Nasıl düşünmem gerek bilemedim

MELEGIMKADIRIM

gülüm
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
8
1
3
Ankara
mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım ve bir sorunum var eşim bugün bana bişey anlattı şimdi eşimin çalıştığı dükkanın yan tarafında ki dükkanda çalışan bir arkadası var adam evli ama konuştuğu başka kızlarda var her neyse bu kızlardan biri sabah bunların yanına gelmiş ve eşim içerdeyken arkadasına demişki benim bi kız arkadasım var arkadaşına yani eşime çıkma teklif etmiş benim eşim adamın ağzının payını vermiş ama benim içime dert oldu kusura bakmayın yazım hatalarım oldu şimdiden hepinize teşekkürler:ssz:

mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım ve bir sorunum var eşim bugün bana bişey anlattı şimdi eşimin çalıştığı dükkanın yan tarafında ki dükkanda çalışan bir arkadası var adam evli ama konuştuğu başka kızlarda var her neyse bu kızlardan biri sabah bunların yanına gelmiş ve eşim içerdeyken arkadasına demişki benim bi kız arkadasım var arkadaşına yani eşime çıkma teklif etmiş benim eşim adamın ağzının payını vermiş ama benim içime dert oldu kusura bakmayın yazım hatalarım oldu şimdiden hepinize teşekkürler:ssz:

eşiniz öyle adamlarla arkadaşlık etmesin....sakın sakın bırakmayın...
o arkadaşının yaptığını normal görecek belki zamanla...hani diyorla kötülüğe yaklaşmayın bile...eşiniz size anlatmış dürüst davranmış ama devamı olmasın bu işin.
bilirsinizki kötü arkadaş herşeye sebeptir......

Ben de konusmamasını istedim zaten adam içki icer böyle kadinlar var etrafinda zaten sinir oluyordum ınan simdi dukkani basina yikasim gedı benım esim namazinda niyazinda kendıde bıliyor nasil olmasi gerektigini ama etrafinda böyle insanlar olunca gelde için rahat olsun

Back
X