Nasıl davranmam gerekiyor?

seskaljin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
152
118
103
Merhaba kizlar
Benimde sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.nasil davranmaliyim bunun onune nasil gecebilirim
okuduğunz icin tesekkur ederimm

Artık ev değiştirme şansınız yok gibi.
Eviniz daha bitmediyse de çıkın tek odasında oturmaya başlayın.
Sehpayı devirmek nedir yahu? Sizde huylarını biliyorsanız bile bile lades demişsiniz.

size her geldiklerinde de sehpa sil.
bişey isterlerse, sehpaların tozunu bi alıyım da sonra yapıyım de.
ama hiç yapma.hep sehpa ile meşgul ol, anlar ozaman

valla zor canm bak biz ne 12 saatlik yol uzagiz benim evime kucuk kaynım gelldi buyuk kaynım evde bende aynı diken ustu gidip geliyorum yemin uzak yakın fatketmiyor . aynılar

eşin arkanda en azından,onlarla baş etmek kolay.tek yapacağın şey çok yüz vermemek ve tedirgin olduğunu belli etmemek.sen ne kadar mutlu olsunlar ya da kötü söz söylemesinler diye incelersen onlar tepene çıkacak.biraz sesini çıkar.bağır demiyorum sadece SÖYLE.

Sehpayi mi fırlattı az yede bi hizmetçi tut diyemedin mi ? Saygısız adam

ama sen kaşınmışsın bacım..
derdin neydi de üstlerine taşınıyon.
şimdi böyle yapan ilerde sizin evden çıkmaz, herşeylerini size yıkarlar..
Bu devirde ev almaya kalksak 150bin ve ustu bu sekilde olunca 45bin fln gidiyo.bizde ev sahibi olalim kiradan kurtulalim bebisde yapariz dedik.

seskaljin yanliz sunu anlamadim siz ust kat haric ayri bir ev dahami aldiniz o evin kredisi bitsin diyemi ust kata tasiniyonuz

Bu devirde ev almaya kalksak 150bin ve ustu bu sekilde olunca 45bin fln gidiyo.bizde ev sahibi olalim kiradan kurtulalim bebisde yapariz dedik.

işte iki iyilik bir arada olmuyo canım..
ya bizim gibi kirada oturup eşin ailesinden uzak durcan, ya da kendi evin olup onları çekecen..

Ayy en korktugum o işte. Nasil bi tavir sergilemeliyim boyle olmamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…