Icimi dökmek istiyorum sadece.
Buna cok ihtiyacim var.
Dogdugum büyüdügüm sehri terk edip gitmek degil bana zor gelen.
Elbette Türkiye'ye alismak zaman alacak.
Zaman zaman kesinlikle zorlanacagim adapte olmakta.
Ama yapabilirim sonucta orasi Türkiye.
Orasi benim memleketim.
Ama anamdan babamdan kardeslerimden ve o bir sürü bir sürü Allahin mucizesi olan minicik yegenlerimden nasil ayrilacagim?
Hasrete nasil dayanacagim?
Bir araya geldiklerinde bayramda seyranda dogum günlerinde cekilen fotograflarda hep eksik olacagim.
Bunu nasil kaldiracagim?
''Sen istedin.'' ''Madem öyle evlenme.'' ''Kimse seni zorlamadi.''
Buna benzer düsünceleriniz varsa sizde kalsin lütfen.
Cünkü müstakbel kocami cok seviyorum ve onunla kuracagim hayat bir an önce baslasin istiyorum.
Ama bir bütünden kopacak oldugumu bilmek gönüller bir olsada eksik olacagimi bilmek aci veriyor.
Biraz da korkutuyor...
canım tabiki ailelerimizden ayrılmak kolay değil ama ömür boyu onlarlada yaşayamayacağımıza göre?
olur evlilik yaklaştığı zaman böyle düşünceler stres kafana takmamaya çalış yeni ailen olacak sevdiğinle bir ömür yaşayacaksın...
bende gurbetteyim ama türkiye içerisinde sonuçta gurbet gurbettir uzağı yakını olmuyor
ama ben ailemin canı sağolsun başkada birşey istemiyorum sık göremesemde eşimle mutluyum ya bu bana yetiyor...
korkacak birşey yok ya yeni hayat yeni sorumluluklar hayatında sevdiğin erkek daha ne istersin
Cok haklisin.
Bizde bugün nisanlimla bunu konusuyorduk.
InsaAllah cok mutlu oluruz.
Mutlu oluruz ki ailelerimizde bizim mutlu oldugumuzla gurur duyarlar.
Bu aralar bu düsünceler normal degil mi :)
Allah yardimcimiz olsun insaAllah.
elbetteki normal canım biz buna evlilik stresi diyoruzzzzailelerimiz bizim herzaman mutlu huzurlu olmamızı isterler uzaklık elbette zor ama sonuçta onların sağ olduğunu bile bilmek mutlu eder beni takılma böyle şeylere evlenince evliliğinin ilk günlerinin tadını çıkar olur mu canım?
valla bende gurbetteyim öyle bir alışıyorsunki sende göreceksin bunu
gidemedikten sonra yarım saatlik mesefen olsa ne lazım
coluk cocuk olunca alıp gideyim olmuyor her zaman herzaman...sabır diliyorum
kuzum kıyamam sana,evledikten sonra alışırsın..bende evlenmeden önce koca kazık halimle bile korktuğumda,üzüldüğümde annem ve babamın yanında uyurken bu ayrılığa nasıl alışacam derken alıştım kendi düzenime,hatta şuan annemlerde kalacak olsak evimi özlüyorum,biran önce evime gelmek istiyorum.Allahım mutluluk,huzur,sağlık,sevgi,saygı versin yeter ..
hem ağlarım hem giderim :) alışırsın bebeğim zamanla üzülme bu kadar :)
Icimi dökmek istiyorum sadece.
Buna cok ihtiyacim var.
Dogdugum büyüdügüm sehri terk edip gitmek degil bana zor gelen.
Elbette Türkiye'ye alismak zaman alacak.
Zaman zaman kesinlikle zorlanacagim adapte olmakta.
Ama yapabilirim sonucta orasi Türkiye.
Orasi benim memleketim.
Ama anamdan babamdan kardeslerimden ve o bir sürü bir sürü Allahin mucizesi olan minicik yegenlerimden nasil ayrilacagim?
Hasrete nasil dayanacagim?
Bir araya geldiklerinde bayramda seyranda dogum günlerinde cekilen fotograflarda hep eksik olacagim.
Bunu nasil kaldiracagim?
''Sen istedin.'' ''Madem öyle evlenme.'' ''Kimse seni zorlamadi.''
Buna benzer düsünceleriniz varsa sizde kalsin lütfen.
Cünkü müstakbel kocami cok seviyorum ve onunla kuracagim hayat bir an önce baslasin istiyorum.
Ama bir bütünden kopacak oldugumu bilmek gönüller bir olsada eksik olacagimi bilmek aci veriyor.
Biraz da korkutuyor...
hem ağlarım hem giderim durumları işte ne yaparsın...eşin senın yanına gelse o aynı seylerı dusunecek ailesinden uzak kalacak yanı bu durumda zaten birinizden birinin fedakarlık yapması gerekıyormus o da sen olmussun allah mutlu etsın
Bak ne güzel şeyler düşünmüşsün Kur'an kursu fikri de çok güzel ben de burda bir türk arkadaşımla Kur'an okuyorum,ayrıca kpssye çalışıyorum,evin temizliği,yemeği falan derken günler geçiyor işte..
Sen bir de yaban ellere gitmiyorsun öyle düşün ramazanda eşinle teravihe gidersin mesela burda hiç cami yok desem yeridirbirkaç tane de arkadaş buldun mu tamamdır artık :)
Sana da müstakbel eşinle bir ömür boyu mutluluk,huzur ve sağlık dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?