- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Bir sikinti olsa bile genetiginde yapilacak bir sey yok ki (7 aylik bebegime nasiltestleri yaptırmayı neden reddettiniz ki?
Amin insÖncelikle cokkkkkk geçmiş olsun.Sakın moralini bozma,negatif asla düşünme.İnan herşey beyinde bitiyor.Hem ne belli doktorun dediklerinin olacağı.Belkide sağlıklı bir bebek olarak alacaksın kucağına.Etrafimda cokkk var böyle,rahatsız denilip ,sapasağlam doğan bebekler.Ha Allah korusun sağlık problemi olacaksa da sen onun annesinin.O senin meleğin,biricik mucizen.Onu okşa,sev, konuş.Su an seni hissediyor.Onu beklediğini,çok sabirsizlandigini,çok sevdiğini söyle.Dua et bol bol.Rabbim ikinizide sagliklica kurtarsınGüle güle büyüsün
Bende riskli gebelige gidiyorum.deligin adi hakkinda dr hanim bi bigi vermediŞuanda 20 aylık olan bebegım hamıleyken onda da beyinde su bırıkımlerınden bahsettiler 26.haftada gectı ancak hıc gormemek gerekirdi down send. Olabılır yinede bir ihtimal diyerek kagıt ımzalattılar.rısklı gebelik uzmanına gittim ben hep, Cem Batukan doktorumun adı aklında olsun. Bir baktırın derım kalbindeki delige gelınce ben bu sektor de calısıyorum hangi tip deliğin adını soyleyebılırmısın
Amin ins tek duam buBizim yakınımızın bebeği içinde öyle dedi birçok doktor hasta dogucak bakıma muhtaç olucak dediler hamileliğin sondırılması gerekmiş ama annesi kıyamadı ne gelirse Allahtan kabul ederim dedi doğdu suan 3 yaşında ve çok sağlıklı iç birseyi yok inşallah sizinkide öyle olur.
Saglikli kucagina almayi nasip etsin allah..Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
27.haftaya kadar farkedilmedimi bunlar stres yapmayın başka doktora gidin böyle durumlarda olup sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var mevlamın mucizeleri bitmez bol bol dua okuyup netten yusuf suresini dinleyin umuyorum ki çok sağlıklı bi bebek dünyaya gelecek inşaAllahSuan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
canim benim bebeklerin cogu kalbi delil doğar. esimin bi akrabasının bebeği de kalbi delik doğdu zamanla kendiliğinden kapandi. kapanmayanlar da olabiliyor ancak onun da tedavisi var. bi de bu işler hiç belli olmuyor çok ağır kalp rahatsızlığı var dogarkenden operasyon gerekiyor denen bebekler sapasağlam dogabiliyor bizzat sahidim. insallah senin yavrun da sapasağlam doğar saglikla buyur.Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Diğer durum için allah sağlık versin insalah kalbi ile alakalı da bebeklerin çoğu kalbinde delikle doğuyor ve çoğu 1 yaşına kadar kapanıyor inş sizinki de böyle bisey dır kapatmasa bile üzülmeyin büyük bir ameliyat değil o kardeşim de oldi yarim saat sürüyor.Suan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Birde bana da hamile iken neler neler dediler hidrosefali olma ihtimali var yok karin çevresi küçük yok gelişme geriliği var kaç gün boyunca ağlamaktan bir hal oldum sonra kendime geldim kendime de bebeğime de zarar veriyorum böyle ama bebeğim çok sağlıklı doğdu çok şükürSuan 31 haftalik hamileyim 27. Haftada normal dr kontrolumde bebegimin kafasında su oldugunu soyladi dr. Sonra hemen mr cektirdik ve yuruye bilecegini ama sorunlu olabilir bi ihtimal dedi.testler onerdi kabul etmedik.ve kardiyolojide bebegimin kalbimin delik oldugunu ogrendim.....buyudugunde ameliyat gerekirmis...ve simdi su haftalar nasil gecicek bebegimi saglikla kucagima alabilecekmiyim bilmiyorum normal yuruyecek mi konusa bilecek mi zeka sorun olacakmi gelisimi normal mi olacak bilmiyorum.ne gelirse basla goz ustunu Rabbim verdi...ins gucu kuvvetide verir yada ins saglikla hic bi seyi olmadan dogar melegim
Genelde bu haftalarda olur zaten. 35 haftada bile farkedilen var.27.haftaya kadar farkedilmedimi bunlar stres yapmayın başka doktora gidin böyle durumlarda olup sağlıklı bebek dünyaya getiren çok kişi var mevlamın mucizeleri bitmez bol bol dua okuyup netten yusuf suresini dinleyin umuyorum ki çok sağlıklı bi bebek dünyaya gelecek inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?