Nasil dogacak bebeğim 😥

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim

Öncelikle geçmiş olsun, herşey Allah tan.
Oğlumun kalbi de delikti doğduğunda. Zaten tüm bebeklerin kordon bağı geçtiği için delik doğar, ama benim oğlumunki olması gerekenden fazlaydı. Sıkıntı olmadı zamanla düzeldi, korkmayın sizde.

Ben hamileyken down sendromlu olma ihtimali yüksek demişti doktorum 3lu testimiz riskli diye...
Şuan evladim 4 yaşında şükür hiçbir problemi yok...
Stres yapma ve dua et canım InşAllah noksansız sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına.

Inşallah düşündüğünüzden daha saglikli olur. Yaradana sığının bolca dua edin,tevekkül edin.

Öncelikle cokkkkkk geçmiş olsun.Sakın moralini bozma,negatif asla düşünme.İnan herşey beyinde bitiyor.Hem ne belli doktorun dediklerinin olacağı.Belkide sağlıklı bir bebek olarak alacaksın kucağına.Etrafimda cokkk var böyle,rahatsız denilip ,sapasağlam doğan bebekler.Ha Allah korusun sağlık problemi olacaksa da sen onun annesinin.O senin meleğin,biricik mucizen.Onu okşa,sev, konuş.Su an seni hissediyor.Onu beklediğini,çok sabirsizlandigini,çok sevdiğini söyle.Dua et bol bol.Rabbim ikinizide sagliklica kurtarsın Güle güle büyüsün

Evlatla imtihan çok zor, Rabbim sağlık versin. Kalbi düzelecektir inşallah büyüdükçe.
İçini ferahlatmaya çalış. Benim beveğimin kalbinde opak görüntü olduğu söylendi. Down srbdtomlu olabileceğini söyledi doktor. Başta çok üzüldüm. 2 küçük çocuğum var yaşadığım sıkıntılarla nasıl bakacağım öyleysr diyeçok üzüldüm. Sonra dedim onunla imtihan etme Rabbim ama edersen de güzel olanı o olacaktır. Sakinleştim.
Bebeğim için sakin olmalıyım dedim. Sen de bebeğin için sakin olmalısın.

su olayını bir arkadaşıma da dediler
sonradan öğrendik ki genetikmiş arkadaşım için de demişler annesine
zamanla azalıyormuş çok şükür arkadaşımın bebeği 1.5 yaşında ve çok zeki maşallah.
öncelikle içinizi pozitif enerjiyle doldurmaya çalışın.

Allahım sağ sağlım kucagınıza almayı nasip eder inşallah sağlıklı bir deşilde doğar yavrunuz. Bol bol dua edin

Merhaba canim , öncelikle bu endişelerin normal ve sağlikli bir dogum yapan kadinlarda da ilerde yasanabilecek sorunlar. Kim garanti verebilir cocugun 1 yaşinda düşüp yürüyemeyecegini ?
Ya da 5 yaşına gelipte kalbiyle ilgili sıkıntı çıkmayacagına ?
Nice sağlikli bebekler dünyaya geliyor daha sonradan hasta oluyor, yürüyemiyor , konuşamiyor vs.. Allah onlara oncelikle şifa versin

Ama biz kader deyip geçiyoruz bu olaya yaşanılacaksa yaşanilacaktir otesi yok.. Bunlar her kadının başına gelebilecek şeyler allah evlaatlarimizi korusun.
Ama nice bebege anne karninda bu teşhisler konulmuş sapasaglam bebekler dogmuştur.. insallah sizinkide onlardan biri olacak lutfen kendinizi ve bebeginizi strese sokmayin...

Ben de 5 haftalık hamileyim yeni ogrendim.okuyunca çok korktum suan zaten nasıl olur diye düşünüp durruyorum Allah herkese sağlıklı evlat nasıp etsin dua edeceğiz sadece

Rabbim sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sizin için dua edeceğim. Kalbinizi ferah tutmaya çalışın, siz iyi olun ki bebeğinizi 40 haftaya kadar karnınızda tutabilin. Daha çok vakit varmış, kalbindeki delik vs kapanabilir. Allah sağlık, sıhhat versin, güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Evet genelde bebeklerin kabinde delik olur ve dogumdan sonra kapanir ama bu bebegimin kalbinde ki delik buyukmus ve kendigininden kapanma ihtimali dusukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…