Nasıl düzelicem?

Çok teşekkür ederim. Aslında anneme çok düşkün değildim( annemi çok seviyorum) ama sağlık sıkıntısından sonra eşimin de paikolojisi bozuldu ve bana kötü davrandı. Bu süreçte annemle çok yakınlaştık annem hep iyi davrandı bana hiç üzmedi beni. Sonra eşimle aram düzeldi o da ses etmedi annemde kalmama. Ama 6 ay bitti diye laf söylemesede suratı düşmeye başladı. Haklı o da ne diyeyim. Arada kaldım ben. Benim em büyük korkum eşim evde yokken bana bi şey olursa bebeğime ne olur korkusu.

Amin, çok teşekkürler. Annem de bebeğim için ben böyle bebek görmedim diyor...Annemle dertleşip arkadaş gibi olmuştuk ondan ayrı kalmak psikolojik olarak mahvetti beni.

Ben gebeliğin süresince kullandım pıhtılaşma bozukluğun varmış.
Tüm hislerinizi anliyorum ve hepsi gececek:)

Ay oyle dusunme ya allah sizi evladiniza bagislasin ins bisey olmaz zor bi durum ama
Doktorlar iyisiniz demis stres yapmayin s

gecmis olsun, ne urkutucu seyler. hic uzerimize kondurmadigimiz neler oluyor hayatta. bence annenize muhtac oldugunuz fikrine fazlasiyla alismissiniz. bi resetlemeniz lazim kendinizi yeniden:)

pskolojik rahatsizliklar lohusalıkta tekrarlıyor bende de anksiyete vardi ...ama cocuguma baglanarak yendim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…