NASIL DESTEK OLACAĞIM :(

RenkliKalemler

Ah bu şarkıların gözü kör olsun!
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
34
7
86
Merhabalar,benim bir meselem var ve düşüncelerinizi bilmek istiyorum.Bu konu yakın çevreme açabileceğim bir konu değil zaten sadece annem biliyor,çünkü şuan bahsedeceğim insanla çevrelerimiz ortak ve çevremizin bilmesini istemiyor.Konuya gelecek olursak benim 2 yıllık çok güzel bir ilişkim var,ara sıra ufak tartışmalarımız oluyor fakat hemencecik aşabiliyoruzOnun yapısı biraz sinirli benim yapımda öyle.Geçenlerde annesiyle babası arasında bir sorun geçti.Babası gerçekten iyi bir insandı fakat son yıllarda değişmiş söylediğine göre.Sigaraya başlamış ve bu konuda yalan söylüyormuş ailesineDaha sonra bir çok olay yaşandı fakat bardağı taşıran son damla annesine vurması oldu.Çok üzüldü,çok yıprandı,çok mücadele etti geçtiğimiz bir haftalık dönemde.Ben sürekli onun yanında olmaya çalıştım onunla ağladım,onu mutlu edebilmek için elimden geleni yaptım,destek oldum.Fakat geçtiğimiz günlerde en katlanamadığım şeylerden birini yaptı.Bu konuyu bir arkadaşıyla paylaşmış ve arkadaşı sigara uzattığında almış ve içmişO ki bana asla sigara içmem senin de içmeni asla onaylamam diyen adam..Bana bunu söylediğinde çok şaşırdım ve güvenim sarsıldı.Ona çok büyük tepki gösterdim,ve şuan onunla kouşmak istemediğimi söyledim(konuşsam onu çok inciteceğim biliyorum).Sonraki gün günaydın yazdım,erkenden kalkıp bir yere gidecekti mesajıma cevap vermeyince uyuyakalmıştır belki diye aradım.Görmedi.Daha sonra bomba söylentileri çıkınca bizim oturduğumuz yerlerde ''nolur nolmaz dikkat et kendine seni seviyorum'' yazdım.Beni aradı sende kendine dikkat et falan dedi.Akşam mesajlaştığımızda bana beni dün akşam öylece bıraktın benim yaşadığım şeylerin farkında mısın o olayın üzüntüsüyle böyle bir şey yaptığımın farkında mısın dedi.İki üç gün sonra görüşelim biraz düşünmek istiyorum her şeyi dedi.Bende zaman tanıdım.Daha sonra o konuşmadan iki üç saat sonra kuzenimle planımız vardı.Kuzenime gittim bir şeyler içtik,benim kafam gitti basbaya.Tamamen keyfine içtik bir derdimiz tasamız yoktu.Daha sonra ben bunu aradım,hatırladıklarım sadece şu neden bu kadar içtin dedi öyle keyfine içtik dedim ben bugun seni arayacaktım annemle babam boşanıyor dedi bu konuda senden destek bekliyodum yanımda olmanı bekliyodum sen gidip içtin mi inanmıyorum sana dedi daha sonra telefonda biz konuşurken baya ağladı o ağlayınca bende ağladım haliyle kafa da gidikSonraki gün konuştuğumuzda bana ben ailevi meselelerime üzülemedim bile seninle ilgilendim,bunu düşünmen gerekiyordu dediBende nereden bilebilirim ben beni arayacağını bende destek almak için seni aradığımda sarhoş olsan sinirlenirim ama bu kadar uzatmam uzatmayalım artık dedim.Bana her şeye öfkeli olduğunu iyi zamanlar geçirmediğini ve bir süre konuşmak istemediğini söyledi.Seni seviyorum ama şuan yalnız başıma kalmak istiyorum dedi.İlk başta olmaz bu meseleleri tek başına yüklenemezsin desem de nafile yanında olmamı istemedi zaman istedi benden.Bende nasıl istersen o zaman dedim.Bu yaptıklarını tamamen yaşadıklarına veriyorum normal şartlarda böyle davranacak bir insan değil çünkü aramızdaki meseleler uzamaz ama bilemiyorum.Kızlar ne yapsam ne etsem bi akıl verin ben bunları tek başına aşsın istemiyorum

O dedi ben dedim,,,
Yaşlar küçük sanırım.
Herkes kendi derdini kendi çeker,siz sadece süreçle ilgili sorular sorup ilgilendiğinizi belli edebilirsiniz.
Sigara içmem deyip en sona da sigara içen emoji koymuşsun ilginç geldi.

Sigara içen emojiyle bitirip noktayı koymuşsun. Yaşlar küçük belli ancak çocuğa sanki esrar içmiş tepkisi verip kafa çekmek de ayrı bir durum.onu anlamıyorsan bırak bari kafasını dinlesin. Senin tuzun kuru beni elleme gibi Bi şey olmuş bu, haklı da bence

ne olmuş ki bir sigara içtiyse... sanki eroin bağımlısıymış zayıf bi anında hemen bi bahaneyle yeniden eroin almış gibi ne bu tepkiler... sonra da derdimiz yoktu keyfine içtik falan ne alaka büyük bir olay mı alkol almak. yaşlar kaç? 15 16 falan mı?

rahat bırak çocuğu kendi başına daha iyi altından kalkar.

Şu meseleye bir açıklık getirelim de tamamen ironi amaçlı yaptığım bir şeydi.Ayrıca ben içki ve sigaraya karşı değilim sadece sevdiğim bir insan olduğundan dolayı karşı çıktım.Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Şu meseleye bir açıklık getirelim de tamamen ironi amaçlı yaptığım bir şeydi.Ayrıca ben içki ve sigaraya karşı değilim sadece sevdiğim bir insan olduğundan dolayı karşı çıktım.Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…