• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl düzelir ? yada düzelir mi?

saygı bittiyse evlilik de bitmiştir. evliliği kurtarmak yerine boşanma aşamasında tarafların seviyelerini koruması için (artık ne kadar kaldıysa) arabuluculuk etmenizi öneririm

bende aynını düşünüyorum . arkadaşımın eşi efendi bile davranmış bazı noktalarda. ama bizimki onca laf söylemesine rağmen seviyorum diyor

Son düzenleme:
valla sizin olayınız bana "beni unutma" filmini hatırlattı. Arkadaşınızın bir rahatsızlığı olabilir mi?

Biri diğerine sinirlendiğinde ağzına silah sokuyor, diğeri sinirlendiğinde küfür ediyor saldırıyor. Tüm apartmanı rahatsız edecekleri derecede büyük kavgalar oluyor ve polisler çağırılıyor.. Bu iki insanın bir arada durması tehlikeli..

biraz önce enişteyle yüzyüze konuştum ,

canım arkadaşım durduk yere saydırmamış ama en ufak tartışmada da demedik küfürü bırakmamış, eniştede bunu dövmüş ,hakaret etmiş vs vs .

bir kezinde ben başkasını seviyorum mu demiş,seveceğim mi demiş (sadece adamı sinir etmek için). adam silahı ağzına sokmuş . sonra yalvarmış yakarmışa afffetmiş.enişte diyorki; her çift tartışır ama bunu çirkefleştirmenin anlamı yok, karşıdakini rencide etmenin anlamı yok. bu işin sonu moka gidiyor. tüm olanlara rağmen ben birbirimizle geçen zamanın hatırına ceketimi alıp çıkıyorum,benden bir talebi varsa konuşuruz karşılayabileceğim şeylerse , ama artık yeter ben cinnet noktasına geldim .

acaba başkası mı var diyecem ama adamın o taraklarda bezi yok .

ikiside birbirinden beter,
arkadaşınız maşallah çok saldırgan,bir erkeği kötü yönde tetiklemek için mümkün tüm yeteneğe sahipmiş bravo.
bence hiç zorlamayın.
sevgi olsa bu kadar çirkeflik olmaz,
bu kadar çirkefliğin olduğu yerde de saygı durmaz...
sevgi yok,saygı yok.yürütmenin anlamı ne?

Biri diğerine sinirlendiğinde ağzına silah sokuyor, diğeri sinirlendiğinde küfür ediyor saldırıyor. Tüm apartmanı rahatsız edecekleri derecede büyük kavgalar oluyor ve polisler çağırılıyor.. Bu iki insanın bir arada durması tehlikeli..

benimde aklımdan bu geçti eğer kavgalar bu boyuta gelmişse bir an önce ayrılmaları haklarında daha hayırlı olacak gibi:26:yada ikisi de tedavi olsunlar sonra biraraya gelsinler onları psikiyatra yada evlilik danışmanına gitmeye ikna edebilirsin

selam kızlarrrr;

eniişte zaten bitirmiş kafasında ." babam mezardan çıksa bu iş bitti . insan olan bu şekilde bir hayat yaşamaz, herkes kendi hayatına gitsin yoksa bana laflarıyla cinnet geçirtecek. " diyor . o silah olayıda arkadaşım enişteye "seni sevmiyorum başkasını seveceğim demiş" bunun üstüne patlamış olay.eniştenin bana son söylediği ; "iyi kötü zamanımız geçti ,çirkeflik etmeden bitirelim. bana söylediği laflardan sonra kaldıramıyorum, yüzünü görmek istemiyorum .zaten tayinim çıktı . ona evi bırakıyorum tamamen" diyor.

enişte mülayim bir adam.kendi halinde. ben hastahanede çalışıyorum,enişte arkadaşım yemeği beğenmediğinde dürüm yaptırıp hastahaneye getiren biri , öyle özel gün filan unutmaz . ben zamanında çok dedim çok sıkıyordu çocuğu ama dinlemedi. kızda iyi aslında ama sinirlenince kendini kaybediyor.
sonuç şu ;
kızın ailesi illa ki boşan, eniştenin annesi oğlum sen bilirsin diyor, babası fikir beyan etmiyor çünkü vefat etmiş; damat: babam mezardan çıksa ben bu işi bitirdim , kız : ben onu seviyorum diyor .... tam pembe dizi :(

Bence hiç araya girip müdahil olmayın.
Herşey bitmiş zaten bu saatten sonra ittirerekte olsa devam edecek bir beraberlik kalmamış ortada bence.
Bir kadın eşini kızdırmak amaçlı da olsa başka birini bulucam v.s gibilerinden konuşuyorsa
çok ta sevdiğini düşünmem ben,"arkadaşınız kavgada bile söylenmez"denen türden bir kelime kullanarak
işin dozunu kaçırmış zaten.

Bence hiç araya girip müdahil olmayın.
Herşey bitmiş zaten bu saatten sonra ittirerekte olsa devam edecek bir beraberlik kalmamış ortada bence.
Bir kadın eşini kızdırmak amaçlı da olsa başka birini bulucam v.s gibilerinden konuşuyorsa
çok ta sevdiğini düşünmem ben,"arkadaşınız kavgada bile söylenmez"denen türden bir kelime kullanarak
işin dozunu kaçırmış zaten.

bugün anlaşarak boşanma dilekçesi verdiler . haklarında hayırlısı ...

ya arkadaşlar şimdi ben kendimi o bayanın yerine koyuyorum..benim ailem eşimi istemese,habre laf soksalar ben eşimi ailemden uzak tutarım,ilişkiyi kesmesine de laf etmem diye düşünüyorum.problem bununla başlamamış mı yoksa ben mi yanlış anladım???

Back
X