ya tam anlayamadım biraz karışık anlatmışsın mağdur olan bi erkek mi?
benim annem de öyleydi babam 20 yıl bizim hatırımıza tahammül etti yazık etti kendine şimdi öyle üzülüyorumki düzelmez canım çocuk falan olursa onlarada yazık boşansın adam bencede tecrübeyle sbt !
sen anlattıkça birebir annemle babam gözüme geldi aynı ya birebir aynı sorunlar.arkadaşın tedavi görmek istermi peki öfkesiyle alakalı
pek sanmıyorum.aslında kötü biri değildir ama gözü dönüyormuş sinirlenince . bir sürü hakaret etmiş enişteye. hemde bir kez de değil( .şimdide kendini paralıyor.
adam ev senin olsun perişan olma demiş bizimkine. kendine geçici süreli eşyalı bir daire tutmuş. tayini çıkmış gidiyormuş .bizimkide bununla gitme derdinde
pek sanmıyorum.aslında kötü biri değildir ama gözü dönüyormuş sinirlenince . bir sürü hakaret etmiş enişteye. hemde bir kez de değil( .şimdide kendini paralıyor.
adam ev senin olsun perişan olma demiş bizimkine. kendine geçici süreli eşyalı bir daire tutmuş. tayini çıkmış gidiyormuş .bizimkide bununla gitme derdinde
canım; şimdi arkadaşım eşiyle sorunlar yaşamış . hakaretler küfürler etmiş. adam boşanma kararı almş . yani ortada bir mağduriyet var mı kişiden kişiye değişir. ama bu tek bir kez olmamış . bir çok kez kırıcı sözcükler konuşmuş . adamda artık dayanamıyorum diyerek kendine ev tutmuş .
arkadaşımın eşini bende tanırım . hatta teldede konuştum . ama adam bana "babam mezarından kalkıp gelse , ben onu yine boşayacam,siz karışmayın " dedi. arkadaşım ettiği sözlerden pişman ama olmuş bir kere( hemde bir kerede değil bir kaç kere demiş . eşininde zaten tayini çıkmış gidiyor başka yere . arkadaşımda eşiyle barışmak istiyor .
düzelme ihtimali var mı
adam ayrı ev tutup,tayin isteyip gidecek kadar bunaldıysa evet durum bu kadar imkansıza yakın.
ki ayrılmaları en doğrusu.
kafana göre saydır küfürleri,hakaretleri sonra affetmesini bekle.
kimse hakaret ve küfür yemeğe tahammül edemez,etmek zorunda da değil.
Bence hiç zorlamayın, o evlilik zaten bitmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?