Bu devirde ev almaya kalksak 150bin ve ustu bu sekilde olunca 45bin fln gidiyo.bizde ev sahibi olalim kiradan kurtulalim bebisde yapariz dedik.ama sen kaşınmışsın bacım..
derdin neydi de üstlerine taşınıyon.
şimdi böyle yapan ilerde sizin evden çıkmaz, herşeylerini size yıkarlar..
Bi yapilsa canimm.. bitmesine 2 ay fln var. Esim kndi evimzde karisamazlar ozaman bn yapicagimi bilirim diyo ama bn yinede korkuyorum hep boyle gitcek diyeUst kattaki evi satma sansiniz yok mu anlattiginiza gore benim kp den beter sizinki :/
haa simdi anladim morel bozmak gibi olmasin isiniz zorBu devirde ev almaya kalksak 150bin ve ustu bu sekilde olunca 45bin fln gidiyo.bizde ev sahibi olalim kiradan kurtulalim bebisde yapariz dedik.
Hayir canimm. Kv ev yapti kndine. 3 kat imari var.biz ikinci katina çikiyrzseskaljin yanliz sunu anlamadim siz ust kat haric ayri bir ev dahami aldiniz o evin kredisi bitsin diyemi ust kata tasiniyonuz
Konuşsan saygisiz gelin olursun sussan icin icini yer. En buyuk şansim eşim destekcim.Sehpayi mi fırlattı az yede bi hizmetçi tut diyemedin mi ? Saygısız adam
Bu devirde ev almaya kalksak 150bin ve ustu bu sekilde olunca 45bin fln gidiyo.bizde ev sahibi olalim kiradan kurtulalim bebisde yapariz dedik.
Konuşsan saygisiz gelin olursun sussan icin icini yer. En buyuk şansim eşim destekcim.
Ayy en korktugum o işte. Nasil bi tavir sergilemeliyim boyle olmamasi icinÜst kata çıkınca da hergin sabah gel akşam uyumaya git diyecekler üzgünüm ama ev işini yine senden bekleyecekler keşke onların üst kayına taşınmasaydın kp in de çok terbiyesiz miş me demek sehpayı atmak ya ben olsam kalk kendin yap hizmetçin yok derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?