- Konu Sahibi whitesneaker
-
İşte sorun da burada. Biz o konuyu hallettik.Bir daha konusu açılmayacak dendi.Ve bir daha böyle bir durum olmayacağına dair söz verdi.Ya alınma da saf falan mısın sevgilinin bir b.ku yok, aklınca kıskanmış gibi davranıp, sana senin davranışlarını empati yaptırmaya çalışıyor, ne psikolojisi ne bozulması asdfgjl
Her şey sen onu rahat bırak diye yapıyor; çünkü senin istemediğin hareketleri yapmaya devam etmek istiyor. Sen seninle ilgili yasak koyduğunda kabul ediyorum; ama sen de şunu şöyle yapacaksın de. Karışık spora gitme mi diyor, o zaman sen de karışığa gitme diyeceksin. Gece şu saate evde ol mu diyor, sen de diyeceksin ki ben de seni kıskanıyorum sen de ol diyeceksin. Facende abidik gubidik insanları mı didikliyor hepsini sakince cevapla ve sen de onunkini didikle sor. Ya da izin ver o kadınları aratmaya devam etsin.
Yani yorumunuz o kadar sert ki. Drama queenlik akıyor diyorsunuz ama her insan her duyguyu sizin gibi yaşayamaz . Sizin sinirleriniz güçlüdür,daha mantıkla yaklaşırsınız ve olaylardan bu kadar etkilenmezsiniz.Kusura bakmayın ama konunuzdan drama queen'lik akıyor. Söylediğim şey ikiniz için de geçerli. Altı üstü kavga ettiniz ne bu psikolojisi bozuldu destek olmalıyım, mutlu uyanmak istiyorum uyanamıyorum tripleri falan. Gören de ne sanacak. Olan/gözüken şey şu, kıskançlık kavgası sevgilinizin zoruna gitmiş şimdi misilleme yapıyor. Bir kavgada böyle hemen dağılıp psikolojiniz bozulacaksa işiniz var.
Yarın iftarda konuşacağız bakalım. Derdi neymiş öğreneyim.Anlıyorum canım ama dedigim gibi belkide özgüveni eksilmiştir kaybetme duygusu vardır sen onunla kendin konuşmaktan başka secenek yok. Ama akşam dışarı çıkmana karışması bence gayet doğal erkeklerin de kizlarin da yapısında olan bişey Kıskanmak. Esas kiskanmasa sahiplenmese kork derim. Benim arkadaşımın sevgilisi mesela kızın oje sürmesinden tut ayakkabisina kadar karışır bu kıskançlık değil mesela manyaklik bu gibi şeyler neyse ama bazı şeylerde onlara da hak verin
Benim onu sevdiğimden daha fazla sevdiğine emindim hep. Çünkü bi adam düşünün sürekli yanımda ol nereye gidersem gideyim. 2 gün görüşmesek hadi gel görüşelim çok özledim diyen biri.
Bütün arkadaşlarıyla tanışmam için fırsatlar yaratan biri.
Hayatımın her yerinde sen ol her alanında sen ol diyen biri.
Yani görüşeceğimiz günleri iple çeker. Bir yere geziye gitse buraya senle gelmenin hayalini kuruyorum keşke sende olsan der.
Yanı anlatamıyorum ama. Çok ilgili çok sevecen biridir. Bana sevgisi az değildi. Ha belki şuan azdır bilemem ama 2 sene boyunca başından sonuna bana aşık olduğunu çok sevdiğini hep hissettim. Çok kizilacak yerde sırf üzülüyorum diye içine atan biri.
Benim kasıp kavuracağım konularda sakin kalıp kalabilip dinleyen biri.
Her anlamıyla çok güzeldi ilişkimiz.
Şuan bunları yapması inanılmaz şaşırtıyor. Onun yapısına ters bunlar. Kıskançlıkları onaylamayan kısıtlamaları onaylamayan bi insandı. Ben yaptigimda da ne gerek var sevgilim diyen bi insan.
Tabiki çık gez evde oturma diyen bir insan şimdi gece dışarıda olmama tepki gösteriyor.
Şu iki senede yapmadığı şeyleri şimdi yapıyor ve hepsi o olaydan sonra oldu.
Karakteri böyle tanıyamamışım desem ayrılırım çünkü kaldıramam böyle insanı ama kendisi de rahatsız bu halinden memnun değil
Eski konuda ayrılalım ozaman demişti sanki dimi, sonra halletmişsiniz sanırım. Herhalde kaybetme korkusu vs ile oğlanın fabrika ayarları bozuldu, ondan böyle davranıyor olabilir, belki zamanla eski haline dönerYarın iftarda konuşacağız bakalım. Derdi neymiş öğreneyim.
Bana ayrılalım demedi .Dedi ki seninle çok ama çok mutluydum ama artık olabileceğimi düşünmüyorum. Biraz düşünmek istiyorum herşeyi demişti.Eski konuda ayrılalım ozaman demişti sanki dimi, sonra halletmişsiniz sanırım. Herhalde kaybetme korkusu vs ile oğlanın fabrika ayarları bozuldu, ondan böyle davranıyor olabilir, belki zamanla eski haline döner
İşte bu işler muhtemelen etkilemiş, herhalde ondan böyle davranıyor. Bence oluruna bırak, sana gerçekten değer veriyor demekki , diğer yazdıklarından öyle anlıyorumBana ayrılalım demedi .Dedi ki seninle çok ama çok mutluydum ama artık olabileceğimi düşünmüyorum. Biraz düşünmek istiyorum herşeyi demişti.
Ben bundan ayrılmayı düşüneceğini çıkardım.Ama sonra kafasını toparlayıp geldiğinde ne ayrılması ağzımdan çıktı mı öyle birşey.Düşündüm bizi düşündüm.Karşılıklı hatalarımızı düşündüm. Ben düşünüyüm dediğimde bile kafamı dinlememi değil senden ayrılacağımı düşündüm dedi.
Yani ben direk ayrılmayı düşünecek zannettim.Burada da bu şekilde paylaştım.Çünkü artık mutlu olabileceğini düşünmediği birinden neden ayrılmasın ?
İnşallah döner zamanla eskisi gibi oluruz
Bunu bende hissediyorum. İNşallah herşey çok güzel olur.Çok teşekkür ederim yorumlarınız içinİşte bu işler muhtemelen etkilemiş, herhalde ondan böyle davranıyor. Bence oluruna bırak, sana gerçekten değer veriyor demekki , diğer yazdıklarından öyle anlıyorum
Söz verdi; ama sözünü tutmak istemiyor ve size oyun oynuyor, bunda anlamayacak ne var ki? Sizi öyle bir konuma sokuyor ki psikolojisini bozdum diyip, izin vermenizi bekliyor. Empati yapınca baskınızın da bu sözün de saçmalığını anlarsınız diye bekliyor.İşte sorun da burada. Biz o konuyu hallettik.Bir daha konusu açılmayacak dendi.Ve bir daha böyle bir durum olmayacağına dair söz verdi.
Yani o konu kapandı.Benim bir daha öyle bir arama yaparsa ne yapacağımı bilir. Ha sözünü yerse ve izlerse ben bunu bilemem sürekli yanyana değiliz.Ama güvenmediğim biriyle de birlikte olmam.Yaparsa onun ayıbı olur.
Tamam o gün çok üzerine gittiğimden empati yaptırıyor olabilir.Banada bir tık fazlasını yaşatıp söylediklerime pişman ettirmeye çalışıyor da olabilir. Ama ben suçunu bastırmak için yaptığına inanmıyorum. Kabullendi çünkü hatasını.
Ve yemin etti sen varken yaptığıma bile emin değilim.Hatırlamıyorum yemin ederim dedi.Belki de senden önce baktım dedi. İnandım isterseniz saf olarak görün,isterseniz salak deyin.
Ben onu tanıyorum.Biliyorum.Yalan söylemez hiç söylemedi daha doğrusu hiç yakalamadım.
Son konuşmamızdan sonra hiç açılmadı konusu. Bitti bu konu dedik ve bitti. Fakat benimle konuşurken öyle sözler söyledin ki kendimi eksik bi erkek gibi hissettim. Hiç beklemezdim. Seni aldattım gibi davrandın . Bu olay belki senden önce oldu yemin ederim hatırlamıyorum bile demişti.Söz verdi; ama sözünü tutmak istemiyor ve size oyun oynuyor, bunda anlamayacak ne var ki? Sizi öyle bir konuma sokuyor ki psikolojisini bozdum diyip, izin vermenizi bekliyor. Empati yapınca baskınızın da bu sözün de saçmalığını anlarsınız diye bekliyor.
Evet bilemezsiniz; ama yakala ihtimaliniz yine var, o da kendince çözüm üretiyor. Sana sen gibi davranıp, ders veriyor. Ya üstele ya da izin ver adama istediği gibi davransın.
İyi akşamlar herkese.
Eski konuma ait link : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-dusunecegimi-bilmiyorum.1013998/
Arkadaşlar,ablalarım..
Bu olaydan sonra sevgilim çok değişti.
Nedir bu değişimler derseniz..
Kıskanç bir insan halini almaya başladı.Yani evet vardı ufak tefek kıskançlıkları ama artık bu işi abartmaya başladı.
Örnek verecek olursam
1) Önceden arkadaşlarımla dışarı çıktığım zaman sorun haline getirmeyen adam sorun haline getirmeye başladı. Mesela onun için 11 buçuktan sonra iki bayan dışarıda duramazmış.Ortam tehlikeliymiş. 12de geldim ve sorun yarattı. Peki dedim mantıklı bir açıklama yap bana.Bende mantıklı bulayım ve daha erken geleyim dedim. İSTEMİYORUM dedi.
2) İkimizde spora gitmek istiyoruz.Ve evlerimiz yakın olmadığı için ayrı salonlara gideceğiz.Ve konu nereden açıldı bilmiyorum.Bana sadece bayanların olduğu gün ve saatlerde git dedi. Ama sen karışık olan saatlerde olacaksın neden benim için böyle bir yaptırım uyguluyorsun dediğimde sinirlendi. Sen beni katil mi ettireceksin,orda seninle tanışmak isteyen kaç kişi olacak biliyor musun diye.Çok garibime gitti.
3) Eski zamanlarda hayatımda biri yokken bir arkadaşımın arkadaşı beni eklemişti ve hiç yapmadığım birşeyi yaparak kabul etmiştim.Çocuk benim birkaç fotoğrafımı beğenmişti.Bende denk geldiği zaman onun 2 fotoğrafını beğenmiştim.Bu kadar.. Hoşlanmadım çocuktan.İletişim olmadı canlı bile görmedim.Sonra onu sevgilim gördü ve anlattım bende.Durum böyle böyle diye.Sildim daha sonra o çocuğu. Dün sabaha kadar bunu konuştuk. Tek tek beğenilerime bakmış ve eski bir fotoğrafımı kim beğendiyse hepsine tek tek bakmış. Ve dün sabaha kadar o çocuğu sordu. Yahu bilmiyorum hatırlamıyorum hiç birşey olmadı desem de sordu da sordu.
Bütün bunlar eski konumun olduğu günden sonra başladı. 180 derece değişti sevgilim.Kendisi de farkında. Sen dışarı çıkmak istediğinde gece geç saat olduğunda sinirleniyorum çıldırıyorum manyaklaştım diyor.
Ben neredeyse 1 hafta oldu.Bu bir haftada çok bunaldım.
Onun böyle biri olmadığını biliyorum. 2seneden fazla bir süredir sevgiliyiz.Hep anlayışlı biriydi.
Belki de o gün olan olayda benim yüzümden psikolojisi bozuldu.
Sürekli başım ağrıyor diyor.
Ben ona nasıl yaklaşmalıyım.Onu toparlamak için ne yapmalıyım lütfen yapıcı yorumlarınızı bekliyorum
Oyy oy son mesajımı bi daha oku, konu bitti denilince bitilmiyor. Sen daha fazla dır dır etme diye öylece kapatmış, konuşmadan farklı yöntem deniyor kendince. Görünen köy kılavuz istemez. Söze değil davranışa bakarım ben.Son konuşmamızdan sonra hiç açılmadı konusu. Bitti bu konu dedik ve bitti. Fakat benimle konuşurken öyle sözler söyledin ki kendimi eksik bi erkek gibi hissettim. Hiç beklemezdim. Seni aldattım gibi davrandın . Bu olay belki senden önce oldu yemin ederim hatırlamıyorum bile demişti.
Beni biliyor. Ben izin vereyim diye yapıyorsa çok komik yani. Ben böyle birseye musade etmem ki bir daha tekrarlanirsa biter benim için isterse kessin kendini.Oyy oy son mesajımı bi daha oku, konu bitti denilince bitilmiyor. Sen daha fazla dır dır etme diye öylece kapatmış, konuşmadan farklı yöntem deniyor kendince. Görünen köy kılavuz istemez. Söze değil davranışa bakarım ben.
Evet haklısınız gerçekten bunaldim. Bugün ve dün ıyiydi. Bir sorun yaşamadık.kusura bakma canım ama hastalıklı bir ruh hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?