Nasil dogacak bebeğim 😥

testleri yaptırmayı neden reddettiniz ki?
Bir sikinti olsa bile genetiginde yapilacak bir sey yok ki (7 aylik bebegime nasil
Kiyarim )sadece dua edip saglikla dogmasini beklemekten baska.amac riskini ogrenip gebeligi sonlandırmaya kadar gider

Amin ins

Şuanda 20 aylık olan bebegım hamıleyken onda da beyinde su bırıkımlerınden bahsettiler 26.haftada gectı ancak hıc gormemek gerekirdi down send. Olabılır yinede bir ihtimal diyerek kagıt ımzalattılar.rısklı gebelik uzmanına gittim ben hep, Cem Batukan doktorumun adı aklında olsun. Bir baktırın derım kalbindeki delige gelınce ben bu sektor de calısıyorum hangi tip deliğin adını soyleyebılırmısın

Bizim yakınımızın bebeği içinde öyle dedi birçok doktor hasta dogucak bakıma muhtaç olucak dediler hamileliğin sondırılması gerekmiş ama annesi kıyamadı ne gelirse Allahtan kabul ederim dedi doğdu suan 3 yaşında ve çok sağlıklı iç birseyi yok inşallah sizinkide öyle olur.

Bende riskli gebelige gidiyorum.deligin adi hakkinda dr hanim bi bigi vermedi

Amin ins tek duam bu

Saglikli kucagina almayi nasip etsin allah..

Sizin elinizde belge yok mu sonuc olarak. Deliğin tipinene göre kalıcı mı gecıcı mı olacagı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Olcumu de vardır, ancak hıc bir doktor daha dogmadan takip etmeden amelıyat mı olacak bilemez. Hangi sehırdesınız? Sunu soylıy m kalpteki delik onu zihinsel bir engel yaratmaz fiziksel olarak ta cok ciddi degılse delik amelıyat olana kadar normal devam eder kac tane insan var delikle yasıyor lar

Canım çok geçmiş olsun.Başımdan benzer sıkıntılar geçti seni çok iyi anlıyorum.Ama bu bir sınav.Allaha olan inancından ve dua etmekten asla vazgeçme. O neylerse güzel eyler kardeşim.Bebeğine sıkı sıkı sarıl.Herşey sizin için hayırlı ve güzel olur inşallah

27.haftaya kadar farkedilmedimi bunlar stres yapmayın başka doktora gidin böyle durumlarda olup sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var mevlamın mucizeleri bitmez bol bol dua okuyup netten yusuf suresini dinleyin umuyorum ki çok sağlıklı bi bebek dünyaya gelecek inşaAllah

Rabbim tum bebekleri korusun. Insallah tum hamileler saglikla hayiirlisiyla kucaklarına alirlar meleklerini.

Canınızı sıkmayın dua edin Allaha sığının. Doktorlar daha negatif konuşurlar genelde en kötüsünü söylerler. Bebeğiniz sağlıklı bir sekilde doğar insallah

canim benim bebeklerin cogu kalbi delil doğar. esimin bi akrabasının bebeği de kalbi delik doğdu zamanla kendiliğinden kapandi. kapanmayanlar da olabiliyor ancak onun da tedavisi var. bi de bu işler hiç belli olmuyor çok ağır kalp rahatsızlığı var dogarkenden operasyon gerekiyor denen bebekler sapasağlam dogabiliyor bizzat sahidim. insallah senin yavrun da sapasağlam doğar saglikla buyur.

Diğer durum için allah sağlık versin insalah kalbi ile alakalı da bebeklerin çoğu kalbinde delikle doğuyor ve çoğu 1 yaşına kadar kapanıyor inş sizinki de böyle bisey dır kapatmasa bile üzülmeyin büyük bir ameliyat değil o kardeşim de oldi yarim saat sürüyor.

Birde bana da hamile iken neler neler dediler hidrosefali olma ihtimali var yok karin çevresi küçük yok gelişme geriliği var kaç gün boyunca ağlamaktan bir hal oldum sonra kendime geldim kendime de bebeğime de zarar veriyorum böyle ama bebeğim çok sağlıklı doğdu çok şükür

Genelde bu haftalarda olur zaten. 35 haftada bile farkedilen var.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Her bebek kalbi delik doğarmış zaten, sonradan kapanıyormuş, bizim de öyle oldu, daha özel bir durumsa Doğumdan sonra takip edilir zaten.
Ne kadar yazsakta üzüleceksiniz ama kimse bilemez , doktorların sağlıklı dediği ne çocuklar farklı doğuyor, sağlıksız dediği gayet sağlıklı doğuyor.

Allah bebeğinize şifa versin, size de güç kuvvet sabır versin öncelikle sizin iyi olmanız lazım ki bebeğiniz de sizden güç bulsun, inşllh söylenenler bir ihtimal olarak kalır sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza, olmasa da rabbimden diyip sabretmekten başka çare yok zamanla daha iyi olacaksınız

Düşünmemeye çalışın lütfen kendinizi meşgul edecek işler yaratın. Yeğenim için Amerika’ya kalıtım test örneği dahi gönderdiler onbinlerce tl ödeyip. Çünkü Türkiye’nin ilk beşindeki tüm doktorlara gittiler ve hepsi de ya zeka özürlü, ya yürüme engelli ya eli olmayan ya bacağı kısa olan bir çocuk olacak ama normal olmayacağı kesin dediler.
Yeğenime iki ay önce deha teşhisi kondu. Vücut bütünlüğü tam olduğu gibi sıradan kreşlerden alıp butik üstün zekalılar okuluna kayıt ettirdiler. O dokuz ay geçmek bilmedi ama bilim yanılabilir unutmayın.
Benim kız kardeşim ise yürüme engelli olarak dünyaya geldi. Ama ultrasonda herşeyin normal olduğu söylenmişti. Şu an 24 yaşında. Geçen gün bir yazı gördüm mutluluğunuza on üzerinden puan verseniz kaç verirsiniz diye. Yeni-sekiz falan verdim kendime. Kız kardeşime sordum dokuz dedi :)
Yani, herşey olacağına varıyor. Ve insan evladı herşeye uyum sağlama kabiliyetine sahip oluyor. Gönlünüzü serin tutmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…