- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Evet öyle maalesef ama bende çirkin deglim fakat o kızlar kadar süslü alımlı da değilm gün içinde zaten üst baş da batıyorAlıcısı çoktur onun...
İşiniz çok zor...
Popüler biri...
O tarz insanlar erişilmez hissederler kendilerini...
5 aydır geçmedi geçmiyorBence yaşından dolayı için kıpır kıpır ve ona sadece hayranlık duyuyorsun bence uzakta kal bir süre sonra geçer
Olabilr o kadar mı imkansiz dersiniZ?Çocuk olduğun için olabilir mi?
Evet öyle maalesef ama bende çirkin deglim fakat o kızlar kadar süslü alımlı da değilm gün içinde zaten üst baş da batıyor
Belki de .. ama kalp durmuyor deli deli atıyor nefesim kesiliyor içim sıkışıyor snkiAdam sana ilgi gösterse pedofili, yaşına bakmiyor da çoluk çocuk peşinde koşuyor diye laf çıkarırlar.
5 aydır geçmedi geçmiyor
Yaşıtlarım çok çocuk. O tam tersi inanılmaz düşünceli esprili cok adaletli ne bileyimŞöyle düşünün birde...
siz 18 o 33 civarı...
Sizin iki katı yaşınızda hemen hemen...
Kendinize uygun birini bulun...
Sizinle aynı heyecanları yaşayacak birini bulun...
Yaşıtlarım çok çocuk. O tam tersi inanılmaz düşünceli esprili cok adaletli ne bileyim
Diyorum ya kendime üzülüyorum o görmüyor zaten beniHerşey beyinde biter kendine başka meşguliyet bul emin ol zamanla geçer daha yaşına uygun birine aşık ol o yaşta bir insan ki hayranı da çok diyorsun sadece havasına hava katar ondan ileriye gitmez üzülmek istemiyorsan beyninde bitireceksin
Ask güzel şey. Yeni insanlarla tanış, illa yaşıtın olmasi gerekmiyor da 18e 33 biraz fazla. 33 yasinda bekar bir erkegin beklentileri cok farkli olur. Oyle gencler gibi sinemaya gidip,sokaklarda el ele dolasmak kesmez onu. Muhtemelen maddi ve cinsel açıdan daha özgür, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla takılıyordur. Evlenmeyi falan hayal ediyorsan , yaşın çok genç daha. Olmaz diyemem ama ben olsam o topa girmezdim.Belki de .. ama kalp durmuyor deli deli atıyor nefesim kesiliyor içim sıkışıyor snki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?