nasıl davranmam gerekiyor bana bir akıl verin.. (değişen sevgili )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama konunuzdan drama queen'lik akıyor. Söylediğim şey ikiniz için de geçerli. Altı üstü kavga ettiniz ne bu psikolojisi bozuldu destek olmalıyım, mutlu uyanmak istiyorum uyanamıyorum tripleri falan. Gören de ne sanacak. Olan/gözüken şey şu, kıskançlık kavgası sevgilinizin zoruna gitmiş şimdi misilleme yapıyor. Bir kavgada böyle hemen dağılıp psikolojiniz bozulacaksa işiniz var.

Ya alınma da saf falan mısın sevgilinin bir b.ku yok, aklınca kıskanmış gibi davranıp, sana senin davranışlarını empati yaptırmaya çalışıyor, ne psikolojisi ne bozulması asdfgjl
Her şey sen onu rahat bırak diye yapıyor; çünkü senin istemediğin hareketleri yapmaya devam etmek istiyor. Sen seninle ilgili yasak koyduğunda kabul ediyorum; ama sen de şunu şöyle yapacaksın de. Karışık spora gitme mi diyor, o zaman sen de karışığa gitme diyeceksin. Gece şu saate evde ol mu diyor, sen de diyeceksin ki ben de seni kıskanıyorum sen de ol diyeceksin. Facende abidik gubidik insanları mı didikliyor hepsini sakince cevapla ve sen de onunkini didikle sor. Ya da izin ver o kadınları aratmaya devam etsin.

İşte sorun da burada. Biz o konuyu hallettik.Bir daha konusu açılmayacak dendi.Ve bir daha böyle bir durum olmayacağına dair söz verdi.
Yani o konu kapandı.Benim bir daha öyle bir arama yaparsa ne yapacağımı bilir. Ha sözünü yerse ve izlerse ben bunu bilemem sürekli yanyana değiliz.Ama güvenmediğim biriyle de birlikte olmam.Yaparsa onun ayıbı olur.
Tamam o gün çok üzerine gittiğimden empati yaptırıyor olabilir.Banada bir tık fazlasını yaşatıp söylediklerime pişman ettirmeye çalışıyor da olabilir. Ama ben suçunu bastırmak için yaptığına inanmıyorum. Kabullendi çünkü hatasını.
Ve yemin etti sen varken yaptığıma bile emin değilim.Hatırlamıyorum yemin ederim dedi.Belki de senden önce baktım dedi. İnandım isterseniz saf olarak görün,isterseniz salak deyin.
Ben onu tanıyorum.Biliyorum.Yalan söylemez hiç söylemedi daha doğrusu hiç yakalamadım.

Yani yorumunuz o kadar sert ki. Drama queenlik akıyor diyorsunuz ama her insan her duyguyu sizin gibi yaşayamaz . Sizin sinirleriniz güçlüdür,daha mantıkla yaklaşırsınız ve olaylardan bu kadar etkilenmezsiniz.

Yarın iftarda konuşacağız bakalım. Derdi neymiş öğreneyim.

Yarın iftarda konuşacağız bakalım. Derdi neymiş öğreneyim.
Eski konuda ayrılalım ozaman demişti sanki dimi, sonra halletmişsiniz sanırım. Herhalde kaybetme korkusu vs ile oğlanın fabrika ayarları bozuldu, ondan böyle davranıyor olabilir, belki zamanla eski haline döner

Eski konuda ayrılalım ozaman demişti sanki dimi, sonra halletmişsiniz sanırım. Herhalde kaybetme korkusu vs ile oğlanın fabrika ayarları bozuldu, ondan böyle davranıyor olabilir, belki zamanla eski haline döner
Bana ayrılalım demedi .Dedi ki seninle çok ama çok mutluydum ama artık olabileceğimi düşünmüyorum. Biraz düşünmek istiyorum herşeyi demişti.
Ben bundan ayrılmayı düşüneceğini çıkardım.Ama sonra kafasını toparlayıp geldiğinde ne ayrılması ağzımdan çıktı mı öyle birşey.Düşündüm bizi düşündüm.Karşılıklı hatalarımızı düşündüm. Ben düşünüyüm dediğimde bile kafamı dinlememi değil senden ayrılacağımı düşündüm dedi.
Yani ben direk ayrılmayı düşünecek zannettim.Burada da bu şekilde paylaştım.Çünkü artık mutlu olabileceğini düşünmediği birinden neden ayrılmasın ?
İnşallah döner zamanla eskisi gibi oluruz

İşte bu işler muhtemelen etkilemiş, herhalde ondan böyle davranıyor. Bence oluruna bırak, sana gerçekten değer veriyor demekki , diğer yazdıklarından öyle anlıyorum

Belkide sizin onu kisitladiginizi, ona gore cok ufak bir konuda cok kirici olabildiginizi, onun size neden boyle davranmadigini dusunmustur. Kisasa kisas yapmaya calisiyordur empati kurmak icin. O konu tamamen kapandi mi?

Söz verdi; ama sözünü tutmak istemiyor ve size oyun oynuyor, bunda anlamayacak ne var ki? Sizi öyle bir konuma sokuyor ki psikolojisini bozdum diyip, izin vermenizi bekliyor. Empati yapınca baskınızın da bu sözün de saçmalığını anlarsınız diye bekliyor.
Evet bilemezsiniz; ama yakala ihtimaliniz yine var, o da kendince çözüm üretiyor. Sana sen gibi davranıp, ders veriyor. Ya üstele ya da izin ver adama istediği gibi davransın.

Son konuşmamızdan sonra hiç açılmadı konusu. Bitti bu konu dedik ve bitti. Fakat benimle konuşurken öyle sözler söyledin ki kendimi eksik bi erkek gibi hissettim. Hiç beklemezdim. Seni aldattım gibi davrandın . Bu olay belki senden önce oldu yemin ederim hatırlamıyorum bile demişti.

kusura bakma canım ama hastalıklı bir ruh hali

Oyy oy son mesajımı bi daha oku, konu bitti denilince bitilmiyor. Sen daha fazla dır dır etme diye öylece kapatmış, konuşmadan farklı yöntem deniyor kendince. Görünen köy kılavuz istemez. Söze değil davranışa bakarım ben.

Beni biliyor. Ben izin vereyim diye yapıyorsa çok komik yani. Ben böyle birseye musade etmem ki bir daha tekrarlanirsa biter benim için isterse kessin kendini.
Benim yapım kolayca kestirip atabilen bir yapı. Yanı şuan bu hâline üzülüyorum düzelmesini istiyorum elimden geleni de yaparım. Ama benden he tamam o zaman bakabilirsin sorun yok dememi bekliyor ise avucunu yalar.
Beni azıcık tanıdıysa böyle konularda taviz vermeyeceğimi de bilir.
Şuan düzelmek istiyorum iyi olsun ve bir daha öyle bir şey yaşansın istemiyorum. Iyi olması için kendimden taviz vermeden çaba da gösteririm. Benim için sorun olan şeyleri konuşurum da. Ama o dediginiz asla olmaz.
Kendisi de utandı yaptığından zaten. Yeminler etti hatırlamıyorum ne zaman baktığımı belki sevgili bile değildik dedi. Ha kurtarmak için yalan söylüyor da olabilir. Bu benim için büyük bir hataydı kendisi de çok iyi biliyor. Kendini kesse de böyle birşeyin tekrarlanması durumunda onunla devam etmem. Beyhude bi çaba göstermiş olur sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…