- 1 Nisan 2020
- 30
- -17
- 1
- 24
- Konu Sahibi dertliyizdettli
-
düsünmüyo degilim :d durum o kadar ciddi deAbv trollü. Kendinizi pencereden atarsanız muhtemelen bebek de düşer. Deneyin bence.
Deneyin haber verin bekliyoruz sonuçları.düsünmüyo degilim :d durum o kadar ciddi de
keske.insanlar direk yok katil misin yok şu musun bu musun.abi insanın halinden de anlamıyorlarAh be kuzum ziyan etmişsin kendine ama burda cevap alamassın başka bir yerde araştır .. cok üzüldüm adına KESK’e olmasaymış oyle ..
Burda kimse senin halinden anlamaz cunku burdaki bir cok kadin anne olabilmek icin yillarini malini mülkünü sagliklarini vermis insanlar.keske.insanlar direk yok katil misin yok şu musun bu musun.abi insanın halinden de anlamıyorlar
yuhhh süper cidden hemen deniyim amkSimdi once bir koltuga otur. Derin bir nefes al. 9 ay kadar bekle. Biraz sancili olacak ama 24 ila 48 saat arasinda kendi kendine duser.
Lafını bil de konuş,kimse buna fikir falan vermesin ...ya kardesim bos yapmada öneri sun
doguramiyorsam eger düsürmek istiyorsam 1den100e kadar sebebim olabilir.ki bu zaten benim hayatım sadece bir öneri istedim heBurda kimse senin halinden anlamaz cunku burdaki bir cok kadin anne olabilmek icin yillarini malini mülkünü sagliklarini vermis insanlar.
Doğruya doğru. Sorumsuzluğun bedelini o masum can ödicekse söylerler canım. Ay vah vah üzüldüm felan demezler denmez çünkü.keske.insanlar direk yok katil misin yok şu musun bu musun.abi insanın halinden de anlamıyorlar
ay kusura bakmayın ama gercekten kafasız falansınız herhalde altta dediğim gibi ne yapıyım 19 yaşında yaptığım bir hatanın bedelini çocuk doğurarak mı yaşıyım? ailemi de yanımdaki insanları da kaybedeyim?Rahat rahat soryolar bi de ya. Vicdan diye bişe yok galiba. Ömür boyu katil olarak yaşicaksınız ve o suçluluk duygusunu yaşicaksınız hep. 6 aylık bi bebeği öldürmekle anne karnında öldürmenin hiç bi farkı yok. Haberiniz var mı bundan ?
Yalnis yerdesin bacim burda evlat sahivi olmak isteyenler birbirlerine destek olur fikir verir oneri ister.dusurmek icin istersen 1 milyon sebebin olsun.korunma diye bisi duymamissin belliki.doguramiyorsam eger düsürmek istiyorsam 1den100e kadar sebebim olabilir.ki bu zaten benim hayatım sadece bir öneri istedim he
Reis mi?yok ciddiyim ben reis
Başgan tedavini nasıl yapacan anlatayım mıdüsük hapı tedavisi
diyorum zaten neyime güvenerek korunmadan iliskiye girdimm been bilmiyorumYalnis yerdesin bacim burda evlat sahivi olmak isteyenler birbirlerine destek olur fikir verir oneri ister.dusurmek icin istersen 1 milyon sebebin olsun.korunma diye bisi duymamissin belliki.
Evet bu senin hayatın kimse senin günahına ortak olmak istemiyordoguramiyorsam eger düsürmek istiyorsam 1den100e kadar sebebim olabilir.ki bu zaten benim hayatım sadece bir öneri istedim he
zaten istedigim sey jinekolaga gidip düsük hapı ile tedavi baslatip bu isi bitirmek ama gidemiyorumEvde kendi kendine bir şey yapamazsın özel bir hastanenin kadın doğumu ile görüş gider muayene olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?