Nasıl davranmanlıyım 3 ay olucak vazgecmemmı gerekıyor?

Diger konunda burda Arkadaslar zaten soylenecek herseyi soylediler...

eee sen bitirdin yuzugu attin , madem kendinden emin degildin madem borcu kabul edecektin , madem ayrilamiyordun , Neden yuzugu attin ve ailesinide karsina aldin?
neden herseyi yerle bir ettin , en basta madem oyle kabullenip sussaydin.

simdi herseyi mahf ettikten sonra , ben seviyorum istiyorum demekle olmaz...

Değil kendini, çocuklarını düşünüyorsan nişanı atmakla iyi etmişsin. Yoksa bu borç doğmamış çocuklarınıza ilerde miras kalır : D

ee olacakları az çok kestiriyosun.neden hala ısrarcısın.
sırtında bu derecede büyük kamburu olan adamı napacaksın arkadasım ya?
iş adamı değil bişey değil.380 milyar diyosun.gözlerim faltaşı gibi açıldı resmen.
adam geleceğini komple ipoteklemiş.
bir de işsiz kalırsa ne olur haliniz.
sen ömür billah kv lerin evini mi ödececeksin.
çok sevsen de unut.
o borç yeri gelecek ödenmeyecek faizlenecek.olacak sana 400 500 milyar.
gerçekçi düşün.
nasıl bi evmiş bu böyle ayrıca.bu kadar yüklü krediyi ailesi nasıl çektirmiş.
oğlumuz kaç yaşında daha evlenecek dememişler.
valla barışıcam diye zorlamanı çok yanlış buldum.
bile bile karanlığa yürümenin alemi yok bence.

Bu saatten sonra barışmak için bir adım dahi atarsan hayatının hatasını yaparsın. Klişe bir laftır ama doğrudur. Geri kalan hayatına mal olacak bir hata.

Daha nişanlıyken borç harç yüzünden birbirinize girmişsiniz evlendikten sonra sorunlar bitecek mi sanıyorsun? Aksine artarak devam edecek. Çünkü;

1- Ailesi evinize çok fazla müdahale edecek. Kredi borçları ödenmez diye korkacaklar. Krediye artı olarak sıkıştıkça maddi destek bekleyeceklerdir. Nitekim maddiyatçı bir ailesi var. Sen evde sinir harbi yaşadığınla kalacaksın. Ve şimdi ki gibi kızdım yüzük attımlarla kolay kurtulamayacaksın.

2- Eğer sen kredi çekme demene rağmen çekip yüklü borcun altına girdiyse senin ne düşündüğünü umursamıyor demektir. Sen böyle bir adam için hala üzüluyorsun.

3- Eski nişanlının ben erkeğim martavalları biraz da ailesinin doldurması ile söylenmiş. Çünkü sen açık açık borç yapma demişsin. Onlar da ikna etmek için senin üzerinden doldurmuşlar. Bu da gösteriyor ki eski nişanlının karakteri gelişmemiş. İkinizin kuracağı yuvaya sahip çıkamayacak.

4- Üçüncü maddeye paralel olarak "ben erkeğim benim dediğim olacak" diye bıdı bıdı eden erkekten daha nişanlanmadan kaçacaksın. Oldu ki nişanlandın düğün günü gelip çatsa bile KAÇACAKSIN.

Önceki konunu hatırlamıyorum o yüzden sebepler bunlarla sınırlı kaldı.
Ayrıca bu ağlayıp yalvarmalar bir klasiktir.

bu parayı, düğün arifesi sırf sizin huzurunuzu kaçırmak için mi çektiler acaba ? her neyse şu kadarını söyleyim ilerde kocan olursa sadece onunla yaşamayacaksın, ailesini evinin içinde oturuyormuş gibi düşüneceksin, bazen Grahambell keşke doğmasaydı diyorum çünkü bu telefon icadı yüzünden ayrı şehirlerde de olsa hep evinizin içinde olacaklar. iyi düşünün...

Ne iş yapıyordu nişanlınız. Ödeyebilcek durumu var mı?
Siz ilerde ewlendiğinizde sizi zor durumda bırakırmıydı.
Ayrıca neden okadar pahalı bir ew seçtiler ki kendilerine?
Siz ewlendiğinizde nerde oturacaktınız peki kirada mı?

Toplamda eşimle araba için 1500 tl borcumuz var elden aldığımız inan uyuyamıyorum geceleri.
380 bin tl olunca ölürdüm sanırım.Birde banka:))ıyyyhhhh Allah uzak etsin.
Sizede sadece duygularınızı değil birazda mantığınızı kullanın diyorum.

arkadaşlar her zaman ki gibi gayet mantıklı açıklamalarda bulunmuş...

bir aile nasıl evladına kıyamadan o kadar borcun altına sokabilir

bütçelerine göre kirada otursalar evladına yük olmasalar daha iyi olmaz mı anne baba bu kadar bencil olmamalı

ya kardeşim bana yemek ısmarlasa vicdan azabı çekiyorum bunlar nasıl insan hayret doğrusu

konu devamı niteliğinde konu açmak ve konu tekrarı yasaktır.
bu konunuzu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…