:))) ya sen çok yaşasevgili değil, kahya... anam hiç çekemem :O
Of, kusura bakmayin ama ben sizin gibi insanlarin issiz oldugunu dusunuyorum. Yani gercekten ugrasacak bi seyi yokmus gibi. Henuz iliskiniz baslayali 2 ay olmus, hayatinizin merkezine almayin insanlari bu kadar kolay bence. Birbirinizden sorunku olmak yerine guven duymayi ogrenin obce ve evet, sen abartiyorsun. Her sey sevgiliye soylenecek diye bi kural yok. Herkesin biraz da olsa kendine ait ozel bi zamani olmali. :)
Chip takın üzerine olmazsa naptıgından nerde olduğundan haberiniz olur. Cidden böyle beklentilerin sebebi ne anlamıyorum. Siz birbirinizin kölesimisiniz yoksa mutlu yaşamayı isteyen iki ayrı bireymsiniz. Yaptığınız büyük Saygısızlık ve bu Şekilde devam ederseniz benzer saygısızlıklar siZede gösterilecek er kişi Tarafından
Ilislim henuz cok yeni ve her iliski kendone ozeldir kurallara baglanmaz bazen haber vermek icin uygun olmaz bazen olur her zaman haber vermek danismak insani da uorar yani akisina birakMerhaba Arkadaşlar
Hayatımda henüz 2 aylık birlikte olduğum ciddi anlamda hoşlandığım bi insan var fakat bu ilişkide benim canımı sıkan bazı durumlar var ben benım hayatımdakı adamdan her daim haberdar olmak isterim yani birşey yapıyorsa bana söylemeli danışmalı kendisi bunu bazen yapıyor bazen yapmıyor bi yere gittiğinde bazen söylemiyor yada haber vermiyor çoğu kez uyardım dikkat ediceğini söylediği halde yine sorumsuzluk yapıyor ve bende bunu dile getirdiğimde tartışma başlıyor ben mi abartıyorum yoksa nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?