bunu denemek lazimsize her geldiklerinde de sehpa sil.
bişey isterlerse, sehpaların tozunu bi alıyım da sonra yapıyım de.
ama hiç yapma.hep sehpa ile meşgul ol, anlar ozaman
iyide kuzum saygisiz demesinler diye her yaptiklarina susacakmisinKonuşsan saygisiz gelin olursun sussan icin icini yer. En buyuk şansim eşim destekcim.
Dogru soyluyosun .zaten ne yapsam yaranamadimiyide kuzum saygisiz demesinler diye her yaptiklarina susacakmisin
peki kendi yaptiklari ne sehpa devirme !!bu saygisizlik deglmi
ne kadar sussan o kadar ezilirsin asla sana aman ne saygili gelinimiz var demezler
salak derler aptal derler budala derler tepene ederler ama asla saygili gelin olmazsin
o zaman kendini ezdirme ,kendinden emin olup kendini ezdirmezsen bi halt diyemezler sanaDogru soyluyosun .zaten ne yapsam yaranamadim
Saol canim yorumun icin. Aynen oyle yapicam saf dışı bırakmak en iyisi. Biz saygimizdan boyle karsilik vermiyrz ama karsi taraf anlamiyo ne yazik ki.Allahımmmm ne istiyor bu Kv kp gelinlerden ya valla hepsinin köküne kibrit suyu ya bıktım valla iki ay çekilir mi allah yardımcı olsun fazla yüz göz olmayın bişeye karışıp laf edecekleri zaman şakayla karışım öyle de bizim ( eşimle) aramızda diyerek onları saf dışı bırakmaya çalışın gerçekten tek iyi yönü eşinizin sizden yana olması ,keşke benim eşimde benden yana olabilse azcııkkk
Valla Can'ım bi bahane bulup tartış ve evlerine sık sık gidip gelme çok yüz verme derim ... taşınınca sık sık gidip gelme yaniAyy en korktugum o işte. Nasil bi tavir sergilemeliyim boyle olmamasi icin
o zaman kendini ezdirme ,kendinden emin olup kendini ezdirmezsen bi halt diyemezler sana
Kndimden eminim de.biz ailemizden oyle gorduk oyle davraniyoruzz. Ama karsimdaki saygidanda sevgiden de anlamadigi icin bundan sonra daha farkli olcak.iyi oldu buraya yazdigim saol yorumun icino zaman kendini ezdirme ,kendinden emin olup kendini ezdirmezsen bi halt diyemezler sana
Merhaba kizlar
Benimde sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.nasil davranmaliyim bunun onune nasil gecebilirim
okuduğunz icin tesekkur ederimm
Aynen oyle canimmm.evlerinde bile yasasaniz size cocuk gibi karismaya haklari yok simdi ses cikarmazsaniz tepenize cikarlar. Anlamiyorum yani evli yetiskin insanlarsiniz size ne demeye haklari var insanimiz yaslandikca cekilmez hale geliyor yani.
Aynen oylee canimm. Gelde bunu onlara anlat. Bende ne yapcagimi nasil davrancagimi şaşirdim sonucta esimin ailesi.kırmakta istemiyrm ama bu sekilde hep kirilan bn oluyorum buraya yazmam cok iyi oldu.kafama dank etti bazi seylerevlerinde bile yasasaniz size cocuk gibi karismaya haklari yok simdi ses cikarmazsaniz tepenize cikarlar. Anlamiyorum yani evli yetiskin insanlarsiniz size ne demeye haklari var insanimiz yaslandikca cekilmez hale geliyor yani.
Aynen oyle canimmm.
Aynen oylee canimm. Gelde bunu onlara anlat. Bende ne yapcagimi nasil davrancagimi şaşirdim sonucta esimin ailesi.kırmakta istemiyrm ama bu sekilde hep kirilan bn oluyorum buraya yazmam cok iyi oldu.kafama dank etti bazi seyler
Bi yapilsa canimm.. bitmesine 2 ay fln var. Esim kndi evimzde karisamazlar ozaman bn yapicagimi bilirim diyo ama bn yinede korkuyorum hep boyle gitcek diye
Ayy en korktugum o işte. Nasil bi tavir sergilemeliyim boyle olmamasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?