Nasıl davranmanlıyım 3 ay olucak vazgecmemmı gerekıyor?

Yani bu kredi en az 10 yıllık belliki bi de bu krediyi çekebilmek için maaşı iyi bi bordro lazım o da nişanlın olduğuna göre krediyi onun çekmesi normal görünüyor.herşeyden önce onların bir aile olduğunu düşünmek lazım siz de olsanız o krediyi çekersiniz. Bu krediyi sen çektin diye de sen ödeyeceksin diyede bi kural da olmaz aile hep beraber öder baba çalışmıyor mu başka geliri olan kimse yok mu? Ödeyemzlerse borcuyla beraber satarlar bu bence senin sorunun değil. Bu erkeğin evlenmesi gerekiyor sonuçta, borç bitene kadar bekar mı duracak.. birbirinizle evlenmeyi istiyormusunuz buna göre hareket edin. Ailene niye para verdin diye kavga etmek yerine nasıl geçinirizin hesabını yapın.

Maddi meseleler olmasaymış da bir yerden patlak verecekmiş..

Sinirlenince ağır konuşan kadın da erkek de ilişkinin düşmanıdır.

Nişanlınızın derdi de öyle konuşmanızdan ziyade kendisinin erkek olması ve onun dediğinin geçerli olmasını istemesiymiş.

"Ben erkeğim sen beni ezersin" demiş.

Yani o ağır konuşsa daha makul olacak, klasik türk erkeği kafası...

Bunlar bile huzurunuzun olmayacağının göstergesi.

Bir de yüzüğü atmışsınız ki işler ciddiye binince yüzük bir kere çıkınca devamı tatsız olur genelde.

Yani nişanlınızın tutumu siz aradınız diye değil...

Aşılamayacak sorunları nihayet fark ettiği için değişmiş.

Eğer borç ortak ödenecekse, kredi yarı yarıya çekilir. Ayrıca borcu cocuklar ödeyecekse, ev olabildiğince makul bir fiyata alınır.

Düğün zamanı olacak şey değil. Madem böyle bir durum vardı, hiç evlenelim muhabbeti yapmayacaktı nişanlısı.

valla bu iş zaten kendi kendini bitirmiş.. o kadar borcun çilesini yıllarca sen çekeceksin.. ailesi çok zor durumdamıydı? Sokaktalarmıydı? bence aile evleniyor ne koparırsak kardır mantığıyla hareket etmiş. Nişanlınıza gelince, ömür boyu ödeyecek bu borcu.. sizin çoluğunuz çocuğunuz olunca masrafı kim ödeyecek? Onların keyfi için siz zorluk çekeceksiniz. en doğrusunu yapmışsınız atmakla nişanı.. bu gün kendi geleceğini kendi ailesini düşünmeyen bir adama güvenirseniz evlendikten sonrasını ne olur bilemiyorum. birde sizinle ilgili endişeleri varmış.. o baya baya sizi silmiş şimdi süründürmenin peşinde.. keyfin bilir deyin.. sizi sevseydi, zaten iş buralara varmazdı bile

aynen öyle cok haklısın 1 ay bunun kavgasını yaptım ısın garip yanı nısanlım bu adar byuk borçtan hıc rahatsız degıl kendı sürünsün ama ailesi saraylarda yasasın mantığı var cok garıp .. babası çalışıyor kucuk oglu okulunun son senesı kızı var öğretmen hanı nısanlım olmasa bıle rahatlıkla gecınırler

yok yani bunlar baya kullanmanın peşindeler, kendi kızlarını verirlermiy miş bu kadar borcu olan birine.. hiç uğraşma bence.. bir tek kişi bile evlenmez o kadar borçla onunla o zaman anlar ne olup bittiğini..

yok yani bunlar baya kullanmanın peşindeler, kendi kızlarını verirlermiy miş bu kadar borcu olan birine.. hiç uğraşma bence.. bir tek kişi bile evlenmez o kadar borçla onunla o zaman anlar ne olup bittiğini..
birde beni maddıyatcı yaptılar düşman kesildiler sankı oğlunun varlığı var hıc bırseyı yok

Ailenin durumu kötü gibi durmuyo bence o borcu rahatlıkla öderler baba da çalışıyorsa, evlenceğini nişanlında hesap ediyordur. Geçinip geçinemeyeceğini bilmiyor mu bu adam. Sana herşeyi söylüyorlar mı bakalım mutlaka birikmişleri de vardır. 3 tane çocuk nasıl okutacak bu adam iyi bi geliri olmasa. Olayları büyütüp belki de fevri yaklaştınız tepki çektiniz. Biraz daha sakin olmakta fayda vardı.

Ne yaparsınız bilmiyorum ama ben erkeğim dediğim olacak cümlesini yemeyin, kabullenmeyin, geri adım atmayın.

Alın şu konuyu okuyun ve nişanlılık evresinde verilen tavizlerin farkedilmeyen sinyallerin insanların evliliğinin daha cicim aylarında nasıl kötü gitmesine sebep olduğunu görün:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-ne-zormus.758328/

Bile bile lades derseniz sadece kendinize etmiş olursunuz.

Benim esimde okadar maas aliyor ozel sektor ama 380 binlira borcun altina girilecek bi para degil biz 50 binliraya fln zor girdik dusune dusune 380 bin omrunde sirtinda yuk olacak isten biandada cikabilir ozmn ne olacak senesi varsa tazminatla bi kismi kapanir ee sonra is bulana kadar issizlik parasi onuda oraya mi verecek sizin gezmeniz nerde ev masrafi nerdde yasamaniz nerede ailesi luks oturcak diye sen hayatinin basinda bu borcla cebellesip kendi hayatindan fedakarlik edeceksen sirf suanki duygularinla ilerde belki burada baska uzucu konunu gorebiliriz mantikli ol

birde bana maddiyatçısın sen dedıler gözün parada dedıler oğlunun hıc bırseyı yok tanıdığımda ıssızdı 7 ay
O ön yargiyi yikamazsin. Bir sekilde evlensen bile bu evrede yaşanan huzursuzluklar hic unutulmayacak. Pişirip pişirip önüne koyacaklar

Oha 380 milyar neymiş.
Erkekliğini yaşamak istiyorsa, ailesinden başlasın tatlım. Önce onlara bir lafını geçirsin de sıra sana gelir elbet.
Manyak mı bunlar düğün arefesi damada 220 milyar kredi mi aldırılır.

şaka mı bu soru cnm.tabkı arkana bıle bakma.onun aılesının borcunu odemek ıcınmı evlenuıyosun.ne demek dunyanın parası o ha trılyonluk zengınsenız o ayrı. ayrıca benım sozum dınlenecek ne demek. sen bu adam içinmı yanıyosun.gıt ALLAHını sevıyosan.bulsun bı salak onla bırlıkte çalışıp ailesının borcunu odesınler. burdakı salak sen olma lutfen

aynen katılıyorum..sizi seven değer veren başkasını da bulursunuz ama eski nişanlınızla mutlu olmanız ailesiyle tekrar eskisi gibi olmanız zor..zaten ilk etapta maddiyat belinizi bükmüş..bu işin sonu yok.diretmeyin bence..ya evliyyken çekseydi krediyi..huzur falan kalmazdı o zaman dövünürdünüz işte..kendinizi önemseyin..kimse vazgeçilmez değil

280 bini nasil cektiler ya? Banka bu kadar yuksek bi ucreti nasil verdi? Aylik ne kadar gelirleri varki bu kredi veriliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…