Nasıl düşünsem karar veremedim?

Bana biraz aklınca korkutup haklı olduğunu söylememi bekliyor ben kabullenincede üç buçuk oluyor :KK70:gibi geldi ama bilemedim daha tarafsız olması için sizlere sordum oyüzden
Sende kabullenmemeye devam o zaman fazla yüz verme. Öyle seni korkutup tırsıtacağını sanmasın:KK51:

İnanırmısınız buluşacağımız günün bir önceki akşamı kafamda 3,4 sayfalıl senaryo kuruyorum buluşunca aklıma bile gelmiyo tam yanından ayrılıyorum konuşucaklarımı unuttum diyorum. :KK70:
:D Bizde de öyle oluyordu gelince o kıkırdıyor ben kıkırdıyorum sonra barıştık bitti gitti

Psikolojik baskı uyguluyor sanırım çünkü ne barışmak istiyo ne bi güzel kelime ediyo anladığım kadarıyla bide sizin ilginizi ters tepiyo

Biraz daha edebildigin yere kadar idaret et bacım baktin olmuyor bidaha bakma yol ver napacan sen perişan olursun enişte beye bişiy olmaz sen bitersin

O zaman düzelteyim adam sinirini bayağı sizden alıyor gazınıda alamıyor duramıyorda...
Umarım en kısa sürede düzelirsiniz ya da güzel bir başlangıç yaparsınız yoksa cidden sizde sinirlilikten nasibinizi alacaksınız gibime geliyor.
Ben sinirden stresten nasibimi aldım, beniö ilişkimi anlatmış sanki...ilk tartışmalarda sorf konu kapansın diye özür diliyodum
Sonra susayım dedim,ben duvara mı konuşuyorum dedi
Telefonu kapatalım dedim kapatmıyorum,sen mi karar vereceksin dedi
Böyle böyle devam ederken bende sinirlenmeye başladım,şimdi yolun ortasında telde bağırıyorum,sinirlerime hakim olamaıyprum ve bu normal gibi geliyo. :(
Telefonu yüzüne kapatsam 50-100 arama,ben açana kadar, bi o kadar da mesaj
Açtıktan sonrada ben nasıl kapatırmışım vs vs
Hiç ayrılık lafı etmedi,hep ben söyledim ama görmedi,görmek istemedi belkide
Şuan ben sinirli o sinirli
Hayırlısı bakalım A Abc1230

Kaybetmekten korktuğunu söylemeniz hoşuma gitti:KK48:zaten yazmıyorumya daha çok delirip yazıyo bir daha yazma bana diyo 5dk sonra kendi yazıyo ama illa haklılığını kabul ettiricek.aslında konuda şu bir arkadaşımın hareketlerinden hoşlanmadığı için görüşmemi istemiyor zaten çok görüşmüyoruz annemin arkadasının kızı bize geldiklerinde görüyorum sadece bende o akşam ana kızdığım için geldiklerini geç söyledim buna kızdı
Benim en yakın arkadaşımın sevgilisine benzettim huyunu. Gerçi o bile böyle değildi, yani bu kadar sinirlenmesi normal değil :110: Her tartışmada kendini haklı çıkarmaya çalışan biriyle anlaşmak çok zor gerçekten, eğer ciddi bir ilişki içerisindeyseniz bir kez daha düşünün. Ne kadar severseniz sevin bu durum zamanla sevginizi azaltacak. Tabiki ilişkinizi tam olarak bilmediğimizden biz burda yorum yapıyoruz sadece, gerisi size kalmış. :KK51:

Ben sinirden stresten nasibimi aldım, beniö ilişkimi anlatmış sanki...ilk tartışmalarda sorf konu kapansın diye özür diliyodum
Sonra susayım dedim,ben duvara mı konuşuyorum dedi
Telefonu kapatalım dedim kapatmıyorum,sen mi karar vereceksin dedi
Böyle böyle devam ederken bende sinirlenmeye başladım,şimdi yolun ortasında telde bağırıyorum,sinirlerime hakim olamaıyprum ve bu normal gibi geliyo. :KK43:
Telefonu yüzüne kapatsam 50-100 arama,ben açana kadar, bi o kadar da mesaj
Açtıktan sonrada ben nasıl kapatırmışım vs vs
Hiç ayrılık lafı etmedi,hep ben söyledim ama görmedi,görmek istemedi belkide
Şuan ben sinirli o sinirli
Hayırlısı bakalım A Abc1230
Sizin adam gibi konuşup bu ilişkiyi bi hale yola sokmanız gerek...

Aslında siz doğru olanı yapmışsınız ama o sizden bir tepki alamayınca uzattıkça uzatmış. Bitsin mi bitmesin mi karar verememiş hatta ayrılalım diyince de pişman olmuş gibime geldi :KK54:

Back
X