Nasıl dikkatini çekerim?

colorful2000

Mademki seni seviyorum,canına okumam Hak!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
292
33
13
Selam kızlar, sanırım aşık oldum. Çok isimli bir yerde çalışıyorum.mutfakda kasa da , ekmek de hazırlıyorum sabahları beyaz yaka çalışanlara.iş yerinde birine aşık oldum galiba.sorun şu ki onun yaşı 33 tahminen, ben 18. Beni görmüyor bile. 2 yıldır bir kızla çıkıyormuş yan bölümden. Evlencekken ayrılmışlar. Çirkin değilm Afra Saraçoğluna benzetirler beni herneyse beni neden görmüyor dikkate almıyor sİzce? Napabilrm? Bugün yaz partisi olucak bahçede 1 saat sonra tabi ben garson olarak görev yapıcam. Bu ara oda şarkı söyleyecek sanırım . Adama tüm kızlar hayran . Gözleri gamzeleri ah ah:) bir kaç kez muhabbet dışında konuşamadık muhabbet de ekmeğiniz nasıl olsun Emre bey oldu

Git ne hissediyorsan söyle demeye geldim ama yaşını görünce vazgeçtim. Çok küçüksün, öyle bir şey yaparsan 18lik kızlar bile peşinde diye kız arkadaşına hava atar,güler güler gecer. Ciddiye alacağını sanmıyorum.

Alıcısı çoktur onun...

İşiniz çok zor...
Popüler biri...

O tarz
insanlar erişilmez hissederler kendilerini...

Evet öyle maalesef ama bende çirkin deglim fakat o kızlar kadar süslü alımlı da değilm gün içinde zaten üst baş da batıyor

Adam sana ilgi gösterse pedofili, yaşına bakmiyor da çoluk çocuk peşinde koşuyor diye laf çıkarırlar.

Evet öyle maalesef ama bende çirkin deglim fakat o kızlar kadar süslü alımlı da değilm gün içinde zaten üst baş da batıyor

Şöyle düşünün birde...
siz 18 o 33 civarı...

Sizin iki katı yaşınızda hemen hemen...

Kendinize uygun birini bulun...

Sizinle aynı heyecanları yaşayacak birini bulun...

5 aydır geçmedi geçmiyor

Herşey beyinde biter kendine başka meşguliyet bul emin ol zamanla geçer daha yaşına uygun birine aşık ol o yaşta bir insan ki hayranı da çok diyorsun sadece havasına hava katar ondan ileriye gitmez üzülmek istemiyorsan beyninde bitireceksin

18 yasındasin bunu unutma kendinden 15 yaş büyük biriyle olma bence

Şöyle düşünün birde...
siz 18 o 33 civarı...

Sizin iki katı yaşınızda hemen hemen...

Kendinize uygun birini bulun...

Sizinle aynı heyecanları yaşayacak birini bulun...

Yaşıtlarım çok çocuk. O tam tersi inanılmaz düşünceli esprili cok adaletli ne bileyim

Diyorum ya kendime üzülüyorum o görmüyor zaten beni

Puan tam karşımda etrafinda 4 kız gülüşmeler kahkahalar

Belki de .. ama kalp durmuyor deli deli atıyor nefesim kesiliyor içim sıkışıyor snki
Ask güzel şey. Yeni insanlarla tanış, illa yaşıtın olmasi gerekmiyor da 18e 33 biraz fazla. 33 yasinda bekar bir erkegin beklentileri cok farkli olur. Oyle gencler gibi sinemaya gidip,sokaklarda el ele dolasmak kesmez onu. Muhtemelen maddi ve cinsel açıdan daha özgür, kendi ayakları üzerinde duran kadınlarla takılıyordur. Evlenmeyi falan hayal ediyorsan , yaşın çok genç daha. Olmaz diyemem ama ben olsam o topa girmezdim.

yaşını okuyunca baya bi küçüksün ki ama sen
bence de yukarıda dedikleri gibi başka meşguliyet bul kendıne emınım atlatırsın heyecandan baska bırsey degıl ıcındekı 1 2 ay gormesen unutursun bence yanı sakın birgün olurda hislerini de söyleme devir kötü yani Allah korusun faydalanmak ister bişi olur ne bileyim ama olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…