nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum..

Nisanlina öyle söylemekle iyi etmissin isine gelince haram oluyor. Benim esim de bir ara öyle takilmaya basladi bendd kizdim ona su bu da haram dedim hem biz almanyada yasiyoruz ne yapalim camilerin bakkalarina gitsek onlarin satin aldigi sütler sekerler unlar türkiyeden gelmiyor onlarda alman icki satan marketlerden aliyor. Bazi seyler kacinilmaz yani ne yapalim hayat böyle.

Nisanlinla konus dogru düzgün ve emin ol iliskinden simdik farketmessin belki ama evlendikten sonra pisman olursun ya da evlendikten sonra ayrilmak daha zor gelir.

Tabiki bu durum bana göre ayrilma sebebi degil ama ileri hakkinda nasil düsünüyorsunuz bu önemli

bu durum ayrılma sebebi değil evet ama beni korkutan da şimdiden bana böyle bir şey için sorun yapıp bağırma hakkını gören biri ileride ne yapar kestiremiyorum açıkçası

Yüzyüze geldiğinizde rahatsızlığınızı dile getirin
İlerde bu artabilir de
İyi düşünün iyi karar verin.
Tepkilerinin daha yumuşak olması gerektiğini vurgulayın

Migros, Carrefour falan gidilmiyor bu durumda?

Pek cok restorana gidilemiyor..

Sorsaydin dislerini misvakla mi fircalayacakmissin?

Ne bagirmaya ne boyle seyler soylemeye hakki yok. Bu kadar yuz goz olmasi bile hos degil.. Meyhaneye girip ver oradan bir büyük demedin ya..

Siz helal paranizla helal urun aldiktan sonra oranin ne sattiginin hic onemi yok. Bunu bilmiyor mu?

Ne yani hic fis almayayim indirim yap dememis mi hayatinda?
Ya da tanidik bulup muayene olmamis mi randevusuz?..
Internetten film izlememis mi? Muzik indirmemis mi?
Tam yazmaya hazırlanıyodum içimdekileri bir bir yazmışsınız zaten elinize sağlık.
Mantık sahibi insanların yeri ayrı.
Tabi ki +1
Teşekkürler bu yorum için

bu durum ayrılma sebebi değil evet ama beni korkutan da şimdiden bana böyle bir şey için sorun yapıp bağırma hakkını gören biri ileride ne yapar kestiremiyorum açıkçası

O yüzden iyice oturup konusmanizi ondan sonra iyice düsünmeni tavsiye ederim... bazen esimle bir konu hakkinda zitlasiyoruz ya diyorum ben bu adamla daha önce hic konusmamisim sanki... sonra diyorum keske bunu da önceden konussaymisim onunla felan

Daha nişanlıyken her sorunda bağıran yarın evlenince sözünden çıktığınız için şiddette uygulayabilir.
Flört, nişanlılık gibi dönemler kadının en çok el üstünde tutulduğu dönemlerdir oysa, nişanlınız şimdiden bir takım sinyaller veriyor, iyi düşünüp taşının.

Ben de içki satan yerden alışveriş etmemeye özen gösteririm, ama başka yer yokmuş ve ordan almışsınız. Biraz büyütmüş nişanlınız. Belki de başka şeye canı sıkkındı ve size patladı

en başta belirteyim ki nişanlımla bu aralar her sebepten kavga ediyoruz..
bugün öğle yemeği için işten dışarı çıktım. dönerken nişanlımla telefonda konuşuyorduk. yol üstünde ufak bir büfeye uğrayıp soda aldım. bana oradan alışveriş yapmayı bırak içki satılıyor dedi. bende yolumun üstünde başka bir alternatif olmadığını söyledim. bana sesini yükselterek içkili yerden bir şey almak haram sen kapalı biri olarak nasıl öyle yerden bir şey alırsın diye bağırdı. şoka girdim. haram kavramına bu kadar dikkat ediyorsan bana dokuman da haram buna dikkat ederek davran dedim. vay efendim ben onun bana dokunmasından rahatsız oluyorsam neden açık açık söylemiyor muşum da bilmem neymiş. yaptığı şeylerle verdiği tepkiler artık katlanılmaz hal aldı. tamam haram olabilir ona dediğim bir şey yok ama işine gelen konularda haram göz etmiyor da bunun için bana bağırma hakkı var mı ki ? ben anlayamıyorum artık..
afedersin b..ktan bir tartışma olmuş, iki taraf da haksız, konuşmalar baştan aşağı saçma

Cagimizin kanayan yarasi. Herkesin dini kendine gore yasamasi. Ben mukemmel yasarim demiyorum ama iste neyse. Bu konuda ben de dertliyim biraz. Nisanliniz da isine geldigi gibi konusmus.

Ayrıca bu adam sana hangi marketten alışveriş yapmaman gerektiğini söyleyipkısıtlıyorsa seni yarın bir gün ona gitme buna gitme şunu yapma bunu yapma diye kısıtlayacaktır.Bunları göze al ya da hiç evlenme

ha benim kocamda beni onu giyme bunu giyme yok mayon açık vs diyor da bu benimiçin sorun değil, onun istediği gibi giyiniyorum, kıskançlıkları komik bile geliyor, hatta sevimli ama yarın birgün çok daha fazla karışırsa sıkıntı olur

Ayrıca bu adam sana hangi marketten alışveriş yapmaman gerektiğini söyleyipkısıtlıyorsa seni yarın bir gün ona gitme buna gitme şunu yapma bunu yapma diye kısıtlayacaktır.Bunları göze al ya da hiç evlenme

ha benim kocamda beni onu giyme bunu giyme yok mayon açık vs diyor da bu benimiçin sorun değil, onun istediği gibi giyiniyorum, kıskançlıkları komik bile geliyor, hatta sevimli ama yarın birgün çok daha fazla karışırsa sıkıntı olur

her şey dozunda tabi ki güzel kıskanmasa sıkıntı olur ama bu kadar ilersi için şüphe yaratıyor bende

Back
X