NAsıl dayanırım..

Barısırsınız umarım ... Bıdaha boyle yapma ama sende

üstüne gidersen affeder 4,5 yıl kolay değil evet çocukluğuma ver gitmek istedim sana izin vermıyceğin için yalan söylemek zorunda kaldım beni kısıtlamasaydın yalan söylemezdim hatamı bılıyorum ama sence ben o partiye gidipte seni mi aldattım suçum yalan söylemek haklısın ama namusunumu lekeledim bundan dahmı önemli diye ikna edebilirsin.

Ben eşimden daha baskıcıydım mesela o bana der bana bu kadar kızarsan sana doğru söylemeye korkarın kavga edeceksın dıye bende eşime hiç yalan söylemem kızmıyor çünkü bunun farkında üstüne gidersem yalan söyleyeceksın yapacağın varsa yapacaksın dahamı iyi der istemediği birşeyi yapmanı istemem der. Yani güvenden geçiyor herşey.

Bana güvenmiyormusun? de o zaman böyle bir hata yaptım kabul edıyorum ama senı kaybetmek ıstemıyorum geçmişteki bir yalandan dolayı de bencee

kaç yaşındasın bilmiyorum ama değil 4,5 yıl 14,5 yıl da olsa bir insana ömrünü vermiş olmazsın önce bunu öğren...
ayrıca dünyanın sonu değil bu kadar büyütme önce bir sakin ol...
hata senin...
emin ol sevgiline doğruyu söyleyip oraya gitseydin bu kadar sorun olmazdı...
senden ayrılacaksa bile bırak bu doğru söylediğin için olsun....
yalan söyleyerek ne geçiyor elinize anlamıyorum...
ben olsam bir kaç gün sonra ararım, şimdi üstüne gitme...
konuşmak istemiyorsa bir mail atarsın...
hatanı anladıysan tabi...
devam edip etmemek sevgiline kalmış...
ayrılmak istiyorsa da kendi tercihi ama sen sen ol kimsenin arkasından gizli saklı iş çevirme....
son pişmanlık fayda vermiyor sonra...

Son düzenleme:
Daha önceki konuları bilmiyoruz sadece bu konu üzerinden bakınca yalan söylemeniz asla onaylanacak birşey değil bir ilişkide en önemli faktör bence güvendir. Fakat hatanızı biliyor olmanızı göz önüne alınca karşı tarafın tutumuda ya burnunuzu sürtmek içindir ki tavırları aşırıya kaçmış zaten birşeylerden vazgeçmiş gibi geldi bana en azından geç tecrübelerden kaynaklı bu düşünce oluştu kimse kimsenin vazgeçilmezi değildir zaman herşeye ilaç oluyor hayırlısını dileyin

Back
X