Nasıl dikkatini çekebilirim?

Hikayesine yanıt ver
Gönderilerini beğen
Adım atmak isterse atar da
Böyle sosyal medyada sadece tipini gördüğün birinin ilgisini çekme ısrarı bana çok saçma geliyor.
İn mi cin mi bilmiyorsun
Sadece fotosunu beğenmişsin belki foto bile kendine ait değil.
Yani bana mantıklı gelmiyor.

Gün gelecek kızlar erkegin elinden tutup babasından isteyecek😜 saka bir yana bu işin tabi kii erkegi kızı yok ama sımdı bir erkek bana dmden meraaba selam vs yazdı deseniz ,ooo size resmen yürümüş deriz. Şimdi sizde öyle yapsanız ne gerek var dikkatini cekseydiniz zaten size bi şekilde ulasırdı derdim ben. Cocuk ulasmamıssa ya dikkatini cekmedniz ya da flortü falan vardır.ne diye erkek kovalıyormus gibi yazacaksınız ki gerek yok.

Ha pardon silmişsiniz iyi ypmıssınız

Yani farklı cinsiyetteki iki insan, instagrami sadece karşı cinse yürüme aracı olarak mı kullaniyor? İlginç geldi bana yorumlar. Adam neden yazsın ki kendisinde ekli bile olmayan -sadece takip isteği gönderen kadına? İllaha av peşinde pusuya yatmış kadın mı bekliyor, biri eklese de yazsam diye... Asıl kadın ekler eklemez abaza gibi yazsa saçma, 'interneti açmış kadın bekliyor' falan dememiz gerekmez miydik? Ben de onu bunu eklerim hesabını beğendiysem, insanlar da beni ekler. Salak bir tanisma cümlesi duysam cevap bile vermem,çıkarım takipten.

Sizin durduk yere adamı takipten cikmaniz da yersiz olmus. Tavşan daga küsmüş dağın haberi olmamis. Kendi başınıza yazmış, kurmuş, küsmüşsunuz.
Madem adamla konuşmaya çalışıyorsunuz resimlerini begenin , storilerine emoji atın, soru cevap yazdıysa bir şeyler sorun, paylaştigi iki gram ilgi çekici bir şey varsa konuyla ilgili soru falan sorun,bir iletişim yolu olsun. Adam seni begendiyse zaten oradan bir şey olur , olacaksa

Back
X