Merhaba kk uyeleri :)
Benim 50 günlük bebeğim var Allah'a şükür sıkıntısız aldım kucağıma.. loğusalığın ilk 10 günü burnumdan geldi ama sonra geçti gitti.. Tabi bebegimle ilgili degildi aileler arasi anlasmazlik yuzunden kötü günler geçti..
Neyse benim asıl derdim şu; eşim bebeğin ağlamasına tahammül edemiyor

ya çocuk bu tabiki aglayacak diyorum sesine katlanamıyorum diyor sonra el kadar çocuga bagiriyor sus diye.. bes dakika sonra cocuk susunca da kucagina aliyor ozurdiliyor oglum agladigin zaman sevmiyorum seni bak aglama heo kucagimda dur vs vs diyor.. Allah'a şükür kolik bir bebeğimiz yok sadece az uyuyor.. Uykuyu pek sevmiyor doktorda normal dedi bazı bebekler sevmez dedi.. ama masallah cevremizdeki herkes cocugun uyumasi lazim niye uyumuyor aç mı bu cocuk vs diyor. Ya benim bebegim ac degil kilo alimi normal. Zaten tek memeden besleniyor diye mama takviyesi de yapiliyor.. sadece hep meme de olmak istiyor derdi bu sadece gögsümde olacak..
Kucagimdan indirince agliyor zorla uyutuyorum.. Gecede uyaniyor acikip bende altini degistir mamasini hazirla derken normal olarak agliyor cocuk.. Esim uyku sersemi bagirip cagirip sussana lan boyle cocuk mu olur vs sabah olunca da uyku sersemiydim hatirlamiyorum ama her gece boyle.. salonda yat diyorum yok, ben cocukla salonda yatiyim yok!
Ben ne yapacagim kizlar bu adamla? Yani bir gece yine bagirip kufrettiginde alip cocugu gidecegim ailemin yanina onlarda sehirdisinda ama canima tak etti.. ayrilsam mi diye dusunuyorum cunku ben gun boyu sevgiyle bakiyorum ona 12 saat uyumadigi zamanlar oluyor hic stress sinir yapmiyorum ama bu adam canımı sıkıyor ne biçim baba anlamadim. Milletin eşi kucagindan indirip annesine vermiyor, benimki hiç orali degil.
Ne yapmalıyım bana bir fikur verin nolur.. Uzun oldu k.bakmayın