Nasıl düşürebilirim...

Rahat rahat soryolar bi de ya. Vicdan diye bişe yok galiba. Ömür boyu katil olarak yaşicaksınız ve o suçluluk duygusunu yaşicaksınız hep. 6 aylık bi bebeği öldürmekle anne karnında öldürmenin hiç bi farkı yok. Haberiniz var mı bundan ?

Burda kimse senin halinden anlamaz cunku burdaki bir cok kadin anne olabilmek icin yillarini malini mülkünü sagliklarini vermis insanlar.
doguramiyorsam eger düsürmek istiyorsam 1den100e kadar sebebim olabilir.ki bu zaten benim hayatım sadece bir öneri istedim he

ay kusura bakmayın ama gercekten kafasız falansınız herhalde altta dediğim gibi ne yapıyım 19 yaşında yaptığım bir hatanın bedelini çocuk doğurarak mı yaşıyım? ailemi de yanımdaki insanları da kaybedeyim?

doguramiyorsam eger düsürmek istiyorsam 1den100e kadar sebebim olabilir.ki bu zaten benim hayatım sadece bir öneri istedim he
Yalnis yerdesin bacim burda evlat sahivi olmak isteyenler birbirlerine destek olur fikir verir oneri ister.dusurmek icin istersen 1 milyon sebebin olsun.korunma diye bisi duymamissin belliki.

Evde kendi kendine bir şey yapamazsın özel bir hastanenin kadın doğumu ile görüş gider muayene olursun

Yalnis yerdesin bacim burda evlat sahivi olmak isteyenler birbirlerine destek olur fikir verir oneri ister.dusurmek icin istersen 1 milyon sebebin olsun.korunma diye bisi duymamissin belliki.
diyorum zaten neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdimm been bilmiyorum

Sen buradaki insanları daha fazla üzmek için mi yazdın açtığın konuya bak açtığın alana bak sende biliyorsun ki burda sana kimse şöyle yaparsan düşürürsün diye bir öneride bulunmayacak. Gerçekten amacın ne senin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…