Nasıl davranmam gerekir?

Merhaba Hanımlar aynı okuldan uzaktan tanıdığım biriyle 2 haftadır instagramda konuşmaya başladık.
Yani bir izlenimde bulunmak için daha erken o yüzden acele etmiyorum.
2 defa sesli konuştuk buraya kadar her şey güzel.
Dün görüntülü konuşalım diye ısrar etti
Yani brn zaten yüzyüze görüşeceğiz ne gerek var dedim.
Cevabı da şu "İnsanlar beğendiğinde beğendim diyecek kadar ya da beğenmediğinde beğenmedim diyebilecek kadar dürüst olmadıkları için öncesinde görmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum."

Yani ben ilk buluşma heyecanını o an yaşamak istiyorum bana çok kompleksli gibi geldi ben mi abartıyorum?
siz ilk o an yaşamak istiyorsundur o istemiyordur bunlar normal şeyler. ikiniz de anlayışla karşılamalısınız ısrar etmesi yersiz olmuş. kendince haklı olabilir dediğim gibi siz de kendinizce haklısındır ortak yol bulunur bulunamıyorsa da yollar ayrılır.
abartmıyorsun bence abartılacak bir şey göremedim ben ortada

Abartmayın görüşün bence. Zaten ilk görüşme gibi olmaz onun heyecanı kacmaz. Görmek istemiş olabilir bahanesi olmus bence söylediği. Çok rahatsiz olacaksaniz da ilk görüşmenin yüzyuze olmasini istiyorum deyin
2 hafta sonra yüzyüze görüşeceğiz zaten ama bu ısrarcı davranışları hoşuma gitmedi

Yani böyle ifade etse zaten buraya konu açmaya bile yeltenmezdim kii.
"bu konuda kompleksin varsa herhangi biriyle görüşmemen daha iyi olur dedim" biraz ağır oldu galiba kırıldı hahah
bir de bence seni asıl iten şey ısrar etmesi olmuş.

çünkü bu ısrar hoş değil ve içinde bariz yargılama var, beğenme beğenmeme gibi şeyler var. bu tarz şeyler herkesin içinde elbette var ama dile getiriliyorsa daha ustalıkla dile getirilmeli. yok beğenip beğenmediğini söyleme cesareti vs. çok üst perdeden değişik laflar bence.

çok etkilenmediysen yani kafanız süper uyumlu değilse salla gitsin ya da kendini biraz çek istersen.

öyle dedikten sonra yazdı mı peki?

Yani storylerden, fotoğraflardan görüyor o yeterli olmaz mı ki.
Görüntülü konuşmadan sonra ben beğenmedim diye açıklama yapmak da zor.

++++
Zaten gçrmüş işte tipini daha ne. Kaba ve şekilci geldi bana, söyleme şeklini itici buldum. Sankim sık sık birileriyle buluşuyor konuşuyor onlara derece dağıtıyor güzellik yarışması mübarek jsjjsd

Kompleksli değil bence
Fakat uzaktan tanıyorsunuz aynı okulda.
Yani karsilasmissiniz
Daha önce soruldu mu bilmiyorum da ilk defa görmeyeceksiniz ki birbirinizi, beğendim begenmedim olayini zaten atlatmamis misiniz ?
Ya
bir de bence seni asıl iten şey ısrar etmesi olmuş.

çünkü bu ısrar hoş değil ve içinde bariz yargılama var, beğenme beğenmeme gibi şeyler var. bu tarz şeyler herkesin içinde elbette var ama dile getiriliyorsa daha ustalıkla dile getirilmeli. yok beğenip beğenmediğini söyleme cesareti vs. çok üst perdeden değişik laflar bence.

çok etkilenmediysen yani kafanız süper uyumlu değilse salla gitsin ya da kendini biraz çek istersen.

öyle dedikten sonra yazdı mı peki?
Ağır konuşuyorsun, Öncesinde görmenin daha sağlıklı olacağını düşündüm
Buluşmamıza daha var diye dedi.
Ben de "Ya bazen gerçekten çok ısrarcı davranıyorsun düzgün bir dille bir şeyler anlatacsğım derken yanlış ifade ediyorum kendimi. zorlanıyorum artık" dedim konuşma bu şekilde kaldı şu an

Yaa ablacım haha şu an kendimi sorgulamaya başladım. Yok ben çok güzel biriyim hiç haksızlık edemem kendşme 😄 Yani onun cevaplarından özgüven sorunu var gibi düşündüm.
Daha önceki flörtüm aylarca aramaya görüntülü konuşmaya bile yeltenmezdi özgüvensiz kişi böyle oluyor galiba kafam karıştı
Ozguvensiz degilde gormek istiyor olabilir. Eski florte nazaran arayip sormasi daha iyi :)

Ya

Ben de "Ya bazen gerçekten çok ısrarcı davranıyorsun düzgün bir dille bir şeyler anlatacsğım derken yanlış ifade ediyorum kendimi. zorlanıyorum artık" dedim konuşma bu şekilde kaldı şu an
Ağır konuşacak ne dedim ay, soru sordum sadece

Ya

ağır olmuş ama bence de :D bu kadar acımasız olma. iletişim kazaları bazen aklına bile gelmeyecek saçmalıklara neden olabiliyor. ben de yaşıyorum zaman zaman. neyse ki yanlış ifade ediyorum kendimi deyip meramını söyledin en azından. o yazmadan yazmamalısın. istiyorsa yazar zaten.

buluşmaya kadar iyi anlaşabilirseniz buluşmanın sonucunu bize de haber ver ama :)

kamera açıp konuşmak , görüntülü aranmak falan bana da bir tuhaf geliyor o an izinsiz özel alanıma girilmiş gibi hissediyorum sadece ablamla ve kocamla bu şekilde konuştuğum oluyor o da daha çok kızımı da göstermek için. ben de görüntülü armayı sevmeyenlerdenim ve buluşunca birbirinizi beğenmediyseniz o zaman frekanslar tutmadı falan dersiniz..insan yeni tanıştığı biriyle görüntülü ne konuşur ki daha çok gerilir...

Back
X