- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Açıkçası hatalar yaparak şuanki kendim oldum…Merhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Psikolojik manevi maddi her konuda lütfen dertliyim. Doğru bi insan nasıl olunur. Bir kadin nasıl olmalı.
Sizin kendinizi cahil hissetmenizi sağlayan bir ortam veya kişiler var ve sizi üzmüşler sanırım. Herkesin bilgisi bambaşka olabilir . Böyle düşünmeyinMerhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Psikolojik manevi maddi her konuda lütfen dertliyim. Doğru bi insan nasıl olunur. Bir kadin nasıl olmalı.
Başta okuluma borçluyum. Sonrada düşe kalka kendi ilgi alanımda iş ve kurslara giderek geliştirdim. Sizi tanımıyoruz sonuçta şunu yapın demek yanlış olur. '' Ne kadar salağım '' ile başlayıp '' helal olsun bana be '' ile devam ettiğim günlerim oldu. Benim bu hayatta gitmediğim kurs kalmadı ama olay sadece kursta değil işte. Nasıl üniversiteye gitmek yeterli olmuyor o bölümde kendini geliştirmek için araştırmalar yapıp tecrübe sahibi olman gerekiyorsa buda öyle.Merhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Sizin en başta kendinize güven sorununuz var sanırım.Kendinize öncelikle haksızlık etmeyin.Nasıl bir çevreniz,aileniz , arkadaş grubunuz var bilmiyorum ama öncelikle kendinizi eksik gördüğünüz yer neresi onu ortaya koymanız lazım.Akademik bir bilgiden mi yoksa sosyal hayata adapte olmada sıkıntımı. Çevrenizde güvenebileceğiniz insanlar varsa iletişim kurun.Hepimizin eksiklikleri var ama kendimize değer vererek giderebiliriz diye düşünüyorum.Ben çok cahilim cümlesini kendinizle baş başa iken bile kullanmayın.Bol şansMerhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
bilgi sınırsızdır yani hepimiz herşeyi ömrümüzce öğrenemeyiz öğrenmenin asla belli bir sınırı ve standardı yoktur bende 28 yaşındayım öğrenmeye açım okuyun gezin araştırın sosyalleşin kendinizi sevin ve bu zamana kadar yaşadıklarınız size ders olsun olumlu olumsuz herşey dahil bu dediklerime farklı insanlar tanıyın yaşça büyük insanların öğütlerini yaşanmışlıklarından feyz alın. hobiler edinin OKUMAKLA ALAKASI YOKTUR GELİŞMİŞLİĞİN BİLGİ SAHİBİ OLMANINKızlar yüzmeye yazildim ama kendimi çok ihmal etmisim. Evet 27,yaşındayım ama.kendimi düzeltmem lazim .. Sakinleşmek lazim . resmen açıdan zevk aldığım bi hayatım var.
Dogru insan miyim bilemem ama universiteyi ailemden uzakta okumak beni kendime guvenmem konusunda cok gelistirdi. Zor zamanlar atlattim, basimin caresine baktim ve her sorundan biraz daha guclenerek ciktim. Ve okurum, cok fazla okurum.Merhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Cahillik herbirimizde birer tutam var ,işe kendini sevmekle basla kendini seversen gerisi kendiliğinden gelir zatenMerhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
Bence doğru diye bir şey yok. Birilerine göre doğru olmaya çalışma.Merhaba arkadaşlar ben çok cahil birisiyim. Ciddiyim. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?