İzin verdiği(!) doğum gününe gittiğinizi görünce sonradan niye kızdı ki?
Ve siz nasıl bir yalan söylediniz?
nedese haklı sustum o konusurken hep dıyecek bı kelımem bıle yoktu ama bıtemez ben butun hayallerımı onun uzerıne kurmusken hayatımı ona gore duzenlıyoken bıtıremez. Kontörm yok arayamıyorum bıle.. Su geceyı atlatabılsem keske ..Canım benim acını okadar derinden hissettim ki neden bilmıyorum gercekten çok uzuldum .
şuan içindeki yangını bılıyorum anlıyorum . Ahh su erkekler . senı mecbur etmeseydi sölemezdin o yalanı sölemezdin asla . ama anlamazlar asla .
Bak önce sakin ol tamam mı bekle bı sessiz kal 1-2 gun sonra gerıkıyorsa yalvar ama kendini afettir zaten seni affedıcek buna emin ol .
Ona tüm samımıyetınle bunu neden yaptgını anlat , daha sonra vıcdanının çok sızladıgını anlat vs. o şuan sınırle bıttı dedı ama bıtmedi .
Geri dönücek merak etme.
İzin verdiği(!) doğum gününe gittiğinizi görünce sonradan niye kızdı ki?
Ve siz nasıl bir yalan söylediniz?
Erkekler yok demiş fakat gideceği yerde erkekler de varmış.Resimlerde görmüş .Bundan dolayı olması lazım :44:
Kimseyi herseyiniz gibi sevmeyin hayatınızda, çıkıp gittiğinde hicbirseysiz kalmamak icin...
İliskinizin hastalıklı oldugunu dusunuyorum... Erkek var diye müsaade etmemeler, izin istemeler, birbirinize sahibinizmis gibi cikismalar...vs.
Cok gereksiz,cok sıkıcı, bunaltıcı durumlar... Ne gerek var?
İliskinizde kurallar illa ki olsun ama bu kurallar özgürlüğünüzü kisitladiginda sizi yalana ve yanlışlara daha sürükler.
Geleceginiz oldugunu düşünmüyorum sevgilinizle... Boyle hayat olmaz mahkum gibi...
bu yüzden nişanmı atılır ya, tamam yalan söylemişsin, söylemesen iyimiş, özür dilersin, kavga edersiniz barışırsınız geçer gider, bi daha yapmazsın
bende izin verme kısmına takıldım, gideceğini haber vermek başka izin almak vermek başka
bu kadar basit bişey yüzünde yüzükler çıkarılcaksa evlenince işiniz var
yalan söylemem diyen en büyük yalancıdır bence, herkes yalan söyler, nişanlını sütten çıkma ak kaşık sanma sakın
geri dönmezse bil ki bahaneye bakıyodu
Ya canım eski konunu okudum da, o seni zaten aldatmış bilmemne bi olaylar olmuş.
Ne bileyim, birşey yapmana gerek yok.
Dönerse dönsün dönmezse dönmesin yani.
Ben az önceki yorumumu direct bu konuya göre yapmıştım.
yuzugu getırdı odamın camına koyup gıtmıs... Cok cabaladım bu gun bıtmemesı ıcın cok cabaladım.. Seven ınsan bunu yapmazmıs ayrılcagını bıle bıle gıtmezmıs.. Nasıl dayanırım dıyorum yapmadan gıtmeden once dusunseydın dıyo .. Artıkk asla devam etmez benımle. Bıtırdı yalvardıgım halde.
4 yıl hata 4 bucuk yıl yıll .. Ömrümü verdim herseyimi ona adadım evleneceğim kişi bu dedım ama hersey benım yuzumden bıttı.. 6 ay once arkadasımın dogumun gunu vardı ızın ıstemıstım erkekler yok demıstım yalan soylemıstım ona ızın vermıstı yollamıstı .. Ve sımdı tamda bu saate dogum gunundekı resımlerı gormus aradı cıkar at yuzugu dedı yazıklar olsun 4 yıla dedı ben sana boyle bısey yaptım mı kulagına gelmesın dıye kımseyle konusmuyorum dedı bıttı adımı bırdaha anma dedı kapattı telefonu.. Ne uste cıkıcak yuzum var ne haklı oldugumu savunucak halım bılıyorum butun hata bende soyledıgım yalan bızı bıtırdı .. Ne yaparım sımdı ben bu bosluktan nasıl cıkarım nasıl dayanırım hıc gucum yok nefes alamıyorum.. Bıtırdı gercekten haklı da dıyecek hıc bır lafım kelımem yok.. Bogazım dugumlenıyor .. Onsuzlugu hayal edemıyorum bıle .. Bırdaha asla yuzume bakmaz nefret eder benden .. Ne yapıcam nasıl dayanıcamm nasıll..
Hanı askta gurur olmaz derler ya aynen oyle.. Ben askım ıcın elımden gelenı yaptım onunla nasıl mutlu oldugumu herseyı belırterek anlattım ona .. Ona karsı yapıcak bı gururum yok , haklı oldugunu belırttım askımızı kurtarmak ıcın yaptım yanı bunları.
Yalvardın mı? Yok artık...
Bir de eline koz verir gibi böbürlensin diye 'nasıl dayanırım' mı dedin?
Sen boyle ezilip büzüldüğün, yalvardığın sürece bu tavırları ve kaprisleri hak ediyorsun.
Kuyruğu dik tutmayı öğrenmen lazım yoksa çektiklerin sana mustehak, kusura bakma ama!
Umarım haklı cıkarsın umarım , kafamı hıcbır seye veremıyorum ama sessız kalmak en dogrusu ben elımden gelen herseyı yaptım.gizemmm su an yasadıgın boslugu tahmın edeblıyorum ama 4 yıl bu kadar cabuk bıtmeyecek ve sen bana haklıymıssn yazacaksın arkadasm =) smdı sessz kal sakın onu arama ozrunu dıle o kadar.... o sana gerı gelecek ufak yalanlar yuzunden bıtmez boyle bı ılıskı korkma smdılık baska seylerle mesgul ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?