- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle düşünürsen unutamazsın, görmezlikten gelerek bir gün bakıcaksın ki unutmuşsun , yanından geçse bile varlığını bile hissetmiyor muşsun... Önce şu öğrenilmiş çaresizlik psikolojisinden çık lütfen daha çok alevlendiriyorsun farkında olmayarak. Unutmuş gibi yap gün gelir unutursun , sevmiyormuş gibi yap gün gelir sevmezsin![]()
Haklınız
Umarım oda daha fazla acı çekmeden unutur.
Ama tekrar birleşirsek mutlu olabileceğimize inanıyorum..
Böylede bir umudum var.
Biraz öyle evetNeden ayrıldınız ki. Sen dünden razısın zaten barışmaya![]()
Orta yol bulunurmu bilmiyorum gerçektenHalledilmeyecek bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla.
Neyse bunda da vardır bir hayır. Belki ikiniz de hatanızı anlarsınız ders olur size.
Yalnız şöyle bir şey de var. Şimdi özlediğin için böyle düşünüyor olabilirsin.
Yani düşünceler hiç uyuşmuyorsa bir orta yol bulunamayacaksa zaten bir ilişkinin devam etmesi ne kadar mümkün ve doğru ki.
Halledilmeyecek bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla.
Neyse bunda da vardır bir hayır. Belki ikiniz de hatanızı anlarsınız ders olur size.
Yani düşünceler hiç uyuşmuyorsa bir orta yol bulunamayacaksa zaten bir ilişkinin devam etmesi ne kadar mümkün ve doğru ki.
Uv tamda burnunun dibinde olucakmis.
Ayriligi hesaba katmadan ayni okulu ayni bolumumu tercih ettiniz??
Sinif degistirirsen bi fayda saglarmi?Yok zaten bu okulda tanıştık
Üniversitedeyiz, 3 dersimiz ortak bunu değiştiremem maalesefSinif degistirirsen bi fayda saglarmi?
O kadar karmaşık durumdayım koHalledilmeyecek bir sorun yokmuş anladığım kadarıyla.