- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
Evimizin tapusu size mi ait ancak yoksa vay halinizeMerhaba kizlar
Benimde sizin tavsiyelerinize ihtiyacim var.
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.nasil davranmaliyim bunun onune nasil gecebilirim
okuduğunz icin tesekkur ederimm
Canm sen istedgn kadar iyi ol sen iyisin saygilisin diye baş ustunde tutmicaklar belli boşver ezdrme kendini konussanda konuşmasanda yaranamazsnKizlar cok tesekkur edrrim yorumlarinz icin. Demek ki bu devirde sessiz gelinde yaramiyo bunlara. Bundan sonra mesafemi koruyup cvbimi vericem. Valla ben onlar benim buyugum diye hep alttan aldim. Demek ki oylede olmuyomuş
Cok güldüm allah iyiligini versin. Senden öğrenecek çok şeyim olur hemen favori ekliyeyim.Tozlu diyerek sehbayi yere attiysa ben o sehbayi ortadan ikiye böler önüne atardimbirdaha tozlanmaz artik derdim
Merhaba kizlar
3 senelik evliyim ayri evde oturuyordum.kiradan kurtulmak icin kayin validemin ust katina tasinmaya karar verdik.dukkanimizi satip o parayi eve yatirdik. su an insaat halinde 2 aydir onlarda kaliyoruz Evde 1.5 - 2 aya biticek insallah
Sorum şu ayni evde oturmaya basladigmzdan beri kv ayri kaynpederm ayri karişiyolar.kari koca bi disari ciksak suratlar bes karis oluyo.nerdeydiniz nereye gittiniz(bana) sen niye gittin.
Evin butun isini bn yapiyrm kv yemek yapiyo sadece.hergun silip supuryrm laf soylemesinler diye.diken ustundeyim.kp yine bisey bulup konusuyo bu sehpa silinmemis deyip sehpayi yere atti gecen.yerde leke var deyip sesini yukseltmeler. Ev tertemiz halbuki.
Eşimde bnm tarafimda ben herseyi goruyorum şu evimiz bi olsun rahat rahat yasicaz diyo ama
Benim korkum onlarin ust katina cikincada herseyimize karismalari ve laf soylemeleri çocuk olunca daha da beter karisicaklar gibi geliyor.
Tecrübelerinize ihtiyacim var.nasil davranmaliyim bunun onune nasil gecebilirim okuduğunz icin tesekkur ederimm
Merhaba kizlar
Merhaba kizlar
Evden cikip gidiyoruz diye bi cumle kurmadimEvden cikip gitmek cozum olmaz.Zaten belli basli ekonomik gerekceleriniz var.Ona gore de planlariniz var.Cikip gidilecek birsey yok.Bu durum idare edilebilir birsey.KP ve KV nin profili belli.Komplexli ve kiskanc insanlar.O nedenle kendi yasamadiklari saadeti senin yasamani cekemiyorlar.Yapilacak en mantikli sey fazla muhattap olmamak ve kendini cok ezdirmemek.Cunku yukari tasindiginizda sizinle ugrasmaya devam edecegi cok acik.Buna ne kadar izin verip vermeyeceginiz sizin elinizde.Siz mesafeyi koymayi basarirsaniz korktuklariniz olmaz.Ancak mesafe koymayip yuz verirseniz de olacaklar cok acik.Esiniz de adam gibi adammis sukredin ve asla saygisizlik yapmadan mesafenizi koyun.KV hicbisey olmamis gibi sizinle tekrar samimi olmak isteyecektir.Bunu da yemeyin sakin.
Evden cikip gidiyoruz diye bi cumle kurmadim
Size yapilan onerilere istinaden soyledim.Siz kurdunuz demedim.yardimci olmaya calistim ama hata ettim heralde.Neyse...
Kırdiysam kusura bakmayin.yanlis anlasilmak istemem"Evden cikip gitmek cozum olmaz.Zaten belli basli ekonomik gerekceleriniz var.Ona gore de planlariniz var.Cikip gidilecek birsey yok." Dediginiz icin cevap verdim. Yorumunz icin tesekkur ederim Sert bi sekilde soylemedim. Sadece açıklik getirmek istedim.
"Evden cikip gitmek cozum olmaz.Zaten belli basli ekonomik gerekceleriniz var.Ona gore de planlariniz var.Cikip gidilecek birsey yok." Dediginiz icin cevap verdim. Yorumunz icin tesekkur ederim Sert bi sekilde soylemedim. Sadece açıklik getirmek istedim.
oki sorun yok :) uzun cumle kurunca yanlisliklar yapiyorum bazen.Siz de kusura bakmayin.mutlu olun ve mutlu kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?