Nasıl dikkatini çekerim?

Ne bu dizi senaryosu mu? Senin yasindaki kizlarin kendilerinden buyuk erkeklerden hoslanmasi cok karsilasilan birsey. Ben de senin yaslarindayken kendimden yasca cok buyuk biriyle sevgili olmustum. O zaman anlamiyorsun birsey ama simdi o adamin subyanci oldugunu dusunuyorum. Bence aklini basina almalisin. Uzak dursan iyi olur. Adam zaafini anlayip kullanmaya kalkarsa zararli cikan sen olursun.

Öğrendim ..kızın anlattığına göre kız arkadaşı gece bir erkek arkadaşıyla eğlenmeye gitmiş buda sorgusuz sualsiz bitirmiş

Bana yüz vermediğine göre hala karakteri düzgün demek:)

Eğlence başladı.. Barış mançodan girdi şarkıya yaz dostum.. bugün Şarkılr kıza sanırım

Bana yüz vermediğine göre hala karakteri düzgün demek:)
Evet boyle dusunup kendini teselli edebilirsin :) Inan bana tatlim yasin ilerlediginde guleceksin bugunku duygularina. "Ayy genclik iste, kimlerden hoslanmisim" deyip guleceksin haline.

Öğrendim ..kızın anlattığına göre kız arkadaşı gece bir erkek arkadaşıyla eğlenmeye gitmiş buda sorgusuz sualsiz bitirmiş
bence karakterli bir cocukmuş. elin adamlarıyla gece yarısı eglenmek banada ters gelirdi :) ama kızı seviyor olabilir hala dikkat!

küçüksün platonik takıl işte adam sana yüz vermediği sürece..
ha baktın senle ilgileniyor o zaman soğursun zaten zira sübyancıdır..

Aynı şeyi yazmışız nerdeyse sinirim oynadı resmen
yanıma gelip bana soğuk birşeyler hazırlar mısın dedi. Hazırladım. Teşekkürler dedi gözlerin de lens m i var dedi hayır dedim. Güzel kolay gelsin dedi istek şarkı çalarmısınız diye sorsam mi? Belli Etsemmmi unutulmuyor belkide red edilmem gerekiyor

Yaşın daha çok genç bence sadece hayranlık duyuyorsun. Neticede bu insan senden 15 yıl daha fazla yaşamış ve daha fazla şey görmüş. Güzel bir kız olsan bile seni güzelliğin için kullanır hepsi bu. Kendine yaşına uygun olan bir erkek arkadaş bulursan daha iyi olur. En azından erkek arkadaşınla ya da aşık olacağın kişi ile aranda en fazla 7-8 yaş fark olsun. Yoksa çok sorun yaşarsın ilişkide. Dışardan güzel görünebilir sana. Adam çok yakışıklı ve popüler de olabilir ama bu bir ilişkiye girmek için yeterli şeyler degil. Bence sen kendini gerçekleştirmeye ver kendini.bak ne güzel bir yerde çalışıyorsun,kendi paranı kazanıyorsun. Hayatı güzel yaşamaya bak doğru kişi zaten ansızın bulur seni:)

Bir kere daha çocuk sayılacak yaştasınız adam ise 33 yaşında. Sizi de görebileceğini dikkat edeceğini sanmıyorum ayrıca Afra Saraçoğluna benzemeniz ne alaka illa güzellikle mi oluyor bu işler belki aklı hala ayrıldığı sevgilisindedir. Yaş farkı var bir kere ciddi anlamda. Ne yapabilirsiniz ki dikkatini çekerseniz kendisi gelip konuşur zaten özgüveni yüksektir ama o kadar genç birini isteyeceğini de zannetmem o belli bir olgunlukta sen ise daha havai daha aklı havada birisin bence çok umutlanma ondan hoşlanan çook kişi vardır ki kendisi de gayet farkındadır

Burda ki herkese katılıyorum. Ama öyle birşey ki çık git kalbimden diyemiyorum. Yaş farkının da bilincindeyim. Çıktığı kızı da gördüm görüyorum da tam kokooş.Bense sacini tepeden toplamış makyajsız tm bir çocuk. Ara verildi hala kızlar etrafında ben içecek servis yapıyorum. Beni görmesi imkansız o gözle bakması imkansız. Kızın biri omzuna dokunuyor tam nefretlik çocukça heycan da olsa bunu suanyaşamak istiyorum. Şarkıda isticem yanına gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…