• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstifa Ettimmmm! (Kaos)

Evlilik sebepli istifa etmissiniz, ihbar sureniz yok. Hayirli olsun oncelikle. Esiniz sizden cok sey sakinan biriydi ancak su an hem dinlenip rahat bir kafayla dusunecek imkaniniz var, hem de yeni is ararken sizi gecindirebilecek bir esiniz var. Evlilik hayatindaki sorunlariniza egilebilirsiniz belki. Ama simdi dinlenme zamani.
Gerçekten yoruluyordum artık. Ve evlilik olmasa ben çoktan istifa etmiştim, evlilik arifesi düzenim bozulmasın diye dayandım. Ama son haftalarda sağlığımdan oldum, şirket de bunu mobbing olarak kullandı. Şimdi daha serbest bir şekilde odaklanacağım hayatıma, vaktimi çok alıyordu iş .

Ne hakla “yüzünüz gülmez dertleriniz bitmez” diyorsunuz? Kenarda birikimim var, eşim ve eşimin ailesi olmasa da istifa edebileceğim bir kariyer tecrübem var. Evliliğin stresiyle birlikte sağlığımı düşündüm ve istifa ettim. “evliliğiniz mantıksız” diye bir yorum da gerçekten saçma.

Burda anlattığım dertlerimi sicile işleyip duygu polisliği yapmazsanız sevinirim. Zorbalığın da bir sınırı var.
Neden o halde zırt pırt forumda başlık açıp fikir istiyorsun? Bu hakkı bize sen veriyorsun farkında mısın? ben seni özel numaradan arayıp da yorum yapmadın. sürekli başlık açtığın için artık hayatının detaylarını biliyoruz çünkü bunu anlatan sensin. önce bunun bir farkına var da sonra konuş. ne haklaymış bu hakla. anladın mı? Git bu fevri davranışlarını eşine ve ailesine göster. bizim senle işimiz yok. yorumu yapar geçeriz. sen daha çooook başlık açarsın burda demedi deme.

ben senin önceki konularınızdan da yola çıkarak yorum yapacağım. hareketleriniz çok mantıksız. eşinizin ailesi sorunlu. eşinizle ilişkiniz sorunlu. evliliğiniz mantıksız. şimdi de işten çıkmışsınız. bence siz mantığınızla değil körü körüne duygularınızla hareket eden birisiniz. bu şekilde sizin yüzünüz de gülmez dertleriniz de bitmez.
Ben de ne alaka diye geçirdim içimden de neyse bir şey yazmayım dedim.

Kendi evini bile kapatmamış konu sahibi. Bu evlilikten o kadar umudu yok, sırasıymış gibi işten çıkmış bir de. Hayırlısı bakalım.

Neden o halde zırt pırt forumda başlık açıp fikir istiyorsun? Bu hakkı bize sen veriyorsun farkında mısın? ben seni özel numaradan arayıp da yorum yapmadın. sürekli başlık açtığın için artık hayatının detaylarını biliyoruz çünkü bunu anlatan sensin. önce bunun bir farkına var da sonra konuş. ne haklaymış bu hakla. anladın mı? Git bu fevri davranışlarını eşine ve ailesine göster. bizim senle işimiz yok. yorumu yapar geçeriz. sen daha çooook başlık açarsın burda demedi deme.
çoook başlık açarım, çünkü bölüm bu yüzden var. Başlık açmam senin hadsiz konuşmana, evliliğime ve “yüzün gülmez” gibi üstenci yorumlarına davetiye çıkarmaz. Beğenmiyorsan yorum yazmazsın.

Ben de ne alaka diye geçirdim içimden de neyse bir şey yazmayım dedim.

Kendi evini bile kapatmamış konu sahibi. Bu evlilikten o kadar umudu yok, sırasıymış gibi işten çıkmış bir de. Hayırlısı bakalım.
Tekrar söylüyorum, eşime güvenerek çıkmadım. Burda açıklama yükümlülüğüm yok ama bir yandan okuyan kadınlar cesaret alsın diye yazıyorum, hatrı sayılır bir birikimim ve istediğim zaman iş bulabileceğimi bilmenin rahatlığıyla istifa ettim. Çünkü sektörüm az bilinen, zor bir sektör. Evimi kapatmadım, çünkü işimden dolayı gelgit yaptığımda otele para vermek istemedim, kirası uygundu. Evliliğimle zerre alakası yoktu. Tepki göstermem de bundan, çünkü bilmediğiniz hayatlar hakkında inanılmaz gereksiz eleştirilerde bulunuyorsunuz.

Avukatım var. Beraber hazırladık ihtarnameyi ben yolladım. Aksi bir durumda elden aldığım maaşı, fazla çalışmayı ve mobingi ortaya saçarım.

işinize karışmak gibi olmasında saç ama sonuç değişmiyor süreç uzuyor 4-5yıl sürüyor saçma sapan hal alıyor çok yakınımdakı insanların başına geldi eninde sonunda arabulucu ile orta yolu buldular avukata cok guvenmeyın hepsı geveze

Kaos nerde anlayamadım, istifa ettin bitti gitti konu sahibesi. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Eski patronu patronu da engelle, 1 arar 2 arar vazgeçer. Evinde güzelce otur, rahatla, yaz felcinden iyileşmeye halis. Kendine bu kadar stres edinirsen her seyi daha cok hastalılara yakalanırsın dikkat.

Bu işyerine gelirken 1 tane bile referans sorulmadı bana. Çünkü mülakatta kendimi ifade ettim. İlerde soran olursa yüz felci geçirdiğim için evden çalışmak istediğim halde sürekli ofise ne zaman geleceksin, ofise gel diye tutturmalarından bahsederim. Sırf bu yüzden bir evente gittim ve ardından enfeksiyon değerim uçtu, çünkü kortizondan dolayı bağışıklığım düştü, kalabalıkta da hemen kaptım hastalığı.
Geçmiş olsun. Yeni süreciniz de hayırlı olsun ancak size naçizane bir önerim olacak. Şirketler %100 suçlu olsalar dahi mülakatta bir önceki işvereninizi kötülemek direk negatif izlenim bırakıyor. Mülakatta kendinizi ifade etseniz bile büyük, gerçekten kurumsal olan yerler prosedür gereği referans isterler. Adayın süper olmasından bağımsız, şirketin akışı öyledir. O yüzden sağlık sorunlarımla şirketin hibrit/remote politikası uyuşmadı şeklinde yumuşatabilirsiniz, daha yararınıza olur.

Geçmiş olsun. Yeni süreciniz de hayırlı olsun ancak size naçizane bir önerim olacak. Şirketler %100 suçlu olsalar dahi mülakatta bir önceki işvereninizi kötülemek direk negatif izlenim bırakıyor. Mülakatta kendinizi ifade etseniz bile büyük, gerçekten kurumsal olan yerler prosedür gereği referans isterler. Adayın süper olmasından bağımsız, şirketin akışı öyledir. O yüzden sağlık sorunlarımla şirketin hibrit/remote politikası uyuşmadı şeklinde yumuşatabilirsiniz, daha yararınıza olur.

Çok teşekkürler değerli yorumunuz için. Ben de suçlayıcı davranıp cevap hakkı doğurmak suyu bulandırmak istemiyorum. Evlilik ve alan değişikliği nedeniyle ayrıldım diyeceğim.

Back
X