Nasıl düzelicem?

Cok cok gecmiş olsun öncelikle ama sizinki baya baya psikolojik bi sorun olmus
Pıhtı atması olmaz ama ani tansiyon yükselmesi olur eve hırsız girer ne bileyim kafana evde bişey düşer yine olacagı varsa bişey yine olabilir kimsenin garantisi yok ki
Artık sende bir annesin ve bebegin icin saglam durman lazım

Aynen öyle...benim oğlum da 45 günlükken sunnet oldu.hakikaten Allah yardım etti.sunnet olduğu günün gecesi sadece kucağımdan inmedi sabaha kadar emdi.ben 35 yaşında anne oldum ama insan sudan çıkmış balık gibi oluyor daha önce deneyimi olmayan birşey başına gelince.ama annelik de öyle birşey ki yaşayarak öğreniyor ağlatıyor zorlukları.ama dirayetli olmak sart

Aynen öyle yaşın pek bi önemi olmuyor ben 18 yaşında anne oldum aynı tedirginliği ben yaşadım ablam 25 yaşında oldu o benden de daha çok zorlandı zaman 'la insan deneyim sahibi oluyor

Çok geçmiş olsun
Gebelik , doğum bunlar hormonları alt üst eden şeyler . Üzerine ciddi bir rahatsızlık geçirmişsiniz . Birde bebişle birbirinize alışma süreci, bakımı vs derken şuanki çalkantılı duygu durumunuz çok normal . Psikolojik açıdan bir uzmandan destek almayı deneseniz ?

Cok gecmis olsun allah sifa versin tansiyon icin ilac kullanmiyormusunuz. Esinizle araniz nasil annenize bukadar duskunsunuz ,esiniZ sizinle zaman gecirmiyormu acaba.Bende aileme 9 saat uzaklikta gurbetteyim tek basima 2 dogum yaptim biri 30 haftalik biri 35 haftalik ve tektim sadece esim vardi yanimda dogumdan hemen sonra ameliyat olmam gerekiyordu bebegim 3 aylikti ben hastanede yatarken oda esimle yanimdaydi hemde oda hastaydi ustesinden geldik bence biraz guclu olmaya calis sen anne olmussun artik esin ve cocugunla mutlu yasa boyle seyleri kafaya takipta hasta etme kendini

Allah şifa versin. Öncelikle çok zor ouyor bazen insan alışamıyor. Benşm kızımda çok zor bir bebek ti ağla ağla mahvetti beni o ağladıkça ağladım ama bu bir hafta sürdü insan her şeye alışıyor anne yardımı var ya siz ona alışmışsınız ondan biraz zor gelmiş olabilir ama Allah sabrını veriyor geçiyor

Çok teşekkürler doktorum doğum sonrası oldugu için ve Pıhtı bakımından genetik testin negatif çıkmasından dolayı bir daha olmayacağını söyledi. Tansiyon için de ilaç vermiyolar bir türlü. Doktorum anksiyeteden oldugunu söylüyor baş dönmelerimin sebebini. İşte ben korkağın tekiyim. Korkunca küçük tansiyonu 10,5a kadar fırlatıyorum. Allah rahmet eylesin anneciğinize. Ben de diyorum başa çıkabilirsin diye nitekim çok çabalıyorum gram gocunmuyorum çocuguma bakarken ama sonra aşırı içime atmaktan(yok hasta oldu mu çocuk, ya bayılırsam eşim işteyken gibi gibi şeyle düşünüyorum) bi yerde patlak veriyor.

Çok geçmiş olsun. Tedavi süreciniz nasıldı? Felç durumu oldu mu? Evinizde tek mi durdunuz? Bana doktorların hepsi iyiki beynine atmış kalbine ya da ciğerine atsaydı ölürdün dediler. Beynime attığında da felçli kalabilirmişim. Ama onu da ucuz atlatmışım öyle diyorlar. İşin kötü yanı ben pıhtı attığı geceyi çokçok net hatırlıyorum. O yüzden o günküne benzer bi baş dönmesi iç sıkıntısı görme bozukluğu yaşasam eyvah gidiyorum diyorum.

Ah işte bi pozitif olsam. En başından beri kendimi hiç salmadım çocuguma bakmamazlık yapmadım emzirdim. Sütüm kesilmesin diye uğraştım şükür bugünlere geldim. Ölüm korkusu var ben de. Üstüne üstlük eşim yokken evde ölürsem bebeğime nolur diye düşünüp duruyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Dualar en büyük gücüm benim hiç düşmüyor ağzımdan. Eşim çok üzüldü zaten anneme gitmek isteyince. Gerçekten ben kötüyken bebeğim de çok ağlıyor.

Canım benim. Ne güzel büyütmüşsün bebeğini darısı bana inşallah.

Çok teşekkürler. Eşimle sıkıntı Yaşamaya başladım sanırım. Psikologa evlenmeden önce gitmiştim 1 yıl takıntı hastasıydım. Maalesef evimin orda ruh sağlığı merkezi yok. Bakalım annemin orda var gidebilirim belki.

Çok tatlısınız. Benden küçükmüşsün ama maşallahın var :)

Amin, çok teşekkür ederim. Allah yardımcınız olsun çok uzun süre kan sulandırıcı kullanmışsınız, benim de şu an 6 ay oldu 10 gün sonra mr çekilicem bakalım sıkıntı olmazsa bırakıcam iğneyi de. Aynı psikolojideymişiz. Ben de yurtsuz gibiyim. Ama ailem burda haklısınız. Bazen nankör gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…