Nasıl davranmam gerekiyor?

Birlikte oturma fikri zaten yeterince kötü, bide sizinkiler fenaymış. Allah kolaylık versin. Bence üç kuruş az paranız olsun kiraya çıkın daha iyi

Evimizin tapusu size mi ait ancak yoksa vay halinize

Kendi esyalariniz nerede kıradan çıktıktan sonra ne yaptiniz eşyalarınızı ? Depo gibi bir yerde değilse ev olana kadar orada kalın ,yada ise girin yada kendi aileniz uzak bir sehirdeyse 20-25 gunlugune ailenizin yanına gidin hem kafaniz dağılır ,hemde zaman geçmiş olur,dondugunuzdede evinizin huzuru için mesafenizi koyun ,ve mutlaka ama mutlaka ise girin başka turlu sabahtan buraya gel akşam gidersiniz olur bebeginiz oluncada borcunuz biter bebegi bahane eder gitmezsiniz sık sık​

Kizlar cok tesekkur edrrim yorumlarinz icin. Demek ki bu devirde sessiz gelinde yaramiyo bunlara. Bundan sonra mesafemi koruyup cvbimi vericem. Valla ben onlar benim buyugum diye hep alttan aldim. Demek ki oylede olmuyomuş
Canm sen istedgn kadar iyi ol sen iyisin saygilisin diye baş ustunde tutmicaklar belli boşver ezdrme kendini konussanda konuşmasanda yaranamazsn

Merhaba kızlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Dün bi gelişme oldu sizinle paylaşmak istedim.
Eşim annesiyle konuşmuş."Bòyle davranmaya devam ederseniz karımıda alır çıkarım inşaat da dursun.Biz buraya ev sahibi oluruz diye geldik" demiş.
Birde ben mesafe koydum.Saygıda kusur etmiyorum ama kp ve kvle gerekmedikçe konuşmuyorum. Öyle eskisi gibi değilim.
Eşimin annesiyle konuşmasından sonra karışmaları bitti. Nerde kaldınız nereye gidiyosunuz soruları bitti.
Insan böyle olmak istemez tabi ama diğerinden de onlar anlamıyor.En iyisi mesafeli olmakmış. Bu şekilde devam edicem.
Doğru yoldamıyım tecrübeli arkadaşlarım???

Çok umursamayın ve onları bu duruma alıştırmayın bence. Gelinseniz hizmetçi değilsiniz ya sizin de özel bir hayatınız ve öncelikleriniz var... Zor durumda olsalar neyse.

Merhaba kızlar.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Dün bi gelişme oldu sizinle paylaşmak istedim.
Eşim annesiyle konuşmuş."Bòyle davranmaya devam ederseniz karımıda alır çıkarım inşaat da dursun.Biz buraya ev sahibi oluruz diye geldik" demiş.
Birde ben mesafe koydum.Saygıda kusur etmiyorum ama kp ve kvle gerekmedikçe konuşmuyorum. Öyle eskisi gibi değilim.
Eşimin annesiyle konuşmasından sonra karışmaları bitti. Nerde kaldınız nereye gidiyosunuz soruları bitti.
Insan böyle olmak istemez tabi ama diğerinden de onlar anlamıyor.En iyisi mesafeli olmakmış. Bu şekilde devam edicem.
Doğru yoldamıyım tecrübeli arkadaşlarım???

Ev bitince onu satıp başka bir yerden ev alın. Satamazsanız kiraya verin, siz başka yerde kiraya çıkın.

Evden cikip gitmek cozum olmaz.Zaten belli basli ekonomik gerekceleriniz var.Ona gore de planlariniz var.Cikip gidilecek birsey yok.Bu durum idare edilebilir birsey.KP ve KV nin profili belli.Komplexli ve kiskanc insanlar.O nedenle kendi yasamadiklari saadeti senin yasamani cekemiyorlar.Yapilacak en mantikli sey fazla muhattap olmamak ve kendini cok ezdirmemek.Cunku yukari tasindiginizda sizinle ugrasmaya devam edecegi cok acik.Buna ne kadar izin verip vermeyeceginiz sizin elinizde.Siz mesafeyi koymayi basarirsaniz korktuklariniz olmaz.Ancak mesafe koymayip yuz verirseniz de olacaklar cok acik.Esiniz de adam gibi adammis sukredin ve asla saygisizlik yapmadan mesafenizi koyun.KV hicbisey olmamis gibi sizinle tekrar samimi olmak isteyecektir.Bunu da yemeyin sakin.

Evden cikip gidiyoruz diye bi cumle kurmadim

Size yapilan onerilere istinaden soyledim.Siz kurdunuz demedim.yardimci olmaya calistim ama hata ettim heralde.Neyse...

"Evden cikip gitmek cozum olmaz.Zaten belli basli ekonomik gerekceleriniz var.Ona gore de planlariniz var.Cikip gidilecek birsey yok." Dediginiz icin cevap verdim. Yorumunz icin tesekkur ederim Sert bi sekilde soylemedim. Sadece açıklik getirmek istedim.

Kırdiysam kusura bakmayin.yanlis anlasilmak istemem

oki sorun yok :) uzun cumle kurunca yanlisliklar yapiyorum bazen.Siz de kusura bakmayin.mutlu olun ve mutlu kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…