Ben hamileyken down sendromlu olma ihtimali yüksek demişti doktorum 3lu testimiz riskli diye...Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Inşallah düşündüğünüzden daha saglikli olur. Yaradana sığının bolca dua edin,tevekkül edin.Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Evet genelde bebeklerin kabinde delik olur ve dogumdan sonra kapanir ama bu bebegimin kalbinde ki delik buyukmus ve kendigininden kapanma ihtimali dusukmusNasıl yani ne dedi hangi hastaktan şüphelendi? Bebekler doğduğunda çoğunun kalbi delik olur nüyük bir kısmının ilk 1 senede kendiliğinden kapanır.sağ salim kucağınıza lın inşallah sorunsuz doğar yavrucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?