Nasil dogacak bebeğim 😥

Benim kardesimede 3.ayinda nerdeyse down sendromu dediler
Bir sürü işleme istediler
Bizimkiler çok telaş oldu ama yapacak bişey yoktu
Şuan yigenim 5 yaşında Allah'a şükür hiçbir sıkıntısı yokmuş
Bence bu doktorlar herhangi bir tedavisi yoksa çokta korkutmamali
Ama onlara normal geliyor
Tak tak söylüyorlar .halbuki daha anlaşılır anlatsalar belki insanlar rahatlayacak
Birde benim kizimada doğduğunda kalbinde delik var dediler ama sorun yok diye belirtti
9 yaşında geçenlerde kalbim hızlı çarpıyor dedi
Kardiyolojiye götürdüm
Normal olduğunu bazı çocuklarda kapanmadigini söyledi 2 senede bir kontrol ettirin önemli bişey değil dedi

Çok büyük geçmiş olsun hiçbir bilgim yok fakat benim eşim çocukken okulda maraton koşusuna katılıyor ki hep birinci gelirmiş bu yüzden üstünde durmuslar neyse sonra bi yerde burnundan kanlar gelmeye başlamış ve galiba bayilmis onu çıkarıp hastahaneye goturmusler orda da öğrenmişler ki kalbinde delik var ve doktor demiş 18 yaşına gelince düzelir bi sıkıntı olmaz şuan 32 yaşında stresten başka bi sıkıntısı yok bi de her soylenene kulak asmayın ama şimdiden de gelecek olumsuzluklara karşı kendinizi guclendirin

İşte al sana doğuma kadar stres sebebi
Çok düşünme canım
Artık bebeğinde büyümus sonuçta sen düşünsene dusunmesende olacak Olan olur
Onun için keyfini bozma çünkü böyle saçma sapan teşhis koyup .doğan çocuklarda herhangi bir problem olmayışını çok gördüm duydum.sen dua et .
Başka bir Dr daha görün ama böyle bir şeyden bahsetme bakalım aynı şeyi soyleyecekmi

18 yaşına kadar geçermiş ama çok fazla yorulmamasina dikkat edin özellikle koşmalı durumlara

Okulda atletizm yarışmaları filan yapılıyordu
Tamam daha dikkat edicem tesekkurler
Aynı olay eşimin başına da geldi atletizm yarışmaları çok efor, burundan kan gelmesi ve yanlış duymadiysam bayılma. Ama çok önemli bişey değilmiş şuan 32 yasnda

arkadaşımın bebeğine de şuan rahatsızlığını hatırlamıyorum ama aldırmaları konusunda doktordan baya ısrar geldi hatta heyete meyete girdiler tıp fakultesinde...
karı koca dediler ölecekse de doğunca ölsün biz sebep olmayalım.. Allaha şükür gram sorun yok bebekte şuan 2 yaşında...
Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğinize sağlıkla gelsin inşallah.. Bol dua edin size de dayanma gücü bol sabır diliyorum....

Allahin izniyle saglikla alin insaalalh bebeginizi kucaginizz

sapasağlam kucağıma alığım kızıma doktor inatçı sarılığından dolayı ya gerizekalı olur yada ölür dedi,gözümün içine bakarak.15 günlük lohusaydım dünyam karardı.kızım şu anda 5 yaşında çok şükür.cıvıl cıvıl aklı başında bir minik prenses.oğluma hamileyken doktor bu kese bozuk kalbi atmaz gel biz bunu alalım dedi,eve dönene kadar sokakta ağladım,3 hafta gitmedim doktora.9 haftalıkken sesi açayımda dinle bebeğinin kalbini diyince doktor,sevincimi var sen düşün.başka bir doktora daha git,stres yapmamaya çalış.evet doktorlar çok okuyor çok biliyor ama her dedikleride doğru çıkmıyor.dualarım seninle,her şey çok güzel olacak eminim.

sapasağlam kucağıma alığım kızıma doktor inatçı sarılığından dolayı ya gerizekalı olur yada ölür dedi,gözümün içine bakarak.15 günlük lohusaydım dünyam karardı.kızım şu anda 5 yaşında çok şükür.cıvıl cıvıl aklı başında bir minik prenses.oğluma hamileyken doktor bu kese bozuk kalbi atmaz gel biz bunu alalım dedi,eve dönene kadar sokakta ağladım,3 hafta gitmedim doktora.9 haftalıkken sesi açayımda dinle bebeğinin kalbini diyince doktor,sevincimi var sen düşün.başka bir doktora daha git,stres yapmamaya çalış.evet doktorlar çok okuyor çok biliyor ama her dedikleride doğru çıkmıyor.dualarım seninle,her şey çok güzel olacak eminim.

Lütfen üzülme bolca dua ett inslalah sağlıklı rahat bir şekilde doğar kardeşim ...üzülürsün sütünde az olur... tevekkül etmene yardımcı olacak kitaplar oku istersen onerebilirim Allah yardımcın olsun

Tskler fark edilmedi ikili testimde ayrintili ultasonda gayet iyidi.simdi mr sonucunu baska bir dr gonderdik onun yorumunu bekliyoruz

Darisi basimiza ins

Kalbindeki delikten cok bu bir iki bulgunun bir sendrom yaratma ihtimalinden korkuyorum olcum raporu var.kalbinde ki deligin zihinsel yada fiziksel bir sikinti yaratmayacagini biliyorum

Biz o testleri yapmadik acikcasi.bebegin cok buyudu dogmasini bekleyip gormeyi dusunduk..

Tskler haklisiniz.olacagi varsa bir sekilde yine olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…