Nasıl davranmam gerekiyor?

Konuşsan saygisiz gelin olursun sussan icin icini yer. En buyuk şansim eşim destekcim.
iyide kuzum saygisiz demesinler diye her yaptiklarina susacakmisin
peki kendi yaptiklari ne sehpa devirme !!bu saygisizlik deglmi
ne kadar sussan o kadar ezilirsin asla sana aman ne saygili gelinimiz var demezler
salak derler aptal derler budala derler tepene ederler ama asla saygili gelin olmazsin

Allahımmmm ne istiyor bu Kv kp gelinlerden ya valla hepsinin köküne kibrit suyu ya bıktım valla iki ay çekilir mi allah yardımcı olsun fazla yüz göz olmayın bişeye karışıp laf edecekleri zaman şakayla karışım öyle de bizim ( eşimle) aramızda diyerek onları saf dışı bırakmaya çalışın gerçekten tek iyi yönü eşinizin sizden yana olması ,keşke benim eşimde benden yana olabilse azcııkkk

Dogru soyluyosun .zaten ne yapsam yaranamadim

Saol canim yorumun icin. Aynen oyle yapicam saf dışı bırakmak en iyisi. Biz saygimizdan boyle karsilik vermiyrz ama karsi taraf anlamiyo ne yazik ki.

o zaman kendini ezdirme ,kendinden emin olup kendini ezdirmezsen bi halt diyemezler sana
o zaman kendini ezdirme ,kendinden emin olup kendini ezdirmezsen bi halt diyemezler sana
Kndimden eminim de.biz ailemizden oyle gorduk oyle davraniyoruzz. Ama karsimdaki saygidanda sevgiden de anlamadigi icin bundan sonra daha farkli olcak.iyi oldu buraya yazdigim saol yorumun icin

Kizlar cok tesekkur edrrim yorumlarinz icin. Demek ki bu devirde sessiz gelinde yaramiyo bunlara. Bundan sonra mesafemi koruyup cvbimi vericem. Valla ben onlar benim buyugum diye hep alttan aldim. Demek ki oylede olmuyomuş

evlerinde bile yasasaniz size cocuk gibi karismaya haklari yok simdi ses cikarmazsaniz tepenize cikarlar. Anlamiyorum yani evli yetiskin insanlarsiniz size ne demeye haklari var insanimiz yaslandikca cekilmez hale geliyor yani.

evlerinde bile yasasaniz size cocuk gibi karismaya haklari yok simdi ses cikarmazsaniz tepenize cikarlar. Anlamiyorum yani evli yetiskin insanlarsiniz size ne demeye haklari var insanimiz yaslandikca cekilmez hale geliyor yani.
Aynen oyle canimmm.
Aynen oylee canimm. Gelde bunu onlara anlat. Bende ne yapcagimi nasil davrancagimi şaşirdim sonucta esimin ailesi.kırmakta istemiyrm ama bu sekilde hep kirilan bn oluyorum buraya yazmam cok iyi oldu.kafama dank etti bazi seyler

ya neden baskasi icin hayatinizi mahvediyorsunuz, saygi sinirini asmadan gerekeni soyleyin.

Kendinizi ezdirmeyin.
Hakaret ve saygısızlık yapıldığı anda tepkinizi koyun.
Yoksa daha çok ezerler.
Ayrıca ust kata tasindiginizda şimdiki hayatınız aynen devam eder.
İmkânınız varsa ust kata hiç tasinmayin.
Ya satın orayı yada kiraya verip siz başka yerde kirada oturun.

Bir ömür boyu sabır, güç kuvvet, saglık diliyorum. Şimdiden geçmis olsun. Hemen belli etmişler. Tek çaren yeni yapılan evi kiraya verip başka yerde oturmak.

Başka yere gitme ihtimaliniz yok mu ? Olmazsa yaptırdığınız evi kiraya verirsiniz bence size o evde huzur yok

En büyük hatayı yakın olmayı seçerek yaptınız. .

Bi yapilsa canimm.. bitmesine 2 ay fln var. Esim kndi evimzde karisamazlar ozaman bn yapicagimi bilirim diyo ama bn yinede korkuyorum hep boyle gitcek diye

Üst kat da olsa alt kat da olsa bir sonraki sokak da olsa karışacak olan her türlü karışır
Önemli olan sizin karistirtmamaniz
Simdiden tavrınızi koydunuz yoksa hiç bir şey değişmez

Ev bitince taşınacaksanız sabretmekten başka şansın yok, sonuçta kaşınmışsın yanlarına taşınmışsın çünkü. Adamların malzemesi buysa kusura bakma değişmezler... Keşke baştan taşınmasanız, zarar veriyor ilişkilere bu işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…