Nasıl dikkatini çekebilirim ?

Şansım var mı ?

• Var

OY: 0 0,0%
  • Yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

terresa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
4
1
1
31
Merhaba herkese:)
Biraz uzun bir yazı olucak özür dilerim şimdiden :(
Ben hiç bir zaman kendimi ilişki hoşlanma anlamında ifade edememişimdir. Hep birinden hoşlanırım hiç bir şey yapamam baya çekingenim maalesef :(
Dans kursuna başladım bir kız arkadaşımla 1 ay kadar önce ve orada gerçekten etkilendiğim biri var muhabbetimiz var facebooktan da ekliyiz. Bir keresinde kursa geldi fakat sınıfta yoktu çıkışta da telefonla konuştuğunu gördüm. Muhabbet başlatmak amacıyla 3 gün sonrasında her şeyin yolunda olup olmadığını sordum messenger üzerinden. O da bana herşeyin yolunda olduğunu sadece bir telefon beklemesi gerektiği için katılamadığını yazdı. Bende cevap yazmadım onunla konuşmaya çok hevesliymişim gibi gözükmesin diye.
Cumartesileri pratik amaçlı dans kulüplerine gidiliyor ben geçen hafta gitmedim bir arkadaşımla (erkek ama sadece arkadaş) buluşmak için.
Kurs günü (çarşamba) muhabbetimizin iyi olduğu biri niye kulübe gelmediğimizi sordu bende bir arkadaşımla buluştuğumu söyledim.(Burada şöyle bir açıklama yapmam gerek master için italyadayım o yüzden hep italyanca konuşuluyor ve italyancada da arkadaş dediğin zaman kız mı erkek mi anlaşılıyor) Bu yüzden muhabbet ettiğim arkadaşta 'oo erkek arkadaş mı?' dedi bende hayır normal bir arkadaş dedim sonrasında bu kişi beni hoşlandığım kişiye seslenip 'bak geçen cumartesi erkek arkadaşıyla buluşmuş !' dedi ! ortamda saçma bir sessizlik oldu ve bende direkt hoşlandığım kişiye dönerek normal bi arkadaş olduğunu anlatamıyorum dedim. muhabbet burada biraz daha devam etti ikisi benimle biraz uğraştı sonra kurs başladı sınıfa geçtik.
Kurs sonunda sınıfın önünde kendi arkadaşımı bekliyodum. Ve onun benim olduğum tarafa geldiğini gördüm önümden geçerken bana öpücük attı ben de sadece gülümsedim. Durum şuanlık bu şekilde :/
Şimdi sormak istediğim sizce onun dikkatini çekebilir miyim ? Ve onun dikkatini çekebilme olasılığım varsa nasıl çekebilirim ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var :)
Şimdiden çok çok teşekkür ederim :)

sana öpücük bile atmış dikkatini cekiyorsun demekki. Ama ben pek tavrını beğenmedim çocuğun

Ama ben pek tavrını beğenmedim çocuğun
teşekkür ederim cevabın için :) işte şey düşündüm ben ilk mesajı atmıştım hani ilgilense o da daha sonrasında mesaj atardı o yüzden pek emin olamadım ondan
bi de hangi tavrı hoş gelmedi yazabilir misin ? :)

öpücük atması canım. sevgili olsanız tamam da niye durduk yere öpücük atmış ki?
bence o senin dikkatini çekmeye çalışıyor . Ama keşke daha mantıklı bir şeyler yaparak dikkatini çekse ;)

öpücük atması canım. sevgili olsanız tamam da niye durduk yere öpücük atmış ki?
bence o senin dikkatini çekmeye çalışıyor . Ama keşke daha mantıklı bir şeyler yaparak dikkatini çekse :KK66:
anladım umarım yazdığın gibidir da dikkatimi çekmeye çalışıyodur :) evet haklısın düşününce öpücük atması tuhaf gerçekten :KK64:

anladım umarım yazdığın gibidir da dikkatimi çekmeye çalışıyodur :) evet haklısın düşününce öpücük atması tuhaf gerçekten :KK64:
kaç yaşında biri? davranışı biraz ergence geldi

bak canım sana tavsiyem eğer ciddi bir ilişki istiyorsan tavrını mantık çevresine göre şekillendir.
Erkekler basit kızlarla eğlenir , akıllı kızlarla evlenir. Ben her kız arkadaşıma şunu soylemisimdir

hiç bur zaman bir erkeğin gözünde kolay lokma olmayın. ve ulaşılması zor olun. hoslandigin kişiye kapini aç ama tamamen değil hafif aralıklı. çok da kapatma. o seni kazanmak için uğraşsın.

Bir kızın en dikkat çekici yönleri

hayata pozitif bakması, özgüvenli davranması ve bakımlı olması

Çok çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsın :)
27 yaşında aslında aramızda 4 yaş var çok arkadaş canlısı biri ama ilişkiler konusunda nasıl biri hiç tahmin edemiyorum :/
Ben de hemen hazırmışım gibi anlaşılmasın diye mesaj falan atmadım tekrar sadece konuşurken gülümseyerek konuşmaya dikkat ettim hep. Özenli giyinip hafif makyaj yaparak ve hep parfüm kullanarak gidiyorum ama sanırım özgüven konusunda zayıf kaldım biraz :(

Çok çok teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsın :)
27 yaşında aslında aramızda 4 yaş var çok arkadaş canlısı biri ama ilişkiler konusunda nasıl biri hiç tahmin edemiyorum :/
Ben de hemen hazırmışım gibi anlaşılmasın diye mesaj falan atmadım tekrar sadece konuşurken gülümseyerek konuşmaya dikkat ettim hep. Özenli giyinip hafif makyaj yaparak ve hep parfüm kullanarak gidiyorum ama sanırım özgüven konusunda zayıf kaldım biraz :KK43:
özgüven çok önemli canım. onu kazandığında hayatın daha çok renklenecek

Back
X