- 1 Eylül 2014
- 347
- 274
- 73
- 43
- Konu Sahibi hayalkenti
-
haklıyım dımı ? kızkardesı odemez bencede zaten 32 yasında her an evlenebılır
nısanlımı sevıyorum ama ben sınırlenınce cok agır seyler soylerım bır bıtırıyo nısanlım 3 gun haber alamayıncada arıyor bende hep aradım bıtmesın ıstedım oda bana guvenmıyor ılerde evlenirsek benı ezersın ben erkegım hersey benım ıstedıgım gıbı olacak dedıgecen bayram olaylar yenı ıken benı aılesıne goturecektı aılesı kabul etmedı? oysa yuzugu attığım gunun ertesı gunu yuzugu goturdugumde yuzugu tekrar gerı takmıştı senı zor buldum vazgeçmem demıstı sımdıde kafam karışık senun hakkında net olmam lazım acaba 3 aydır aradığım ıcınmı böyle oldu?
Yani bu kredi en az 10 yıllık belliki bi de bu krediyi çekebilmek için maaşı iyi bi bordro lazım o da nişanlın olduğuna göre krediyi onun çekmesi normal görünüyor.herşeyden önce onların bir aile olduğunu düşünmek lazım siz de olsanız o krediyi çekersiniz. Bu krediyi sen çektin diye de sen ödeyeceksin diyede bi kural da olmaz aile hep beraber öder baba çalışmıyor mu başka geliri olan kimse yok mu? Ödeyemzlerse borcuyla beraber satarlar bu bence senin sorunun değil. Bu erkeğin evlenmesi gerekiyor sonuçta, borç bitene kadar bekar mı duracak.. birbirinizle evlenmeyi istiyormusunuz buna göre hareket edin. Ailene niye para verdin diye kavga etmek yerine nasıl geçinirizin hesabını yapın.
Maddi meseleler olmasaymış da bir yerden patlak verecekmiş..
Sinirlenince ağır konuşan kadın da erkek de ilişkinin düşmanıdır.
Nişanlınızın derdi de öyle konuşmanızdan ziyade kendisinin erkek olması ve onun dediğinin geçerli olmasını istemesiymiş.
"Ben erkeğim sen beni ezersin" demiş.
Yani o ağır konuşsa daha makul olacak, klasik türk erkeği kafası...
Bunlar bile huzurunuzun olmayacağının göstergesi.
Bir de yüzüğü atmışsınız ki işler ciddiye binince yüzük bir kere çıkınca devamı tatsız olur genelde.
Yani nişanlınızın tutumu siz aradınız diye değil...
Aşılamayacak sorunları nihayet fark ettiği için değişmiş.
Maddi meseleler olmasaymış da bir yerden patlak verecekmiş..
Sinirlenince ağır konuşan kadın da erkek de ilişkinin düşmanıdır.
Nişanlınızın derdi de öyle konuşmanızdan ziyade kendisinin erkek olması ve onun dediğinin geçerli olmasını istemesiymiş.
"Ben erkeğim sen beni ezersin" demiş.
Yani o ağır konuşsa daha makul olacak, klasik türk erkeği kafası...
Bunlar bile huzurunuzun olmayacağının göstergesi.
Bir de yüzüğü atmışsınız ki işler ciddiye binince yüzük bir kere çıkınca devamı tatsız olur genelde.
inan asılmayacak bır sorunumuz yoktu bu ev meselesınde cok dırettım evlenemeyiz zaten kımse destek olmuyo para lazım dedım ben aramayıncada o kendısı arıyo
Yani nişanlınızın tutumu siz aradınız diye değil...
Aşılamayacak sorunları nihayet fark ettiği için değişmiş.
aynen öyle cok haklısın 1 ay bunun kavgasını yaptım ısın garip yanı nısanlım bu adar byuk borçtan hıc rahatsız degıl kendı sürünsün ama ailesi saraylarda yasasın mantığı var cok garıp .. babası çalışıyor kucuk oglu okulunun son senesı kızı var öğretmen hanı nısanlım olmasa bıle rahatlıkla gecınırlervalla bu iş zaten kendi kendini bitirmiş.. o kadar borcun çilesini yıllarca sen çekeceksin.. ailesi çok zor durumdamıydı? Sokaktalarmıydı? bence aile evleniyor ne koparırsak kardır mantığıyla hareket etmiş. Nişanlınıza gelince, ömür boyu ödeyecek bu borcu.. sizin çoluğunuz çocuğunuz olunca masrafı kim ödeyecek? Onların keyfi için siz zorluk çekeceksiniz. en doğrusunu yapmışsınız atmakla nişanı.. bu gün kendi geleceğini kendi ailesini düşünmeyen bir adama güvenirseniz evlendikten sonrasını ne olur bilemiyorum. birde sizinle ilgili endişeleri varmış.. o baya baya sizi silmiş şimdi süründürmenin peşinde.. keyfin bilir deyin.. sizi sevseydi, zaten iş buralara varmazdı bile
aynen öyle cok haklısın 1 ay bunun kavgasını yaptım ısın garip yanı nısanlım bu adar byuk borçtan hıc rahatsız degıl kendı sürünsün ama ailesi saraylarda yasasın mantığı var cok garıp .. babası çalışıyor kucuk oglu okulunun son senesı kızı var öğretmen hanı nısanlım olmasa bıle rahatlıkla gecınırler
birde beni maddıyatcı yaptılar düşman kesildiler sankı oğlunun varlığı var hıc bırseyı yokyok yani bunlar baya kullanmanın peşindeler, kendi kızlarını verirlermiy miş bu kadar borcu olan birine.. hiç uğraşma bence.. bir tek kişi bile evlenmez o kadar borçla onunla o zaman anlar ne olup bittiğini..
birde bana maddiyatçısın sen dedıler gözün parada dedıler oğlunun hıc bırseyı yok tanıdığımda ıssızdı 7 ayBu isin sonu yok canim, sonu karanlik,sonu hayal kirikligi. Madem attin yuzugu birak oyle kalsin. Dertsiz basina dert alma yeniden
arkadaşlar eskı nısanlımla ayrılalı 3 ay olucak anlaşamadığımız bır konu yüzünden aılesıde ıstemıyor ama 3 aydır dayanamadım aradım yuzugu ben atmıştım aılesı ıcın 220 mılyar para cektı faızıyle 380 mılyar bende ızın vermemıstım gecınemeyız sıkıntı yasarız nısanlım yınede o evı aldı bende yuzugu attım sonra pısman oldum ama ıs ısten gectı cokk sevıyordum aılesı asla ıstemıyor benı oğullarını alayım dıye cok uğraştılar ama .. nısanlımı sevıyorum ama ben sınırlenınce cok agır seyler soylerım bır bıtırıyo nısanlım 3 gun haber alamayıncada arıyor bende hep aradım bıtmesın ıstedım oda bana guvenmıyor ılerde evlenirsek benı ezersın ben erkegım hersey benım ıstedıgım gıbı olacak dedıgecen bayram olaylar yenı ıken benı aılesıne goturecektı aılesı kabul etmedı? oysa yuzugu attığım gunun ertesı gunu yuzugu goturdugumde yuzugu tekrar gerı takmıştı senı zor buldum vazgeçmem demıstı sımdıde kafam karışık senun hakkında net olmam lazım acaba 3 aydır aradığım ıcınmı böyle oldu? aramayıncada o merak edıyor arıyo? nasıl davranmalıyım? sevıyorum askımı gerı ıstıyorum oda sevıyor ama olanlar ? aıleler? nasıl hareket edecegımı bılmıyorum ben 28 o 33 yasında bu yastan sonra zor zaten ıkımızde cokkkk secıcıyız kolay begenemıyoruz
Benim esimde okadar maas aliyor ozel sektor ama 380 binlira borcun altina girilecek bi para degil biz 50 binliraya fln zor girdik dusune dusune 380 bin omrunde sirtinda yuk olacak isten biandada cikabilir ozmn ne olacak senesi varsa tazminatla bi kismi kapanir ee sonra is bulana kadar issizlik parasi onuda oraya mi verecek sizin gezmeniz nerde ev masrafi nerdde yasamaniz nerede ailesi luks oturcak diye sen hayatinin basinda bu borcla cebellesip kendi hayatindan fedakarlik edeceksen sirf suanki duygularinla ilerde belki burada baska uzucu konunu gorebiliriz mantikli ol3 mılyara yakın odemesı varkızkardesı de yardım edecekmıs tanıdığımda ıssızdı sımdı 4 buçuk mılyar maas alıyo özel sektör her an ısten cıkabılır dugun ıcın aılesınn zerre kadar destegı olmayacaktı ustelık
O ön yargiyi yikamazsin. Bir sekilde evlensen bile bu evrede yaşanan huzursuzluklar hic unutulmayacak. Pişirip pişirip önüne koyacaklarbirde bana maddiyatçısın sen dedıler gözün parada dedıler oğlunun hıc bırseyı yok tanıdığımda ıssızdı 7 ay
Ya sen kafayı mı yedin?
Adam seni sevse, sana aşık olsa, seninle aile olmak istese, o kadar borcun altına girmez bir kere. Seni istemiyorlar, fikrini sormuyorlar, ailesi evine kabul etmiyor, sen delirdin mi neden arıyorsun, neden evlenmek istiyorsun?
Bir de ben erkeğim, ben ne dersem o diyormuş.
İyi git evlen, maaşını çek, krediyi öde, kocan ne derse onu yap, sonra da gel burda bize sızlan.
Senin gibi kızları görünce yemin ediyorum deliriyorum. Aklını mı kaybettin, nedir yani? Saf mısın, salak mısın, boş mu bulundun, büyü mü yaptılar, etrafında bir akıl verenin yok mu senin?
Yerinde olsam arkama bakmadan kaçmıştım. Aklını başına topla, sonra bu günlerini ararsın.
Kendine gel kendine, bir dur düşün. Git elini yüzünü yıka, ben kimin için ne için kendimi, gururumu ayaklar altına alıyorum de. O adam seni sevmiyor, evlensen her Allahın günü canına okuyacaklar ailecek.
Annesi babası da akıllıymış. Hiç evlensin isterler mi, krediyi çektirip ev de aldırmışlar, oh. Aklın varsa uzak dur. Daha da demicem bi şey.
arkadaşlar eskı nısanlımla ayrılalı 3 ay olucak anlaşamadığımız bır konu yüzünden aılesıde ıstemıyor ama 3 aydır dayanamadım aradım yuzugu ben atmıştım aılesı ıcın 220 mılyar para cektı faızıyle 380 mılyar bende ızın vermemıstım gecınemeyız sıkıntı yasarız nısanlım yınede o evı aldı bende yuzugu attım sonra pısman oldum ama ıs ısten gectı cokk sevıyordum aılesı asla ıstemıyor benı oğullarını alayım dıye cok uğraştılar ama .. nısanlımı sevıyorum ama ben sınırlenınce cok agır seyler soylerım bır bıtırıyo nısanlım 3 gun haber alamayıncada arıyor bende hep aradım bıtmesın ıstedım oda bana guvenmıyor ılerde evlenirsek benı ezersın ben erkegım hersey benım ıstedıgım gıbı olacak dedıgecen bayram olaylar yenı ıken benı aılesıne goturecektı aılesı kabul etmedı? oysa yuzugu attığım gunun ertesı gunu yuzugu goturdugumde yuzugu tekrar gerı takmıştı senı zor buldum vazgeçmem demıstı sımdıde kafam karışık senun hakkında net olmam lazım acaba 3 aydır aradığım ıcınmı böyle oldu? aramayıncada o merak edıyor arıyo? nasıl davranmalıyım? sevıyorum askımı gerı ıstıyorum oda sevıyor ama olanlar ? aıleler? nasıl hareket edecegımı bılmıyorum ben 28 o 33 yasında bu yastan sonra zor zaten ıkımızde cokkkk secıcıyız kolay begenemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?