- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi colorful2000
-
İyi ya işte burda yaşlar arası uçurum.Ama orda yaşlar yakın oluyor kiz dikkatini çekebiliyor vs vs
Bana yüz vermediğine göre hala karakteri düzgün demek:)Ne bu dizi senaryosu mu? Senin yasindaki kizlarin kendilerinden buyuk erkeklerden hoslanmasi cok karsilasilan birsey. Ben de senin yaslarindayken kendimden yasca cok buyuk biriyle sevgili olmustum. O zaman anlamiyorsun birsey ama simdi o adamin subyanci oldugunu dusunuyorum. Bence aklini basina almalisin. Uzak dursan iyi olur. Adam zaafini anlayip kullanmaya kalkarsa zararli cikan sen olursun.
Evet boyle dusunup kendini teselli edebilirsin :) Inan bana tatlim yasin ilerlediginde guleceksin bugunku duygularina. "Ayy genclik iste, kimlerden hoslanmisim" deyip guleceksin haline.Bana yüz vermediğine göre hala karakteri düzgün demek:)
bence karakterli bir cocukmuş. elin adamlarıyla gece yarısı eglenmek banada ters gelirdi :) ama kızı seviyor olabilir hala dikkat!Öğrendim ..kızın anlattığına göre kız arkadaşı gece bir erkek arkadaşıyla eğlenmeye gitmiş buda sorgusuz sualsiz bitirmiş
Ben 30 yaşındayken 18 yaşında kızla beraber olan adamın suratına tükürürüm. Net SübyancılıkOlabilr o kadar mı imkansiz dersiniZ?
hiç incitecek gibi durmuyor amaküçüksün platonik takıl işte adam sana yüz vermediği sürece..
ha baktın senle ilgileniyor o zaman soğursun zaten zira sübyancıdır..
Yine de içimde tutmak istemiyorumBen 30 yaşındayken 18 yaşında kızla beraber olan adamın suratına tükürürüm. Net Sübyancılık
hiç incitecek gibi durmuyor ama
daha cocuk olduğun şu mesajlarından belliYine de içimde tutmak istemiyorum
Ben nedense çok karakterli olduğuna inaniyorum
Aynı şeyi yazmışız nerdeyse sinirim oynadı resmensübyancılığı ne sanıyorsun sen acaba?
dediğin gibi karakterli ise zaten seninle olmaz.
Aynı şeyi yazmışız nerdeyse sinirim oynadı resmen
Evet ama sonuçta Reştm.sübyancılığı ne sanıyorsun sen acaba?
dediğin gibi karakterli ise zaten seninle olmaz.
Evet ama sonuçta Reştm.
Burda ki herkese katılıyorum. Ama öyle birşey ki çık git kalbimden diyemiyorum. Yaş farkının da bilincindeyim. Çıktığı kızı da gördüm görüyorum da tam kokooş.Bense sacini tepeden toplamış makyajsız tm bir çocuk. Ara verildi hala kızlar etrafında ben içecek servis yapıyorum. Beni görmesi imkansız o gözle bakması imkansız. Kızın biri omzuna dokunuyor tam nefretlik çocukça heycan da olsa bunu suanyaşamak istiyorum. Şarkıda isticem yanına gidipYaşın daha çok genç bence sadece hayranlık duyuyorsun. Neticede bu insan senden 15 yıl daha fazla yaşamış ve daha fazla şey görmüş. Güzel bir kız olsan bile seni güzelliğin için kullanır hepsi bu. Kendine yaşına uygun olan bir erkek arkadaş bulursan daha iyi olur. En azından erkek arkadaşınla ya da aşık olacağın kişi ile aranda en fazla 7-8 yaş fark olsun. Yoksa çok sorun yaşarsın ilişkide. Dışardan güzel görünebilir sana. Adam çok yakışıklı ve popüler de olabilir ama bu bir ilişkiye girmek için yeterli şeyler degil. Bence sen kendini gerçekleştirmeye ver kendini.bak ne güzel bir yerde çalışıyorsun,kendi paranı kazanıyorsun. Hayatı güzel yaşamaya bak doğru kişi zaten ansızın bulur seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?