- 1 Nisan 2020
- 30
- -17
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliyizdettli
-
evet biraz öyle olucakNapalim bir cana nasıl kiyacaginiz hakkında fikir mi verelim?
ya kardesim bos yapmada öneri sunVirüsten sebep can korkusuna dışarı çıkamıyosunuz ama bi cana nasıl kıyarım diye soruyorsunuz burada...
yok ciddiyim ben reisTrolluyorsunuz milleti resmen
Ben öneri sunamam hiç bi aklı başında insanın da bi önerisi olmaz bu konudaya kardesim bos yapmada öneri sun
düzgünce yazdıgın icin düzgünce cevap vericem.daha 19 yaşındayım neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdim bilmiyorum ama doğurursam ne yanımda duracak bir sevgilim ne de yanımda duracak bir ailem kalırneden böyle olmasını istiyorsun bak ani bir sinirse inan ki geçecek .. rabbim sana bir mucize vermiş iyi düşün ..evlilik dışı mı bilmiyorum ama inan ziyan edeceksin kendini de bebeğini de
evli olsam bende çocuğm olsun isterdim :)Çok üzücü .. Burda bebek sahibi olmak isteyen o kadar çok kadın var ki kimse size bebeği nasıl düşüreceğinizi söylemez yanlış siteye geldiniz . Google da aratın daha iyi .
Vardır bi sebebin ..keske bi guc olsada o bebek benim rahmimde olsa suan3-4 haftalık bebegi evde ne sekilde düsürebilirim..Virüsten sebep doktora gidemiyorum yoksa düsük hapı tedavisi baslaticaktim ama yapıcak bir sey yok.Allah için de saçma sapan yorumlar yapmayın öneri sunun
valla keske benden alip sana verebilsem kardesim..Vardır bi sebebin ..keske bi guc olsada o bebek benim rahmimde olsa suan
birisinin yazdıgı şeye yorum yaptım sebebini okuyunDikkate almayın ya dalga geçiyor resmen
Ah be kuzum ziyan etmişsin kendine ama burda cevap alamassın başka bir yerde araştır .. cok üzüldüm adına KESK’e olmasaymış oyle ..düzgünce yazdıgın icin düzgünce cevap vericem.daha 19 yaşındayım neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdim bilmiyorum ama doğurursam ne yanımda duracak bir sevgilim ne de yanımda duracak bir ailem kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?