan bu teklifi bir kez yapar yaparsa onda da ısrar etmez ve şu tarz bişey der:

''seninle kameradan da olsa yüz yüze konuşmayı çok istiyorum, heyecanlıyım, buluşmamıza daha çok zaman var , seni, sohbetimizi merak ediyorum bu yüzden aklıma böyle bişey geldi''

konu sahibi, çocuk şu tarz bir cümle kursa daha iyi değil miydi sence?

ben senin yerinde olsam açarım kamerayı, şen şakrak konuşurum, kapadıktan sonra ilgimi azaltır kendimi geri çekerim. beğensem bile yaparım bunu inadına. kadına ısrar nedir ya? çok itici.

Adamin tek derdi kendini gostermek olsa, amaci sizi gormek degil de kendisini
begenmeyebileginizi düşünüyorsa kamerayi tek tarafli kendisi açsin. 😂 Ama sanmiyorum oyle oldugunu. Tutup seni gorunce fotolardaki gibi cikmazsan uzulurum diyecek degil, o yuzden kendisi uzerinden "beni begenmezsen" diye konusuyor dogal olarak. Ozguveni olmayan insan kamera acmak istemezdi.

Fotograflarinizla, goruntulu konuşma arasinda hiçbir fark olmadigini dusunuyorsaniz fotograflaşinca kaçmayan gorusme heyecani goruntulu açinca neden kaçsin?

Bana adamdan cok sizde de ozguven sorunu var gibi geldi.

özgüvensizin teki ya, özgüvensiz adamı da hiç sevmem şahsen. bildiğin beni beğenmez belki kafasına girmiş. ayrıca ne bu ısrar? insan teklif eder de böyle mi söyler yok dürüstlük yok bilmem nelik. saçmalamış iyice. aktarış tarzı da yanlış. dan dun birisi olabilir bence dikkat et. insan bu teklifi bir kez yapar yaparsa onda da ısrar etmez ve şu tarz bişey der:

''seninle kameradan da olsa yüz yüze konuşmayı çok istiyorum, heyecanlıyım, buluşmamıza daha çok zaman var , seni, sohbetimizi merak ediyorum bu yüzden aklıma böyle bişey geldi''

konu sahibi, çocuk şu tarz bir cümle kursa daha iyi değil miydi sence?

ben senin yerinde olsam açarım kamerayı, şen şakrak konuşurum, kapadıktan sonra ilgimi azaltır kendimi geri çekerim. beğensem bile yaparım bunu inadına. kadına ısrar nedir ya? çok itici.
Yani böyle ifade etse zaten buraya konu açmaya bile yeltenmezdim kii.
"bu konuda kompleksin varsa herhangi biriyle görüşmemen daha iyi olur dedim" biraz ağır oldu galiba kırıldı hahah

Adamin tek derdi kendini gostermek olsa, amaci sizi gormek degil de kendisini
begenmeyebileginizi düşünüyorsa kamerayi tek tarafli kendisi açsin. 😂 Ama sanmiyorum oyle oldugunu. Tutup seni gorunce fotolardaki gibi cikmazsan uzulurum diyecek degil, o yuzden kendisi uzerinden "beni begenmezsen" diye konusuyor dogal olarak. Ozguveni olmayan insan kamera acmak istemezdi.

Fotograflarinizla, goruntulu konuşma arasinda hiçbir fark olmadigini dusunuyorsaniz fotograflaşinca kaçmayan gorusme heyecani goruntulu açinca neden kaçsin?

Bana adamdan cok sizde de ozguven sorunu var gibi geldi.
Yaa ablacım haha şu an kendimi sorgulamaya başladım. Yok ben çok güzel biriyim hiç haksızlık edemem kendşme 😄 Yani onun cevaplarından özgüven sorunu var gibi düşündüm.
Daha önceki flörtüm aylarca aramaya görüntülü konuşmaya bile yeltenmezdi özgüvensiz kişi böyle oluyor galiba kafam karıştı

Yaa ablacım haha şu an kendimi sorgulamaya başladım. Yok ben çok güzel biriyim hiç haksızlık edemem kendşme 😄 Yani onun cevaplarından özgüven sorunu var gibi düşündüm.
Daha önceki flörtüm aylarca aramaya görüntülü konuşmaya bile yeltenmezdi özgüvensiz kişi böyle oluyor galiba kafam karıştı

Guzellik başka ozguven baska. Görece cirkin olup kendini cok begenen insanlar da taniyorum.
Mevzu kimin guzel oldugu degil yani.
Gayet normal olan goruntulu konusma icin bu kadar kasiliyor olmak garip.
Goruntulu konusmak isteyen insan nasil ozguvensiz nasil olsun, ozguveni olmayan insanlar kendini saklamaya calisir gibi geliyor bana. 🙄🙄

Hah işte acaba bunu mu dert ediyor? Yani çok yakışıklı değil ama ortalama tip. Dış görünüşe takıntılı değilim ya yine de görüşmeyi düşünüyorum.
Görüntülü konuşurken beğenemedim nasıl diyeceğim
Daha kolay dersin o konuda haklı bence. Erkekler bizi kınıyor ama onlar daha çok oynuyor fotolarla. Bi sakal bi güneş gözlüğü hepsi kendini barış arduç sanıyor 😁

Merhaba Hanımlar aynı okuldan uzaktan tanıdığım biriyle 2 haftadır instagramda konuşmaya başladık.
Yani bir izlenimde bulunmak için daha erken o yüzden acele etmiyorum.
2 defa sesli konuştuk buraya kadar her şey güzel.
Dün görüntülü konuşalım diye ısrar etti
Yani brn zaten yüzyüze görüşeceğiz ne gerek var dedim.
Cevabı da şu "İnsanlar beğendiğinde beğendim diyecek kadar ya da beğenmediğinde beğenmedim diyebilecek kadar dürüst olmadıkları için öncesinde görmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum."

Yani ben ilk buluşma heyecanını o an yaşamak istiyorum bana çok kompleksli gibi geldi ben mi abartıyorum?
Kompleksli değil bence
Fakat uzaktan tanıyorsunuz aynı okulda.
Yani karsilasmissiniz
Daha önce soruldu mu bilmiyorum da ilk defa görmeyeceksiniz ki birbirinizi, beğendim begenmedim olayini zaten atlatmamis misiniz ?

Merhaba Hanımlar aynı okuldan uzaktan tanıdığım biriyle 2 haftadır instagramda konuşmaya başladık.
Yani bir izlenimde bulunmak için daha erken o yüzden acele etmiyorum.
2 defa sesli konuştuk buraya kadar her şey güzel.
Dün görüntülü konuşalım diye ısrar etti
Yani brn zaten yüzyüze görüşeceğiz ne gerek var dedim.
Cevabı da şu "İnsanlar beğendiğinde beğendim diyecek kadar ya da beğenmediğinde beğenmedim diyebilecek kadar dürüst olmadıkları için öncesinde görmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum."

Yani ben ilk buluşma heyecanını o an yaşamak istiyorum bana çok kompleksli gibi geldi ben mi abartıyorum?
Abartmayın görüşün bence. Zaten ilk görüşme gibi olmaz onun heyecanı kacmaz. Görmek istemiş olabilir bahanesi olmus bence söylediği. Çok rahatsiz olacaksaniz da ilk görüşmenin yüzyuze olmasini istiyorum deyin

Back
X