- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
Gınaydın sevgılı kk. Benım eskı konuşarımdan bırınde eşimle ilgili sıkıntımdan bahsetmiştim. Özetle;eşim, sessız cok konusmayan, bana karşı ilgisiz sevgı sozu, dokunma opme vs hıc yapmayan
sitem ettiğimde de ben boyleyım napayım dıyıp kenara cekılen bırı. Dugunumuzden 5 gun sonra penısı yarı sert bır halde gerdege gırebıldık. Heyecandan demıstı ama bu 2 yıla yakın boyle devam ettı. En son ben hafıf rest ceker gıbı oluca gızlı gızlı ılac alıp oyle ılıskıyhe gırmıs. Ben de duEldı sanıyor sevınıyırdum. O sekılde hamıle kaldım. İlişkiyi baslatan hep benim. Ilk dokunan, dokunması ıcın ona sureklı rıcada bulunan, afedersınız organı ılıskı halını alsın dıye uzun uzun herturlu seyı yapan da benım. 10 gundur yapmıycam dedım ve hıc olmadıgı kadar uzun ara vermıs oldum. Tabı o hala yanasmıyor. Ayrıca evlılıgımızın basından berı mast yaptıgını bılıyorum. 4 gundur hersabah mast yapıp oyle cıkıyor banyodan. Bense sınırden ve ofkeden kahroluyorum. Şimdi bu sabah o işi yaparken banypya pat dıye gırdım ve o halde gordum" ne yapıyorsun , kendı kendıne mı " dedım. Nee ne dıuosuN ya gıbı bısey dedı sasırarak . Oylece bısey demeden kapıuı carpıp cıktım. Banyofan cıktı ,hazırlandı sert hareketlerle. Corapları denemıs denemıs yere atmıs. Ortalıgı dagınık bırakmıs ve cıkarkende suratı bı karıs kapıyı carpıp cıktı. Bense suan kendımı suclu hıssedıyorum. Basmakla yanlıs mı yaptım? Hatalı olan benmıyım? nasıl davranmam gerekıyor?